آفرین این درستهمن چون همیشه در زمان حال زندگی می کنم.. معمولا به این روزای نیومده یا گذشته با دیده ی بی خیالی نگا می کنم.
فعلا هم دوست ندارم تا درسامو خوب نخوندم راجب روز بعد کنکور فکر کنم. شاید چند روز قبل از کنکور (اونم شاید) دوست داشته باشم صبح روز بعد کنکور باشه.
من بعد کنکور اصلا اصلا خودمو اذیت نمی کنم..چون اگه هم خراب کنم کاریش نمیشه کرد..از روز بعدش میرم دنبال برنامه های تفریحیم:a2d3:[/QU آ
آفرین دوست خوب من منم سعی می کنم مثل شما باشم ولی از یه لحاظم خوبه که دیگه وقت استراحت ولی من می خوام برم طرح تیر ماه :sadsmiley:سلام نه اصلا دوست ندارم روز بعد کنکور باشه چون هنوز کلی کار و برنامه های درسیم مونده .
بعدشم اگه حتی تصورشم بکنم که روز بعد کنکور باشه پس بایدالان با دوستام کوه باشم.
من بعد از کنکور فقط همون روز ب سوالات فکر میکنم و بقیه روزها سعی میکنم بهش فکر نکنم و بسپارمش ب خدا چون مطمئنم تلاش خودم کردم و حالاوقتش انرژی که این مدت صرف کردم جبران کنم
اینم فکر عالیه.ولی من میرم طرح اگه قبول شدم توقف طرح میگیرم شایدم ایشالله استخدامی قبول شدیممن طرح نمیرم اما تو یه بیمارستان مشغول به کار میشم.بخش درمانگاه زنانش
تا نتایج اعلام بشه ..بعد ببینم برم طرح یا نه
اینم فکر عالیه.ولی من میرم طرح اگه قبول شدم توقف طرح میگیرم شایدم ایشالله استخدامی قبول شدیممن طرح نمیرم اما تو یه بیمارستان مشغول به کار میشم.بخش درمانگاه زنانش
تا نتایج اعلام بشه ..بعد ببینم برم طرح یا نه
اصلااااااااااااااااااا دوس ندارم........
تازه دلم میخواد بگن ی ماه دیگه اضافه شده..........
اصن کنکور ندیم هیچوقت!!! زمان همینجوری ثابت بمونه.....
ینی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21: