مامایی ها!!اوضاع درسی تون در چه حاله؟؟

vb2

New member

ویدا مشغول درس و کار خونه بودم. کار خونه انجام می دادم..همش فکر درس بودم ..نا امیدی...هی خودمو دعوا می کنم..اما باز نا امید میشم

منم به خدا خیلی نا امید میشم حس میکنم این دورو یکم بی دقت خوندم فقط منتظرم خرداد شه :21:

mamai86

New member
راستی راستی..بچه ها
از قسمت تراتولوژی،داروها (جلد 1 ویلیامز فصل 14) کدوم قسمت فصلش به نظرتون مهم تره؟ کدوم جدول کدوم بیماری ها و داروهای مرتبطش؟
راستش من قبلا خوندم این فصلو..برا مرور باورتون میشه هیچ چی یادم نمونده؟ جز چند تا نکته
نظر خودتونو راجب فصل 14 برام بنویسین :black_eyed:

leiliyebidel

New member
ای بد نیست.......
سلام داره خدمتتون!ی کم فقط با هم درگیری داریم......
:riz513:

vb2

New member
راستی راستی..بچه ها
از قسمت تراتولوژی،داروها (جلد 1 ویلیامز فصل 14) کدوم قسمت فصلش به نظرتون مهم تره؟ کدوم جدول کدوم بیماری ها و داروهای مرتبطش؟
راستش من قبلا خوندم این فصلو..برا مرور باورتون میشه هیچ چی یادم نمونده؟ جز چند تا نکته
نظر خودتونو راجب فصل 14 برام بنویسین :black_eyed:

آذر اگه یادت باشه پارسال ازش جیوه آورده بودن که میشد عصبی .پس یعنی امکان سوال آوردن ازش هست اون جدول گروه بندیه داروها تو بارداری مهمه

آمنه

New member
آذر اگه یادت باشه پارسال ازش جیوه آورده بودن که میشد عصبی .پس یعنی امکان سوال آوردن ازش هست اون جدول گروه بندیه داروها تو بارداری مهمه
ب نظر من در مورد این فصل نمیشه گفت کدوم قسمتش مهمه چون احتمال طرح سوال از هر جایش هست.مامایی جون یه فصل که کم و زیاد نداره تو کامل بخونش

mamai86

New member
من امروز مرور جلد 1 ویلیامزو تموم کردم ..اما انگاری دفعه اولم بود میخوندم طی این روزا..از پس فردا جلد دو ویلیامزو شروع می کنم
جلد دو رو فکر میکنم اغلب فصلارو خوب بلد باشم...خدا عالِم است

یه درس از موزائیک (منبع اصلی زبان ) خوندم

vb2

New member
من امروز مرور جلد 1 ویلیامزو تموم کردم ..اما انگاری دفعه اولم بود میخوندم طی این روزا..از پس فردا جلد دو ویلیامزو شروع می کنم
جلد دو رو فکر میکنم اغلب فصلارو خوب بلد باشم...خدا عالِم است

یه درس از موزائیک (منبع اصلی زبان ) خوندم

منم امروز بهداشتم تموم میشه هم پارسا خوندم هم جز.وه جهاد دانشگاهی .از فردا جنین تا 3 روز بعدم زنان .من عاشق جنینم .زبانم که هرشب میخونم

آمنه

New member
سلام. منم دوره جلد 1 بارداری تمام کردم از شنبه جلد 2 را شروع میکنم .کلا تو بارداری اوضاعم خوبه.دوره 4فصل از نوزادان ،2 فصل از داخلی تمام کردم.جنین از 15 اردبهشت شروع میکنم
زبان هر شب لغت و متن میخونم اما زیاد تعریفی نداره

vb2

New member
سلام. منم دوره جلد 1 بارداری تمام کردم از شنبه جلد 2 را شروع میکنم .کلا تو بارداری اوضاعم خوبه.دوره 4فصل از نوزادان ،2 فصل از داخلی تمام کردم.جنین از 15 اردبهشت شروع میکنم
زبان هر شب لغت و متن میخونم اما زیاد تعریفی نداره

آمنه من کتاب به کتاب دوره میکنم اینطوری مثل تو مه همراه هم کتابا رو دوره میکنی نخوندم تا حالا .خوبه خوندنت؟

mamai86

New member
بچه ها..من امروز وقت دندانپزشکی داشتم..هنوز نتونستم بخونم.
الان دارم با لپ تاپ زبان (لایتنر) میخونم. تا شب میخوام بارداری و نوزادان بخونم

leiliyebidel

New member

لیلی...امون از دست تو!!!..جدی بگو اوضاع درسیت چطوره..زود باش

خب دوس جون من تو نوزادان و بهداشت گوش شیطون کر خیلی اوضام خوفه......:4d564ad6:
تو بارداری و جنین ای بدک نیستم!!!فقط باید دوره کنم...:smilies-azardl (181
ولی تو زنان و داخلی جراحی افتضااااااااااااااااااااحم............:13: ینی هنو چن تا فصل ازشون هس ک نخوندم......
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟اصن با این عمه نواک آبم تو ی جوب نمیره....................................
:dadad4:

mamai86

New member
لیلـــــــــــــــــــــــــی!!

اوضات خوبه پَــــــــــــــــــــــــــس:black_eyed:

leiliyebidel

New member
لیلـــــــــــــــــــــــــی!!

اوضات خوبه پَــــــــــــــــــــــــــس

واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smiliess (15)::smiliess (15):
ولی من خیلی نگران خودم هستمااااااااا!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من با این عمه نواک چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصن با هم نمی سازیم........:sdasdasd:

آمنه

New member
B گفت:
واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]:smiliess (15)::smiliess (15):
ولی من خیلی نگران خودم هستمااااااااا!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من با این عمه نواک چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصن با هم نمی سازیم........:sdasdasd:
سلام لیلی جان .ناراحت نباش منم با بیماری زنان کنار نمیام .البته چون نواک برای من عمه نیست و مثل هوو میمونه یه کتاب دیگه که جمع بندی کیسنر و نواک و ویلیامز را میخونم
تا بحال 2 دوری خوندمش اما دریغ از یک کلمه که یادم مونده باشه!!!!!!!!!!!!

آمنه

New member
آمنه من کتاب به کتاب دوره میکنم اینطوری مثل تو مه همراه هم کتابا رو دوره میکنی نخوندم تا حالا .خوبه خوندنت؟
درسته من مثل شما کتاب ب کتاب دوره نمیکنم .ب نظرم روش خودم عالیه ...........اینکه هر روز چند درس کنار هم بخونی خیلی بهتره چون باعث میشه هر روز تمام فصول هر درس که قبلا خوندی براد دوباره تکرار بشه ،زمانت بهتر برای هر درس تنظیم کنی،و مهمتر در زمان کنکور ذهنت عادت کرده که در یک زمان مطالب هر درس بیاد بیاری و بتونی تست بزنی و در واقع قاط نزنی :smilies-azardl (181

بالا