مامایی ها!!اوضاع درسی تون در چه حاله؟؟

mamai86

New member
آفرین.الان داری چی میخونی؟من بهداشت پارسا وسطاشم:21:
من وسط پارسام.
از اون ور دارم نوزادانو تموم می کنم. بارداری هم وسطای جلد دوم ویلیامزم
اما بیماری های زنان دارم فصول کلیدیشو میخونم. خوب جلو میرم پارسال خوب خوندم یادم مونده

mamai86

New member
اما داخلی جراحی و جنین تونستم تقریبا نصف (به زور بخونم).
همگام با مرور میخونمشون. آخه من جنین شناسی رو برا ترم 8 واحدشو نگه داشته بودم.پیش نیاز نبود. برا همین پارسال اونم خوب خوندم بد نخوندم

mamai86

New member
راستی ویدا
من این روزا هرچی خوندم خیلی با تمرکز خوندم.یعنی کیفیت خوندنم بهتر از قبل عیده.مخصوصا بارداری زایمان و نوزادان
قبل عید انگاری کووه می کندم.
تو هم مثل منی؟
:idea_majidonline:

vb2

New member
راستی ویدا
من این روزا هرچی خوندم خیلی با تمرکز خوندم.یعنی کیفیت خوندنم بهتر از قبل عیده.مخصوصا بارداری زایمان و نوزادان
قبل عید انگاری کووه می کندم.
تو هم مثل منی؟
:idea_majidonline:

آره منم همینطودم اتفاقا .به خاطر اینه که دیگه میدونیم تلاشای آخر ه هرچی الان بخونیم سرنوشت سازه .آذر من ترس پارسالو خیلی دارم میگم نکنه مث پارسال امتحانمو خوب بدم نتایج بیان باز شوکه شم ؟ولی از یه جهتم خیلی از تجربه های پارسالم استفاده کردم

vb2

New member
من جنینو خیلی دوس دارم پارسالم فقط یه دور خوندم 88 درصد زدم فقط یه سوال شکی داشتم نزدم اونم اومدم چک کردم شکم درست بود.داخلیو نوزادانم دوس دارم ولی بهداشت نه اونم به خاطر پارسال

mamai86

New member
من جنینو خیلی دوس دارم پارسالم فقط یه دور خوندم 88 درصد زدم فقط یه سوال شکی داشتم نزدم اونم اومدم چک کردم شکم درست بود.داخلیو نوزادانم دوس دارم ولی بهداشت نه اونم به خاطر پارسال
من میرسم جنینو یک دور بخونم.
امیدوار شدم. اما نوزادان و بهداشتم خوبه.عوضش داخلی جراحیم ضعیفه. برا داخلی جراحی کدوم فصلا مهمه ویدا؟ میدونی؟

vb2

New member

من میرسم جنینو یک دور بخونم.
امیدوار شدم. اما نوزادان و بهداشتم خوبه.عوضش داخلی جراحیم ضعیفه. برا داخلی جراحی کدوم فصلا مهمه ویدا؟ میدونی؟

یکی از استادامون میگفت ریوی گوارش .چند فصل اولش که ادامه ی بارداریه.قلب.همبند.دیابت.تیروئید.هماتولوژی.مثلا اون روانی مهم نیست

vb2

New member
ولی آذر به نظر من تا اونجا که میشه بخون بعضی وقتا از یه جاهایی میارن کله آدم سوت میکشه :j58r36j3gcr4suxymup

vb2

New member

داخلی جراحیم ضعیفه.نمی دونم چرا:smiliess (2):

باید اگه وقت کردی 2 دور بخونی نکته های ریزش مثل نوزادان هیپوکسی-هیپوترمی.اسیفکسی.هیپوگلیسمی ایمطوری داره که طراحای سوالام منتظر این متنان .ولی آذر من به دلم افتاده کنکور خوبی در پیش داریم :auizz3ffy9vla57584x

vb2

New member
ایشالله کنکورو خوب بدیم
خدا از دلت بشنوه:sad:

ایشالله آذر چرا بعضی نکته های واکسیناسیون تو کتاب پارسا با دستودالعمل وزارت فرق داره مثلا یاد آور mmr پارسا گفته 4 تا 6 سالگی ولی دستور العمل گفته 18 ماهگی.یا پارسا گفته واکسنهای زنده ی ضعیف شده در زن باردار ممنوع به جز تب زرد و پوبیو ولی دستورالعمل گفته ففقط تب زرد؟من طبق دستورالعمل که جدیده جواب میدم

آمنه

New member
سلام بچه ها.آفرین خیلی خوب دارید پیش میرید..
اوضاع منم زیاد بد نیست فقط نمیدونم از دست این مامانم باید چیکار کنم آخه مگه الان وقت سبزی پاک کردنه:smiliess (2):دیروز کلی از وقتم گرفت
در مورد داخلی جراحی من یه سری به تست های سال های پیش زدم از فصول بافت همبند،روان،فصل اولش و نئوپلاستیک تا حالا هیچ سوالی طرح نشده برای همین منم نمیخونم.به نظر من بهتر بیشتر به جداول فصول داخلی توجه کرد چونکه سوالات مطرحه ازشون زیاده.بخش داخلی کتاب cmmd اگه وقت کردید در کنار ویلیامز بخونید خیلی کمک میکنه.

انشالله وعده ما دانشگاه تهران:auizz3ffy9vla57584x

vb2

New member
سلام بچه ها.آفرین خیلی خوب دارید پیش میرید..
اوضاع منم زیاد بد نیست فقط نمیدونم از دست این مامانم باید چیکار کنم آخه مگه الان وقت سبزی پاک کردنه:smiliess (2):دیروز کلی از وقتم گرفت
در مورد داخلی جراحی من یه سری به تست های سال های پیش زدم از فصول بافت همبند،روان،فصل اولش و نئوپلاستیک تا حالا هیچ سوالی طرح نشده برای همین منم نمیخونم.به نظر من بهتر بیشتر به جداول فصول داخلی توجه کرد چونکه سوالات مطرحه ازشون زیاده.بخش داخلی کتاب cmmd اگه وقت کردید در کنار ویلیامز بخونید خیلی کمک میکنه.

انشالله وعده ما دانشگاه تهران:auizz3ffy9vla57584x

کمک کن ننه ایشالله دعای خیر مامانت کمکت کنه:idea_majidonline: ایشالله وای فکر کن من و تو و اذر همکلاسی شیم ای خدا دم این اذان کمکمون کن :smiliess (4):

آمنه

New member
سلام.بچه ها دوتا خبر.البته ب ارشد ربطی ننداره:
طرح مامایی هااجباری میشه احتمالا 15 اردیبهشت اعلام میشه
حقوق طرحی ها افزایش پیدا میکنه
این اخبار صرفا جهت پیام بازرگانی بود:65d6a5d6s:

vb2

New member
سلام.بچه ها دوتا خبر.البته ب ارشد ربطی ننداره:
طرح مامایی هااجباری میشه احتمالا 15 اردیبهشت اعلام میشه
حقوق طرحی ها افزایش پیدا میکنه
این اخبار صرفا جهت پیام بازرگانی بود:65d6a5d6s:

اینو از کجا خوندی؟پس این استخدامی چی شد ؟لااقل استخدام شیم طرح نریم دیگه

mamai86

New member
کمک کن ننه ایشالله دعای خیر مامانت کمکت کنه:idea_majidonline: ایشالله وای فکر کن من و تو و اذر همکلاسی شیم ای خدا دم این اذان کمکمون کن :smiliess (4):

شما دوتا از من بهتر خوندین. البته من دارم خودمو میرسونم..:4d564ad6:

بالا