vb2
New member
چشم. امیدم فقط به خداست.که دارم میخونم ادامه شو. وگرنه بی خیال میشدم ویدا
آفرین.الان داری چی میخونی؟من بهداشت پارسا وسطاشم:21:
چشم. امیدم فقط به خداست.که دارم میخونم ادامه شو. وگرنه بی خیال میشدم ویدا
من وسط پارسام.آفرین.الان داری چی میخونی؟من بهداشت پارسا وسطاشم:21:
راستی ویدا
من این روزا هرچی خوندم خیلی با تمرکز خوندم.یعنی کیفیت خوندنم بهتر از قبل عیده.مخصوصا بارداری زایمان و نوزادان
قبل عید انگاری کووه می کندم.
تو هم مثل منی؟:idea_majidonline:
من میرسم جنینو یک دور بخونم.من جنینو خیلی دوس دارم پارسالم فقط یه دور خوندم 88 درصد زدم فقط یه سوال شکی داشتم نزدم اونم اومدم چک کردم شکم درست بود.داخلیو نوزادانم دوس دارم ولی بهداشت نه اونم به خاطر پارسال
من میرسم جنینو یک دور بخونم.
امیدوار شدم. اما نوزادان و بهداشتم خوبه.عوضش داخلی جراحیم ضعیفه. برا داخلی جراحی کدوم فصلا مهمه ویدا؟ میدونی؟
ولی آذر به نظر من تا اونجا که میشه بخون بعضی وقتا از یه جاهایی میارن کله آدم سوت میکشه :j58r36j3gcr4suxymup
داخلی جراحیم ضعیفه.نمی دونم چرا:smiliess (2):
ایشالله کنکورو خوب بدیم
خدا از دلت بشنوه:sad:
سلام بچه ها.آفرین خیلی خوب دارید پیش میرید..
اوضاع منم زیاد بد نیست فقط نمیدونم از دست این مامانم باید چیکار کنم آخه مگه الان وقت سبزی پاک کردنه:smiliess (2):دیروز کلی از وقتم گرفت
در مورد داخلی جراحی من یه سری به تست های سال های پیش زدم از فصول بافت همبند،روان،فصل اولش و نئوپلاستیک تا حالا هیچ سوالی طرح نشده برای همین منم نمیخونم.به نظر من بهتر بیشتر به جداول فصول داخلی توجه کرد چونکه سوالات مطرحه ازشون زیاده.بخش داخلی کتاب cmmd اگه وقت کردید در کنار ویلیامز بخونید خیلی کمک میکنه.
انشالله وعده ما دانشگاه تهران:auizz3ffy9vla57584x
سلام.بچه ها دوتا خبر.البته ب ارشد ربطی ننداره:
طرح مامایی هااجباری میشه احتمالا 15 اردیبهشت اعلام میشه
حقوق طرحی ها افزایش پیدا میکنه
این اخبار صرفا جهت پیام بازرگانی بود:65d6a5d6s:
کمک کن ننه ایشالله دعای خیر مامانت کمکت کنه:idea_majidonline: ایشالله وای فکر کن من و تو و اذر همکلاسی شیم ای خدا دم این اذان کمکمون کن :smiliess (4):
بچه ها دعا یادتون نره