اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

matin

New member
هااااااااااا؟

:65d6a5d6s:میگم گویا شماها خاطره منو تو تاپیک خاطره ها نخوندید
توصیه مینماییم اول برید اینجا رو (http://olumpezeshki.ir/forum/thread5077-67.html) مطالعه بنمایید بعد بیایید نمره بدید

من از آخر تا تا صفحه 45 دیدم چیزی ندیدم ، به خاطر تهدید استاد در هر صورت -15.5 !!!!

shadijbooie

New member
همتون نامردین خب 20 بدین خوشحال بشه بیچاره مگه قبلا خودتون دانشجو نبودین؟

ba ba barghi

Well-known member
من از آخر تا تا صفحه 45 دیدم چیزی ندیدم ، به خاطر تهدید استاد در هر صورت -15.5 !!!!

شوما باید از اول می خوندید تا صفحه ی 45 ،.....با این طرز خوندن انتظار داری نمره هم بهت بدم ؟!!!!شماهم حذف کن....

Taraa

Well-known member
مگه کتاب زبانه که از چپ شروع کردین استاد؟
بعد تا 45 خوندینو خاطره مذکور که تو صفحه 67 بودو ندیدین؟ حتی با وجود لینک همون صفحه؟

عاغا من دیگه حرفی ندارم
:14:

بخواین پاسمم کنین فایده نداره .. الانه که برم کلا از تحصیل انصراف بدم

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
تارا: چون تو اتاوارت داری کمربند باز میکنی معلومه دست بزن دادی:14:........... ولی چون یه دفعه استاد شدم جو گرفته منو 10 میدم ولی نمره خودت بیسته عزیزم

antenyus

Active member
تارا: چون تو اتاوارت داری کمربند باز میکنی معلومه دست بزن دادی:14:........... ولی چون یه دفعه استاد شدم جو گرفته منو 10 میدم ولی نمره خودت بیسته عزیزم

زیاد نمیشناسمت...فعلا این 7 رو بگیر....بعدشم حالا زوده یه دو ...سه ترم دیگه ک باهام کلاس برداشتی همچی قشنگ شناختمت....شاید اون موقع بتونی پاس کنی....

mj1919

New member
زیاد نمیشناسمت...فعلا این 7 رو بگیر....بعدشم حالا زوده یه دو ...سه ترم دیگه ک باهام کلاس برداشتی همچی قشنگ شناختمت....شاید اون موقع بتونی پاس کنی....

با 8 میاندختمش! بی برو برگرد!

ازون آدمهاست که به قیافه نمره میده نه به برگه!

منم از همون آمام البته!

Shaghaegh

New member
عاقا شما برگتون گم شده جهت امتحان مجدد سال بعد مراجعه کنید.:smilies:

ps2020

New member
20پرنیا....... میدم..........:a2d3:
شقایق در پست های بعدی.........

آخرین ویرایش:

parnia

New member
mj
مینداختمش.....:whistle:......اصن برگه رو تصیحح هم نمیکردم...:motat:

mj1919

New member
عاقا شما برگتون گم شده جهت امتحان مجدد سال بعد مراجعه کنید.:smilies:

ازون دسته استادایی که دلش نمیاد بندازه، یا روش نمیشه بندازه، میگه برگه گم شد! و اینا!

من @ Shaghaegh

روی منحنی می بردم، 13 شو می کردم 18 بره حالشو ببره!

parnia

New member
mj

بازم مینداختمش....:rolleyessmileyanim:.......اصرار نکنید....ترم بعد ایشالا:whistle:

عاغااا ما بریم پی کنکورمون.....:a2d3:

بالا