رابطه عطسه با شخصیت انسان‌ها

biochemista

New member
شخصیت حقیقی من به حدی آرومه که کسی باورش نمیشه! چیزی در مایه های عطسه های خواهر این آبجی مون aaram خانم!
ولی خوب عطسه و اینا شوخی بردار نیست،

تازه اون دوتا نمونه ی که در پست اول گفتید رو هم من برای اینکه رد کنم، تجربه کردم! باور نمی کنید؟
هم توی خواب عطسه کردم و هم موقع عطسه چشامو باز کردم! هر دوتا ش شده!:whistle:
:25r30wi: :tonguesmiley:

آخه mj جان چرا قوانین دانشمندای عزیز رو زیر سوال میبری ؟؟؟؟ خب همیشه در جهان استثناهایی هم هست شما جز استثناهایید:bunnyearsmiley:

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

از بیــن تمام چیزایی که 23 ـــشون دارلیـــم ; أتــ3 رو بیشتــر از همه 23 می داریــم (بنا به دلایلی)

متوستـــــه فکنیــم /...

نــه بلنده نــه اتـــ ... س /... (حالشو وبریــم
:whistle:)

یه سوال:

چــرا خانومــا اتـــ ... س می کنـــن یه قول ...

چــرا اتشه هاشون بلند نــی /...

خجالتـــو ... رو مثتسنی شیم کــ جایز نــی /... مگه میشه جلوشو گرفتـــ /... ازون ور داله با 300 تا میــاد آخــه /...

:28:

!SeCreT!

New member
ولی یک قاعده ی کلی هست!
اونم اینکه هیچ دختری تو جمع ، عطسه بلند نمی کنه!
همش اینطوریه: ات...........س! آخرشم اینطوری: :smiliess (12):
در حالیکه همه ی دخترا عین هم نیستند، درسته؟

سلام اتفاقآ من تو جمع هم بلند عطسه میکنم همه م عادتمو میدونن...با وجود حساسیتم به فصل بهار به قول یکی از دوستان رگباری عطسه میکنم!:motat:

ghazal26

New member
واااااي من خيلي عطسه دوس دارم :4d564ad6: گاهي با اومدن يه عطسه كه شيش روز تو بينيت گير كرده باشه ها انگار توي ايستگاه قطار بعد چندين سال انتظار، معشوقت رو ديدي.....:28:
مهسابانو جان من گاهي ات......س هستم به قول دكتر، گاهي هم ههههههههههچچچچچچچچچهههههه...:1dco2x0p1lilzhfpg1t حالا شما كه سواد داري و درس خوندي به نظرت من چند شخصيتي نيستم؟؟

MAHSABANOO

New member
واااااي من خيلي عطسه دوس دارم گاهي با اومدن يه عطسه كه شيش روز تو بينيت گير كرده باشه ها انگار توي ايستگاه قطار بعد چندين سال انتظار، معشوقت رو ديدي.....
مهسابانو جان من گاهي ات......س هستم به قول دكتر، گاهي هم ههههههههههچچچچچچچچچهههههه... حالا شما كه سواد داري و درس خوندي به نظرت من چند شخصيتي نيستم؟؟

بزار فکر کنم غزل جان:smiliess (11):
آها یافتم ازنظر کارشناسانه اینجاب بانو یه محترم شما آدمه محافظه کار میباشید چون هم میتونید ات...........س وهم هههههههههههههههههههههچچچچچچچچچچچچچچچچچچههههههههه کنید جاهایی که نباید هههههچچههههه کنید ات.....س میکنید اورین

اون وقت منه بیچاره اصلا نمیتونم ات...........س کنم همیشه هههههههههچچچچچچچچچچههههههههههه میکنم :14:و به قول دکتر MJ موجبات خنده فراهم میشود عاغا یعنی چی به دختر مردم میخنید نمیگید روحیه لطیفش صدمه میبینه:image170::p7977cujr38iyymsu8:

ghazal26

New member
عشيشم.... ناراحت نشو..:tsimuzpzwoap1t9y3o7
هركي بهت خنديد بگو تا خودم شخصا بيام به عطسش بخندم

hoorsa

New member
هر وقت توی ی جایی که نبایدعطسه تون گرفت ، یه کم بینی تونو ماساژ بدین در 80 درصد موارد و اگه شدید نباشه ، می ره اما اگه عامل خارجی که باعث عطسه می شه خیلی قوی باشه ممکنه چند دقیقه بعد عطسه هه باز پیداش شه...البته اینو جایی نخوندم اما جواب داده برا من، ، خودم کشفش کردم:j58r36j3gcr4suxymup
امتحان کنید

nanaz

New member
[
QUOTE=mj1919;201201]اگر پادشاهان جهان می دونستند که چه لذتی و سبکی روح در عطسه ی بلند است، تخت پادشاهی شون رو ول می کردند، فقط عطسه ی بلند می زدند!
اصن چندین نوع مواد مخدر در این زمینه وجود داره، اسم نمی برم تبلغ نشه! (البته ما اهل عمل نیستیم!)QUOTE]

من یه نوعشو استفاده کردم یه بار ........ واسه در رفتن از زیر یه کاری خخخخخخخخخخخخخخخخ.:ph34r-smiley:......... تا دو ساعت رگباری هههههههههههههههچچههههههههههه....... خودکشی شدم خلاصه.....:whistle:.
ماده مخدر نیست که . قدیما داخل محفظه زیر عقیق انگتراشون میریختن. که روزی یه بار بو کنن تا عطسه کنن. آخه میگن عطسه خیلی خوبه . شنیدم تا سه روز مانع مرگ طبیعی میشه:smiliess (15):

MAHSABANOO

New member
[

من یه نوعشو استفاده کردم یه بار ........ واسه در رفتن از زیر یه کاری خخخخخخخخخخخخخخخخ.:ph34r-smiley:......... تا دو ساعت رگباری هههههههههههههههچچههههههههههه....... خودکشی شدم خلاصه.....:whistle:.
ماده مخدر نیست که . قدیما داخل محفظه زیر عقیق انگتراشون میریختن. که روزی یه بار بو کنن تا عطسه کنن. آخه میگن عطسه خیلی خوبه . شنیدم تا سه روز مانع مرگ طبیعی میشه:smiliess (15):

اااااا به منم بگید چی بو دیگه اون مادهه

nanaz

New member
انفیه بود فک کنم. انگار دو نوع داره . پودرش که مثل پودرکاکائو هست و مایعش که سفید رنگه .من پودرشو بو کردم . خودمم کلا به عوامل خارجی حساسم زود عطسم میگیره ولی با این همچین شدم که همه فک کردن سرماخوردم شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید
:25r30wi:
البته الان اظهار ندامت و پپشیمانی میکنم :tsimuzpzwoap1t9y3o7

MAHSABANOO

New member
اکشال نداره:tsimuzpzwoap1t9y3o7 جوون بودی دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخخ:smilies-azardl (113

ZOT

New member
عطسه ی متوسط چی ؟ اون چه شخصیتی داره !؟
من یه دوستی دارم بار اولی که جلوم عطسه کرد فقط دیدم سرش یه کوچولو حرکت کرد و بینی اش رو گرفته بود بهش گفتم عطسه کردی !؟ گفت آره ! گفتم خب می ذاشتی کامل بیاد چرا خفش کردی ! گفت کلش همینه ! منو میگی:shocked::5:

mj1919

New member
انفیه بود فک کنم. انگار دو نوع داره . پودرش که مثل پودرکاکائو هست و مایعش که سفید رنگه .من پودرشو بو کردم . خودمم کلا به عوامل خارجی حساسم زود عطسم میگیره ولی با این همچین شدم که همه فک کردن سرماخوردم شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید
:25r30wi:
البته الان اظهار ندامت و پپشیمانی میکنم :tsimuzpzwoap1t9y3o7

به به !
میبینم این خواهرمون هم اهل عمل اند!
استفاده نمایید ولی مواظب باشید اسراف نشود! آن گرامیان هم از یک عمل دوعمل شروع کردند!!!!!! الان از پای بساط نمی تونی جمعشون کنی!!! :25r30wi:
ولی اون تکنیک زیر عقیق خیلی باحال بود!!
مثلا اینطوری: حاجی چیکار می کنی!!!! هیچی دارم عقیق بو می کنم... ه....چ....ی!!!!!! بریم برادر .... ردیف شد!:riz481:

am-ml

New member
عطسه ی متوسط چی ؟ اون چه شخصیتی داره !؟
من یه دوستی دارم بار اولی که جلوم عطسه کرد فقط دیدم سرش یه کوچولو حرکت کرد و بینی اش رو گرفته بود بهش گفتم عطسه کردی !؟ گفت آره ! گفتم خب می ذاشتی کامل بیاد چرا خفش کردی ! گفت کلش همینه ! منو میگی:shocked::5:

:riz481:
آبجی منم همینطوری عطسه میکنه(بهش میگم تو سایلنتش میکنی) :25r30wi:

خدا رو شکر من متوسطم...وگرنه به تلافی خنده هام هم که شده ،آبرومو می برد...

am-ml

New member
شخصیت حقیقی من به حدی آرومه که کسی باورش نمیشه! چیزی در مایه های عطسه های خواهر این آبجی مون aaram خانم!

تازه اون دوتا نمونه ی که در پست اول گفتید رو هم من برای اینکه رد کنم، تجربه کردم! باور نمی کنید؟
شما که خواب بودین از کجا فهمیدین عطسه کردین؟ :rolleyessmileyanim:
با چشم باز محاله ....:idea_majidonline: مگه عکستون رو بگذارین تا باورم بشه ،تازه اونم باید با این دوربینایی که عطسه تون رو هم نشون بده(هست؟) باشه...:smiliess (14):

mahnam

New member

نکن دکتر جان! نکن!
دور از جون چشات قل می خوره بیروناااااا
:whistle:

mahnam

New member
شما که خواب بودین از کجا فهمیدین عطسه کردین؟
با چشم باز محاله ....:idea_majidonline: مگه عکستون رو بگذارین تا باورم بشه ،تازه اونم باید با این دوربینایی که عطسه تون رو هم نشون بده(هست؟) باشه...:smiliess (14):

احتمالا با صدای عطسه ی خودشون از خواب پریدن
مثه من که با صدای خنده ی خودم از خواب می پرم! :riz481:
اما دومی رو موافقم که عکس بذارن ما هم ببینیم چه جوری عطسه کردن :smiliess (3):

am-ml

New member
مثه من که با صدای خنده ی خودم از خواب می پرم!
اما دومی رو موافقم که عکس بذارن ما هم ببینیم چه جوری عطسه کردن :smiliess (3):

:shocked:(اینجا چه خبره...یکی تو خواب عطسه میکنه... اون یکی با خنده بیدار میکنه خودش رو ... خوب بزا منم یه چیزی بگم: منم با صدای افتادنم روی زمین بیدار میشم(یعنی اگه صدا نده به خوابم ادامه میدم، به جون خودم... :j58r36j3gcr4suxymup)

:smiliess (4): : تعریف میکنی منم بخندم؟

mj1919

New member
شما که خواب بودین از کجا فهمیدین عطسه کردین؟
با چشم باز محاله .... مگه عکستون رو بگذارین تا باورم بشه ،تازه اونم باید با این دوربینایی که عطسه تون رو هم نشون بده(هست؟) باشه...:smiliess (14):

همانطور که مهنام خانم گفتند، با عطسه از خواب بیدار شدم،

بچه های سایت همت کنند، نفری ، یه مبلغی بذارند، برم یک دوربین سرعت بالا بخرم، بچشم، عکسشم میذارم، ناقابل 100 میلیون تومن!:whistle:

نکن دکتر جان! نکن!
دور از جون چشات قل می خوره بیروناااااا
:whistle:

والا ما که امتحان کردیم، سخت بود، ولی شد! :ph34r-smiley:

مثه من که با صدای خنده ی خودم از خواب می پرم! ::
اما دومی رو موافقم که عکس بذارن ما هم ببینیم چه جوری عطسه کردن

ارجاع به پاسخ بالا!

بالا