مامایی ها دوست داشتین الان صبح بعد کنکور بود؟

vb2

New member
نظراتونو بگین خوشحال میشم

آخرین ویرایش:

vb2

New member
من که دوست نداشتم اخه صبح بعد از کنکور همش دلشورم شروع میشه نکنه قبول نشم:33:

mamai86

New member
من چون همیشه در زمان حال زندگی می کنم.. معمولا به این روزای نیومده یا گذشته با دیده ی بی خیالی نگا می کنم.
فعلا هم دوست ندارم تا درسامو خوب نخوندم راجب روز بعد کنکور فکر کنم. شاید چند روز قبل از کنکور (اونم شاید) دوست داشته باشم صبح روز بعد کنکور باشه.
من بعد کنکور اصلا اصلا خودمو اذیت نمی کنم..چون اگه هم خراب کنم کاریش نمیشه کرد..از روز بعدش میرم دنبال برنامه های تفریحیم
:a2d3:

vb2

New member
من چون همیشه در زمان حال زندگی می کنم.. معمولا به این روزای نیومده یا گذشته با دیده ی بی خیالی نگا می کنم.
فعلا هم دوست ندارم تا درسامو خوب نخوندم راجب روز بعد کنکور فکر کنم. شاید چند روز قبل از کنکور (اونم شاید) دوست داشته باشم صبح روز بعد کنکور باشه.
من بعد کنکور اصلا اصلا خودمو اذیت نمی کنم..چون اگه هم خراب کنم کاریش نمیشه کرد..از روز بعدش میرم دنبال برنامه های تفریحیم
:a2d3:[/QU آ
آفرین این درسته

آمنه

New member
سلام نه اصلا دوست ندارم روز بعد کنکور باشه چون هنوز کلی کار و برنامه های درسیم مونده .
بعدشم اگه حتی تصورشم بکنم که روز بعد کنکور باشه پس بایدالان با دوستام کوه باشم.
من بعد از کنکور فقط همون روز ب سوالات فکر میکنم و بقیه روزها سعی میکنم بهش فکر نکنم و بسپارمش ب خدا چون مطمئنم تلاش خودم کردم و حالاوقتش انرژی که این مدت صرف کردم جبران کنم

vb2

New member
سلام نه اصلا دوست ندارم روز بعد کنکور باشه چون هنوز کلی کار و برنامه های درسیم مونده .
بعدشم اگه حتی تصورشم بکنم که روز بعد کنکور باشه پس بایدالان با دوستام کوه باشم.
من بعد از کنکور فقط همون روز ب سوالات فکر میکنم و بقیه روزها سعی میکنم بهش فکر نکنم و بسپارمش ب خدا چون مطمئنم تلاش خودم کردم و حالاوقتش انرژی که این مدت صرف کردم جبران کنم
آفرین دوست خوب من منم سعی می کنم مثل شما باشم ولی از یه لحاظم خوبه که دیگه وقت استراحت ولی من می خوام برم طرح تیر ماه :sadsmiley:

آمنه

New member
ناراحت نباش منم تیر ماه باید برم طرح تازه یه جایی غیر از شهر خودم ولی مطمئن باش در هر شرایطی میتونیم تفریح کنیم حتی زمات شیفت بیمارستان:painting:

mamai86

New member
من طرح نمیرم اما تو یه بیمارستان مشغول به کار میشم.بخش درمانگاه زنانش
تا نتایج اعلام بشه ..بعد ببینم برم طرح یا نه

vb2

New member
اینم فکر عالیه.ولی من میرم طرح اگه قبول شدم توقف طرح میگیرم شایدم ایشالله استخدامی قبول شدیم

vb2

New member
اینم فکر عالیه.ولی من میرم طرح اگه قبول شدم توقف طرح میگیرم شایدم ایشالله استخدامی قبول شدیم

disjermino

New member
سلام به ماماهای گراممممممممممممممممممممم................راستش بچه ها من بر خلاف خیلی از شماها دارم لحظه شماری میکنم واسه روز بعد از کنکور...........آخه به نظرم مهم تلاش بود وبعدش نتیجه رو باید توکل کرد به خدا...:a2d3:................. هر چند که سال قبل هر روز داشتم سوالارو صحیح میکردم :smiliess (3):

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
اصلااااااااااااااااااا دوس ندارم........
تازه دلم میخواد بگن ی ماه دیگه اضافه شده..........

اصن کنکور ندیم هیچوقت!!! زمان همینجوری ثابت بمونه.....
ینی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

mamai86

New member
اصلااااااااااااااااااا دوس ندارم........
تازه دلم میخواد بگن ی ماه دیگه اضافه شده..........

اصن کنکور ندیم هیچوقت!!! زمان همینجوری ثابت بمونه.....
ینی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

تو به ساعت برنارد احتیاج داری پـــــــــــــس!!!:(50):

بالا