اقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم

matin

New member
شما درست میگید دوست عزیز زیبایی حق همه ی انسانهاست اما خب گاهی باید تعادل رو رعایت کرد اگر خانمی می خواد زیبا باشه (که خب این خصلت خانم هاست) در حد آراستگی خوبه و خب عالیه اما امروز خانم ها با آرایش خیلی غلیظ تو جامعه وارد میشن ! این به نظر من درست نیست ! البته که این رعایت حجاب برای مردان هم هست ! حجاب از نظر نگه داشتن چشم و حتی طرز لباس پوشیدن مرد ! بهتر نیست که خانم زیبایی هاشو تو خونه فقط برای شوهرش نمایان کنه ! وهمینطورآقا !

دوست عزیز منم با شما موافقم ، منم جوونم شاید با دیدن یکی که ........ دلم بلرزه و ......... ولی نمیشه که بقیرو محدود کرد ، به نظر منم تعادل خوبه ولی این تعادل رو محیط اگه به وجود بیاره بهتره نه با این داستان که به نظر من اگه حقیقت داشته باشه بار منفی خیلی خیلی زیادی داره و همچنین که حفظ آبروی مومن از حفظ حرمت کعبه بشتره !!! یعنی اینقدر انسانها جایگاه والائی دارن بعد ماها ..................

حالا بگذریم از بعضی ها که خیلی خیلی از حد میگذرونن نمیخوام قضاوت کنم ولی شاید بیمارن "" مثلا شخصیت نمایشی دارن و ....... ""

هر موقع میخوام در مورد یکی قضاوت کنم یا حرفی بزنم یاد چندتا جمله قضنگ میفتم
کفشهایم را بپوش بعد در مورد راه رفتن من قضاوت کن
مگه من خودم کاملم ؟؟ اینقدر ایراد دارم که نگو شاید طرف تو خلوت خودش پیش خدا از من خیلی عزیزتر باشه

arezoo90

New member
مقصر بودن اون خانوم که درسته ولی اینکه ما فردی رو که اون حرف رو زده مقصر نمیدونیم این جای سواله!!!!!!!!!!!!
اون اقا اگه خودش ادم درستی بود به خودش این اجازه رو نمیداد که هر چی از دهنش در میاد بگه ....
خواهشا یک طرفه قضاوت نکنیم...!!!!!!!!!!!!

arezoo90

New member
خب البته اموزنده بود ولی ما باید به عواقب یه اموزش هم دقت کنیم...
ممکنه برا بعضی ها که این داستان رو میشنون یا میخونن این طرز فکر ایجاد بشه که منم همچین حقی دارم و میتونم همچین کاری رو انجام بدم ...
متاسفانه داستانایی بدتر از این به عنوان هوشیاری هست که افکار واذهان رو مغشوش میکنه...

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
آدما عجیبن نه به قدیما که تعصب بی جا داشتن مردها و دخترهاشون رو بی جهت از خیلی چیزا محروم می کردن و همینطور همسرهاشون رو ! نه به امروزه که اصلا انگار نه انگار ! واقعا دلیل این چی میتونه باشه !؟؟؟؟

مگه ماها عقل نداریم! چرا مرد باید واسه زن تصمیم بگیره یا کنترلش کنه یا محدودش کنه؟؟!!!

ketabsabz

Well-known member
مگه ماها عقل نداریم! چرا مرد باید واسه زن تصمیم بگیره یا کنترلش کنه یا محدودش کنه؟؟!!!

مهنام جان اینجا بحث روی این نیست که مردا حق محدود کردن زنشونو دارن یا نه ، مسئله اینه که بعضیا از حد میگذرونن ، به نظر من ما باید متعادل باشیم و یه چیزایی رو موظفیم رعایت کنیم

mohana

Well-known member
مهنام جان اینجا بحث روی این نیست که مردا حق محدود کردن زنشونو دارن یا نه ، مسئله اینه که بعضیا از حد میگذرونن ، به نظر من ما باید متعادل باشیم و یه چیزایی رو موظفیم رعایت کنیم

موافقم...بعضی خانم ها دیگه واقعا از حد میگذرونن...........هرچیزی حدی داره.....

mahsa.

New member
موافقم...بعضی خانم ها دیگه واقعا از حد میگذرونن...........هرچیزی حدی داره.....

برای اولین بار مخالفم باهات
حدو کی تایین میکنه شاید اصلا یه سری خانمها حجابو قبول ندارن و ارایش و دوست دارن
حالا به نا به قانون مجبورن حجاب بزنن دیگه نمیشه مجبورشون کرد که به رنگ دلخواه ما باشن
یکار لذت بخش مثل تلویزیون دیدن هرچقدرم خوب باشه اگه با اجبار باشه ادم نمیتونه بکشه چه برسه فلسفه حجاب و ساده بودن و ارایش ملایم

البته من خودم ارایش بسیار کم دارم ولی قبول ندارم که چون من کم ارایش میکنم بقیه هم باید

mehrshad

New member
mard hargez haghe tohin nadare na be hamsaresh va na be hichkase dg! Vali etedal hamishe lazeme mahnam aziz

mohana

Well-known member
حالا به نا به قانون مجبورن حجاب بزنن دیگه نمیشه مجبورشون کرد که به رنگ دلخواه ما باشن
یکار لذت بخش مثل تلویزیون دیدن هرچقدرم خوب باشه اگه با اجبار باشه ادم نمیتونه بکشه چه برسه فلسفه حجاب و ساده بودن و ارایش ملایم

البته من خودم ارایش بسیار کم دارم ولی قبول ندارم که چون من کم ارایش میکنم بقیه هم باید

مهسا....
مطمئنم تبریز مثل شمال نیست...
وضعیت پوشش و آرایش خییییییییلی بده....خیلی.......رفتارشون هم ک...
نظر من اینه: اینکه یکی بخواد طوری لباس بپوشه یا آرایش کنه که صدتا نگاه هرزه پشت سرش باشه اصلا درست نیس...

ketabsabz

Well-known member

مهسا جان کسی نمیگه آرایش بده اتفاقا تا حدیش خوب هم هست اما نه اونقدر زننده بعضیا رو توی خیابون میبینی انگار که اومدن عروسی

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
مهسا....
مطمئنم تبریز مثل شمال نیست...
وضعیت پوشش و آرایش خییییییییلی بده....خیلی.......رفتارشون هم ک...
نظر من اینه: اینکه یکی بخواد طوری لباس بپوشه یا آرایش کنه که صدتا نگاه هرزه پشت سرش باشه اصلا درست نیس...
مشکل اگه نگاه هرزه است پشت سر همه میره چه با ارایش چه بی ارایش....
بی ارایشا راحتن چون به باورشون عمل کردن
با ارایشام راحتن چون اوناهم به باورشون عمل کردن
بعضی ازخانما هم خودشون دنبال نگاه هرزه ان
ماکه کفیل مردم نیستیم
فقط میتونیم امر به معروف ونهی از منکر کنیم که اونم به نظر من دیگه شرایطش تو مملکت ما جور نیست

mahsa.

New member
مهسا جان کسی نمیگه آرایش بده اتفاقا تا حدیش خوب هم هست اما نه اونقدر زننده بعضیا رو توی خیابون میبینی انگار که اومدن عروسی

منم اونارو تایید نمیکنم
اما اونا دوست دارن اونجوری باشن
خدابخداییش تو قبول دینش همه رو ازاد گذاشته دیگه چه برسه به پوشش

mahnam

New member

عزیزم فک نمی کنی حرف منم همینو می رسونه؟؟!!!
میگم یعنی یه زن نباید خودش بفهمه چه رفتاری داشته باشه؟؟!!!
اونی که تذکر می شنوه تا اخر عمر اوضاش همینه
اما اونی که خودش می فهمه...

mahsa.

New member
عزیزم فک نمی کنی حرف منم همینو می رسونه؟؟!!!
میگم یعنی یه زن نباید خودش بفهمه چه رفتاری داشته باشه؟؟!!!
اونی که تذکر می شنوه تا اخر عمر اوضاش همینه
اما اونی که خودش می فهمه...

من یه نفرو میشناسم بخاطر ارایشش همیشه جلوی در دانشگاه کنترل میشه
اما براش عادیه مهم نیست ارایش مهمتر براش تا اینکه جلوی بقیه خرد نشه
نمیشه کاریش کرد هرچقدر بیشتر توجه کنی بدتر میشه.

mahnam

New member
mard hargez haghe tohin nadare na be hamsaresh va na be hichkase dg! Vali etedal hamishe lazeme mahnam aziz

مهرشاد جان منم میگم زنی که خودش اعتدال نداره مرد نمی تونه مجبورش کنه
وگرنه 100% با اعتدال موافقم! چه در مورد زن چه مرد!
اما میگم یه جنس نباید واسه جنس دیگه تعیین تکلیف کنه

mehrshad

New member
مهرشاد جان منم میگم زنی که خودش اعتدال نداره مرد نمی تونه مجبورش کنه
وگرنه 100% با اعتدال موافقم! چه در مورد زن چه مرد!
اما میگم یه جنس نباید واسه جنس دیگه تعیین تکلیف کنه

ejbar ke na! Vali taklife mardi ke khanumesh alaghe dare un modeli biad birun chie? ! Ejbaresh ke nemitune bokone !

Anesthesia

Member

مرد واسه زن تصمیم نمیگیره ک چی بپوشه یا نپوشه.بلکه ما باید به دستوراتی ک خدا در قران واسه ما مشخص کرده توجه کنیم.رعایت حدوحدود پوشش یک واجب الهی هستش که هم اثر فردی داره و هم اثر اجتماعی .زیر پا گذاشتن این مقررات اسلامی در جامعه برابرست با زیرپاگذاشتن حقوق دیگر افراد جامعه.

بالا