matin
New member
شما درست میگید دوست عزیز زیبایی حق همه ی انسانهاست اما خب گاهی باید تعادل رو رعایت کرد اگر خانمی می خواد زیبا باشه (که خب این خصلت خانم هاست) در حد آراستگی خوبه و خب عالیه اما امروز خانم ها با آرایش خیلی غلیظ تو جامعه وارد میشن ! این به نظر من درست نیست ! البته که این رعایت حجاب برای مردان هم هست ! حجاب از نظر نگه داشتن چشم و حتی طرز لباس پوشیدن مرد ! بهتر نیست که خانم زیبایی هاشو تو خونه فقط برای شوهرش نمایان کنه ! وهمینطورآقا !
دوست عزیز منم با شما موافقم ، منم جوونم شاید با دیدن یکی که ........ دلم بلرزه و ......... ولی نمیشه که بقیرو محدود کرد ، به نظر منم تعادل خوبه ولی این تعادل رو محیط اگه به وجود بیاره بهتره نه با این داستان که به نظر من اگه حقیقت داشته باشه بار منفی خیلی خیلی زیادی داره و همچنین که حفظ آبروی مومن از حفظ حرمت کعبه بشتره !!! یعنی اینقدر انسانها جایگاه والائی دارن بعد ماها ..................
حالا بگذریم از بعضی ها که خیلی خیلی از حد میگذرونن نمیخوام قضاوت کنم ولی شاید بیمارن "" مثلا شخصیت نمایشی دارن و ....... ""
هر موقع میخوام در مورد یکی قضاوت کنم یا حرفی بزنم یاد چندتا جمله قضنگ میفتم
کفشهایم را بپوش بعد در مورد راه رفتن من قضاوت کن
مگه من خودم کاملم ؟؟ اینقدر ایراد دارم که نگو شاید طرف تو خلوت خودش پیش خدا از من خیلی عزیزتر باشه