گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Taraa

Well-known member
1392.02.16
6 ساعت

سلام به همه
من نظرم اینه که گزارش دادن روزانه رو قط نکنیم ... منتها هر کاربر فقط یه پست تو روز بذاره .... بقول سارا همین که میدونیم میخوایم آخر شب بیایم اینجا گزارش بدیم، واسه اینکه آبروریزیم نشه سعی میکنیم بیشتر بخونیم ... آما .... آما ... باید بتونیم کنترل کنیم تو تاپیکای دیگه نریم ... کف انجمن نچرخیم

آها بعد این چه استرسیه بر همگی شما مستولی شده ...من تکنیکام فقط برا خودم خوبه ... قابلیت آموزش نداره وگرنه مستفیذتون میکردم .... الان باید جناب ملت باشن تکنیکای تمدد اعصاب و ایجاد آرامش درونی رو آموزش بدن ... نکنید اینجوری با خودتون ... تلاشای یک ساله اتونو دریابید ... استرس خدای نکرده همه رو هدر میده ها

آخرین ویرایش:

scarlet

New member
salam azizan , manam dost nadaram berim, az ye tarafam inja vaghtemon ziyad gerefte mishe, vali harchi nazare jame bashe movafegham , albate be nazaram mishe , ghavanini vase khodemon bezarim, masalan , rozi faghat ye bar on beshim, va faghat be in topic sar bezanimo gozaresh bedim ke onam akhre roz va baz az dars khondan bashe,
ya age didim injori nemitonim , akharaye hafte biyaym, age ba inam mokhalefid , roze ghable konkor ye saate moshakhas biyaym

بانو

New member

منم میگم کمتر بیایم .منم به اینجا و حرفای دوستان دلگرمی میگیرم .به نظر من در هفته ۱ ساعت برا اینجا وقت بذاریم .حالا تو اون ی ساعت بیایم و ساعت مطالعه طول هفته و هر چی حرف پر انرژی هست بذاریم :black_eyed:

اینجوری هم به درسا میرسیم هم ساعت مطالعه آخرش میدیم هم حرفای امیدوار کننده :bunnyearsmiley:

منم تابع نظر جمعم :bunnyearsmiley:

bacillus.bs

New member
عاقا من نظرمو پس ميگيرم
اصلا نمي تونم نميشه اعتياد بسيار شديد مي باشد
485319_127fs698873.gif

من تازه ازتون انرژي ميگيرم ميرم ميدرسمممم
به نظرم اصلا نبايد اين چند هفته مونده به كنكور تغييري در عادت هاي هميشگي مون ايجاد كنيم
بايد قبلا فكرشو ميكرديم
الان ديگه ديره براي ترك اعتياد
منتها كساني كه مي تونند اعتيادشونو كم كنند
664319_128fs790245.gif

darya63

New member
سلام دوستای خوبم
من طبق معمول چند روزی نبودم اخه اقوی شوهر لپ تاپ و با خودشون میبردن سر کار
و وقتی اومدم اولش که خیلی به گزارشا و حرفا گلوله انرژی پدیده جون خندیدم:25r30wi:
بعدش یه دوره همه تو فاز استرس و اینا بودند و حمله به دوست عزیزی که بنده خدا فقط گفتند من واسه کنکور حاضرم :sdasdasd:
و بعدش همه تو فاز رفتن و نیومدن و ...:smiliess (12): اصن یه وضعی

منم نظرم نظر جمع هست هرچی همه بگن
به نظرم هرکی هرجور راحته همون جور رفتار کنه به قول باسیلوس این روزا روزای ترک عادت نیست
اگه کسی با اومدنش انرژی میگیره پس بهتره بیاد و اگه کسی استرس میگیره خوب نیاد
به خودتون سخت نگیرید چون سخت میگذره

منم هروقت بتونم میام

darya63

New member
عاقا من نظرمو پس ميگيرم
اصلا نمي تونم نميشه اعتياد بسيار شديد مي باشد
485319_127fs698873.gif

من تازه ازتون انرژي ميگيرم ميرم ميدرسمممم
به نظرم اصلا نبايد اين چند هفته مونده به كنكور تغييري در عادت هاي هميشگي مون ايجاد كنيم
بايد قبلا فكرشو ميكرديم
الان ديگه ديره براي ترك اعتياد
منتها كساني كه مي تونند اعتيادشونو كم كنند
664319_128fs790245.gif

اوه اوه این یکی خیلی اوضاش داوغونه

padideh

New member
عاغاااااا اين جمع كه ميگن چيه ؟كيه؟ چ شكليه؟ تو جيب جا ميشه؟ !!!! اي باباااااااا همه ميگن تابع جمعيم خو يكي بايد معلوم كنه ك اين جمع چي چي ميگه!!!
اينجور فايده نداره.٣ تا گزينه ميذارم هر كسي يكي رو انتخاب كنه گزينه بيشتر اجرا ميشه.
١) بيايم تا كنكور و باهم باشيم
٢)نيايم تا كنكور
٣)بيايم اما جمعه ها
عاغا يكي رو انتخاب كنيد پليز

mw.ashel

New member
عاغاااااا اين جمع كه ميگن چيه ؟كيه؟ چ شكليه؟ تو جيب جا ميشه؟ !!!! اي باباااااااا همه ميگن تابع جمعيم خو يكي بايد معلوم كنه ك اين جمع چي چي ميگه!!!
اينجور فايده نداره.٣ تا گزينه ميذارم هر كسي يكي رو انتخاب كنه گزينه بيشتر اجرا ميشه.
١) بيايم تا كنكور و باهم باشيم
٢)نيايم تا كنكور
٣)بيايم اما جمعه ها
عاغا يكي رو انتخاب كنيد پليز

واسه من گزینه 4 میشه ، چون کسی عهده دار روز شمار گذاشتن به جای من نشد و مجبورم عین نماینده مدرسه بودااااااا، تا آخرین روز مدرسه میومد ، منم بیام البته منظورم از این گزینه 4 یعنی 2بار در روز و فقط این تایپک بیام و برم.
و به گفته دوست عزیزم تارا تو کف انجمن نچرخم
:25r30wi:
بقیه دوستان (پدیده جان و تارا جان و شیوا جان و ....) شما هم چراغتون رو بدین بابابرقی تعمیر کنه شاید اینجوری دیگه اومدنتون روی خودتون تاثیر گذاشت و کم اومدید.

آخرین ویرایش:

asal 92

New member
سلام ارشدی های امسال :rose:
نتم قطع بود نتونستم گزارش بدم
ببخشید نتونستم گزارشای قبلی رو بخونم ولایک کنم وقت تنگه ...
دیگه کارم ازساعت گذشته هرجامیرم کتاب دستمه وتست میزنم !!:smilies-azardl (181
بچه ها درمورد رفتن وموندن صحبت میکنید ؟؟؟؟؟
آشل روزشمار تودیگه چرا ؟؟؟؟:New (6):
ولی من تا آخرین روز هستم حتی اگه کسی نباشه برای خودم گزارش مینویسم
اینجا زیباترین خاطره زندگیمان هست دوستان مجازی ولی همدل باهدفی مشترک:auizz3ffy9vla57584x
یه ساله بهم انرژی میدیم انوقت دم آخر...

موفق باشید

asal 92

New member
:thanks:ماماهای مهربون روزتون باتاخیر دوروزه مبارک :smiliess (8):
هرجاهستید موفق باشید ودرپناه حق
نتم قطع بود ببخشید :riz513:

bacillus.bs

New member
گزينه ١
من تا اخرين روز هستم
تازه صبح ازمونم ميام اين جا صبح به خير ميگم بعد ميرم سر جلسه ازمون
25529_138fs196054.gif

شماها هم رفيق نيمه راه نباشيد
الان از همين حرف مامان عسل كلي انرژي گرفتم
ميرم ميدرسم

padideh

New member
اشل جان اگر ديگه نمي خواي روز شمار بزاري
بچه ها مي تونند برند توي سايتعلوم پزشكي دات كام!...جامعه مجازی علوم پزشکی
كه پايين صفحه روز شمار دقيقه شمار و ثانيه شمار هست
ولي خيلي وحشتناكه
اينقدر ثانيه ها تند تند مي گذرنددددددددد

عاغااااا مگه ما فقط آشل رو ب خاطر روز شمار ميخواييم!! روز شمارو بي آشل نميخوام ي لحظه .....
آشل گل تاپيك .....آشل اشل ماشالا هر كي نگه ماشالا....ايشالا،اشل ماشالا در تاپيك ميماند.
اره باسيل خيلي زمان تند ميگذره....مثله ميگ ميگ ب توان n.....

mw.ashel

New member
اشل جان اگر ديگه نمي خواي روز شمار بزاري
بچه ها مي تونند برند توي سايتعلوم پزشكي دات كام!...جامعه مجازی علوم پزشکی
كه پايين صفحه روز شمار دقيقه شمار و ثانيه شمار هست
ولي خيلي وحشتناكه
اينقدر ثانيه ها تند تند مي گذرنددددددددد

امروز رو وقت نمیکنم روز شمار بذارم ولی از امشب ادامشو میذارم......من برم بدرسم و بازم میام:rolleyessmileyanim:

scarlet

New member
manam gozineye 1 ro zadam , javabesh doroste? ya nomre manfi migiram

daseton daram dost jona, hamaton kheyli bahal va golid , mikham ba shoma basham ta akhareshhhhhhhhhhhhhhh

mw.ashel

New member
عاغااااا مگه ما فقط آشل رو ب خاطر روز شمار ميخواييم!! روز شمارو بي آشل نميخوام ي لحظه .....
آشل گل تاپيك .....آشل اشل ماشالا هر كي نگه ماشالا....ايشالا،اشل ماشالا در تاپيك ميماند.
اره باسيل خيلي زمان تند ميگذره....مثله ميگ ميگ ب توان n.....

پدیده جان
bighug.gif
قربونت دادا، شما لطف داری.
2lxe53l.gif

یعنی نمیدونم الان چرا حس بازیگوشیم مثل این شکلک گل کرده !؟؟؟؟
5yjbztv.gif

از حس و حال خودم خندم گرفته گاهی ابری و گاهی آفتابی، مگه من کنکور ندارم :21:، خب برم اونو بخونم دیگه.

padideh

New member
عاغاااا ما هم چراغمون رو روشن كرديم! بنا بر درخواست دوستان!

ba ba barghi

Well-known member
واسه من گزینه 4 میشه ، چون کسی عهده دار روز شمار گذاشتن به جای من نشد و مجبورم عین نماینده مدرسه بودااااااا، تا آخرین روز مدرسه میومد ، منم بیام البته منظورم از این گزینه 4 یعنی 2بار در روز و فقط این تایپک بیام و برم.
و به گفته دوست عزیزم تارا تو کف انجمن نچرخم
:25r30wi:
بقیه دوستان (پدیده جان و تارا جان و شیوا جان و ....) شما هم چراغتون رو بدین بابابرقی تعمیر کنه شاید اینجوری دیگه اومدنتون روی خودتون تاثیر گذاشت و کم اومدید.

:sarma:
کی منو صدا کرد ؟؟
راست میگه چراغاتونو روشن کنید خودتون خجالت بکشید از نورش کمتر بیاین اینجا ، بچسبید به درس و مشقتون :78:

darya63

New member
سلام به همه ی معتادای محترم از دم
خیلی خیلی خوشحالم همه دوباره هستیم
منم گزینه 1 هستم تا اخرش

اشل جون خودتو واسه روز شمار به زحمت ننداز دیگه 120 که نیست ...یه 23_22 روز دیگه که این حرفا رو نداره
اره جونم برو با خیال راحت درستو بخون و از فکر روز شمار هم بیا بیرون دیگه حساب این روزا از دست کسی خارج نیست

باز م مثل او اولا یادتونه فاز منفی تعطیل ...الانم همونجوره.عاقا چه معنی داره این روزا که مهمتره و کنار هم باشیم نباشیم!!!!
پس همه با هم درکنار هم تا اخرش ...بزن دست قشنگه رو

Z0HRE

New member
جز توکل برخدا سرمایه ای در کار نیست...هرکه را باشد توکل کار او دشوار نیست...

انشالا که همتون نتیجه ی زحمتایی رو ک کشیدید میگیرید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا