خودشیرین کلاس ما!

bacillus.bs

New member
ما توي دبيرستان به بچه هاي خود شيرين كلاس مي گفتيم مَلاقه يا قاشق چي:25r30wi:
تا ديگه خودشيريني نكنه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
ولي خودشيرين خودشيرينه ديگه كاريش نميشه كرد:smiliess (4):

skafild

New member
من كه هميشه درگير بودم با خودشيرين ها حالمو به هم ميزدن
حتا با بعضيهاشون قطع ارتباط كردم

mehrshad

New member
ما براشون اسم های متفاوت از جمله گلوکز شکلات جوجه فنچول و خلاصه کلی اسم میزاشتیم و مکرر اسامیشون رو تکرار میکردیم.... به طور شدید تحریم مشدند از جزوه و اطلاع رسانی جهت امتحانات و تغییر ساعات کلاسها و ... در مواقع شدید نسبت به اعمال شدید بدنی گاهی ویشگون و ... هم اقدامات ناجوانمردانه روی حریف اعمال میشد.. خلاصه یه وضی...

Delaram92

New member
یه رز استاد یادش رفته بود امتحان بگیره یه خودشیرین پاشد گفت استاد امتحان نمیگیری؟اونقده از این خودشیرینا بدم میاد که نگوووووو از شیرینی زیاد دلمو میزن حالم داره به هم میخوره.....دختره سر کلاس میخواد بگه خیلی حالیمه همش سوال میپرسه کلی وقت کلاسو میگیره آخرشم دیر تعطیل میشیم:p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
یعنی دلم میخواد اون دختره رو با دستام خفه کنم حبسشم بکشم و اعدامم بشم اما نبینمش اینقد هندونه میداد زیر بغل استادامون که نگووووووووووووووووووووو

bahar.zr93

New member
یعنی دلم میخواد اون دختره رو با دستام خفه کنم حبسشم بکشم و اعدامم بشم اما نبینمش اینقد هندونه میداد زیر بغل استادامون که نگووووووووووووووووووووو

وای نه تک خال جونم. انقد حرص نخور توروخدا. این آدما ارزششو ندارن بخدا! من نگران قلبتم:heart:

Leyenda

Well-known member
ما تو دوران دبیرستان یه خود شیرین داشتیم!!!اونم واسه کی خود شیرینی میکرد؟؟؟؟
ناظم مدرسه!!!!
روش: جاسوسی:ph34r-smiley:

بعد از یه مدتی, میدی ناظم میگفت خانم فلانی بیا......میرفتی, میگفت فلان روز چرا فلان حرفو سرکلاس زدی؟؟؟!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

یه زمانی دنبال دوربینو میکروفون تو کلاسا بودیم!!!!!بعد بیخیال شدیم گفتیم بذار خوش باشه!!!!!:65d6a5d6s:
فقط ازون به بعد هر وقت دختره میومد پیشمون حرف از درسو تستوو آزمون میزدیم!!!!!!

تازه یه بار با جاسوسیش دسته گل بدی آب داد!!!!شاید بعدا بگم...:smiliess (3):

bahar.zr93

New member
عاغااا ,,,اين خودش قند و نباته ,شكلااااته......شكلااااات ,:p

ای بابا استاد ما نخوایم دیگه سروکارمون با شما بیفته باید چیکار کنیم؟؟ همه جا هستی خب؟ اگه فک کردی با این کارا برات خودشیرینی میکنم سخت در اشتباهی!!

ghazal26

New member
من كه شديد از خودشيرينها و پاچه ميل كنها بيزارررم اما به هر حال اين ويروس ممكنه يه روز سراغ همه بياد ديگه....:a2d3:
سال سوم دبيرستان، دبير تاريخمون خيلييييييييييييييييييييييييييييي...... بود!!!! يعني هيچكس نميتونست باش ارتباط برقرار كنه...وقتي ميومد توكلاس نفسا حبس ميشد دفترشو باز ميكردو دونه دونه اسمارو براي بازپرسي وقايع دو قرن پيش صدا ميزد....تا اينكه....نميدونم چي شد كم كم تو دلش جا باز كردم... يعني وقتي ازش ميخواستم امتحان نگيره واقعا نميگرفتااااا:shocked: خودمم هيچ وقت نفهميدم چي شد كه اينجور شد!!!! ولي بچه ها هميشه ازم ميخواستن تا روي قسمت تحتاني مخچش كار كنم بلكه امتحان نگيره و منم هميشه از اين پروژه سربلند بيرون ميومدم:4d564ad6:

mj1919

New member
من كه شديد از خودشيرينها و پاچه ميل كنها بيزارررم اما به هر حال اين ويروس ممكنه يه روز سراغ همه بياد ديگه....:a2d3:
سال سوم دبيرستان، دبير تاريخمون خيلييييييييييييييييييييييييييييي...... بود!!!! يعني هيچكس نميتونست باش ارتباط برقرار كنه...وقتي ميومد توكلاس نفسا حبس ميشد دفترشو باز ميكردو دونه دونه اسمارو براي بازپرسي وقايع دو قرن پيش صدا ميزد....تا اينكه....نميدونم چي شد كم كم تو دلش جا باز كردم... يعني وقتي ازش ميخواستم امتحان نگيره واقعا نميگرفتااااا:shocked: خودمم هيچ وقت نفهميدم چي شد كه اينجور شد!!!! ولي بچه ها هميشه ازم ميخواستن تا روي قسمت تحتاني مخچش كار كنم بلكه امتحان نگيره و منم هميشه از اين پروژه سربلند بيرون ميومدم:4d564ad6:

همه از همین یک نخ دونخ شروع کردند،
یکی با ذغال خوب، یکی با رفیق بد،....
:motat:

antenyus

Active member
بابا بی خیال خون خودتونو از این ک هست کثیف تر نکنین....چرا بخودتون عذاب میدین ....

ما کلا تو کلاسمون خودشیرینی رو از ریشه کندیم...اول دبیرستان 28 نفر بودیم با کلی خودشیرین.....تا پیش دانشگاهی شدیم 18 نفر چرا؟؟؟؟ چون یه بلایی بر سر این خودشیرین ها آوردیم ک خودشون از کلاس ما رفتن.... ب همین راحتی....بعدش یه کارایی تو کلاس میکردیم ک اون سرش ناپیدا...کلی شر بودیم تو کلاس....هممون پایه ...هیشکی نبود لومون بده ب دفتر برا همین هیچ وقت مدیرمون نفهمید عامل اصلی خرابکاری کیه....ااااای روزگار چ دوران شیرینی بودا....یادش بخیر......

zErOOn3

Well-known member
من كه شديد از خودشيرينها و پاچه ميل كنها بيزارررم اما به هر حال اين ويروس ممكنه يه روز سراغ همه بياد ديگه....
سال سوم دبيرستان، دبير تاريخمون خيلييييييييييييييييييييييييييييي...... بود!!!! يعني هيچكس نميتونست باش ارتباط برقرار كنه...وقتي ميومد توكلاس نفسا حبس ميشد دفترشو باز ميكردو دونه دونه اسمارو براي بازپرسي وقايع دو قرن پيش صدا ميزد....تا اينكه....نميدونم چي شد كم كم تو دلش جا باز كردم... يعني وقتي ازش ميخواستم امتحان نگيره واقعا نميگرفتااااا خودمم هيچ وقت نفهميدم چي شد كه اينجور شد!!!! ولي بچه ها هميشه ازم ميخواستن تا روي قسمت تحتاني مخچش كار كنم بلكه امتحان نگيره و منم هميشه از اين پروژه سربلند بيرون ميومدم:4d564ad6:

سلام ...

:25r30wi::tonguesmiley::ad54ad:

ghazal26

New member
:motat:

:25r30wi::25r30wi:وافعاشيرين گفتي خيلي خنديدم خدارو شكر هيچكي دور و برم نيس وگرنه ميگفتن خله...
اما به جون mj ترك كردم...:rolleyessmileyanim:

mj1919

New member
:::25r30wi:وافعاشيرين گفتي خيلي خنديدم خدارو شكر هيچكي دور و برم نيس وگرنه ميگفتن خله...
اما به جون mj ترك كردم...:rolleyessmileyanim:

خود شیرینی جرم نیست! یک بیماری است!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

اجتماع باید این رو بپذیره!

من از همینجا دست کمک و یاری به سوی همه ی خودشیرینها دراز می کنم!

:riz277:

Shaghaegh

New member
خود شیرینی جرم نیست! یک بیماری است!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

اجتماع باید این رو بپذیره!

من از همینجا دست کمک و یاری به سوی همه ی خودشیرینها دراز می کنم!

:riz277:

عاقا چند دقیقه دستتو نکش عقب من چندتا دست برات بیارم بلکه شما بگیریشون ما نجات پیدا کنیم.:25r30wi:

بالا