گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara67

New member
سلام دوسیا

من امروز قاط زده بودم... دیگه موندم دست خودم. دز قهوه هام داره میزنه بالا. امروز 4 تا فنجون
mornincoffee.gif
... رسما زده به سرم یکی بیاد منو جم کنه
smile.gif

امروز 9 ساعت... چیه خو؟ فردا جربان میکنم
beatdedhorse.gif
(البته امیدوارم :dadad4:)

.

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان تلاشگرم

27 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
4dcb4f0b-f009-4014-8421-20dd952b9284.jpg

.
.

منم امروز
3 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

k-b

New member
سلام دوستای عزیزم. خوبید؟ امروز 4 ساعت بیشتر نشد بخونم. روز مادر و مهمونی و ........ بود. نشد دیگه دعوا که نداره!!!!!!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
بچه ها یادتون نره که یکی اون بالا هست که داره تمام تلاشامون رو میبینه و بهتر از ما صلاحمون رو میدونه پس دیگه واقعا نگرانی معنایی نداره:rose: همه چی رو بسپریم به خودش:4d564ad6:

شبتون خوشششششششش

jonothan

New member
سلام بچه ها خسته نباشید منم امروز خوب بود بد نبود خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوابم میاد

eco.bio

New member
دیرو 8:40 :motat: این سیستمم خیلی هوشمنده!!!!!!!!:whistle: فهمیده نزدیک کنکورمه حسابی قاط زده تا میام وصل شما حداقلش یکی دوساعتی الافم:sdasdasd: شاید دیگه کمتر بیام. لحظات طلایی هستن از هر لحظه مون باید استفاده کنیم. پیش بسوی موفقیت.......................................................................................:smiliess (8):

لبخند

New member
سلام
بچه ها خبرا رو شنیدید!!امسال71000نفر شرکت کردن که 51000تاش خانم هستن و تنها 4000نفر پذیرفته میشن!!!
یه سوال:تاهل و بومی بودن و جنسیت واسه ارشد تاثیر داره؟؟

لبخند

New member
بچه ها اصلا دیگه میترسم به تقویم نگاه کنم..خدایا کمکمون کن..
دیروز یه نگاه به مطالب اولیه بیوشیمی انداختم که قبلا خونده بودم هیچیش یادم نبود انقدر حالم گرفته شد که دیگه از 8شب به بعد یک کلمه هم نخوندم:thumbsdownsmileyani

mw.ashel

New member
چشمک و پدیده و بقیه دوستان کجائید گزارشتون رو نمیبینماااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

setareh58

New member
سلام دوستان درسخون گلم
نمیدونم چرا اصن حس جمع ساعت زدن ندارم
شاید نتونم به موقع بیام گزارش بیام
حتمن موقع جشن میام

:bunnyearsmiley:یکبار برای همیشه:bunnyearsmiley:

لبخند

New member
سلام چند تا سوال شیمی دارم اگه کسی میتونه جوابشونو واسم تشریحی توضیح بده ممنون میشم؟:
1)هموگلوبین خون حاوی 342/.درصد آهن می باشد اگر هر مولکول هموگلوبین حاوی چهار (آهن2بارمثبت) باشدوزن مولکولی هموگلوبین برابر است با؟؟:
جوابش میشه:65300

2)چه حجمی از NA2S2O3با مولاریته3625/.برای واکنش با 25/1گرمI2نیاز است؟؟
جواب:3/27میلی لیتر

3)با توجه به معادله ترموشیمی زیر میزان آنتالپیبرای تهیه 5/1کیلوگرم N2گرم برابر است با:
2NAN3(S)→2NA(S)+3N2(g)
آنتالپی=7/42 کیلوژول
جواب:763kj

bacillus.bs

New member
بابا اينقدر نا اميد نباشيد
اين تعداد شركت كننده ٨٠٪ فقط سياه لشكرند شايدم بيشتر
فقط همين جوري مياند امتحان ميدند يه خط كتابم نخوندنددد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا