بهترین مارک ادکلن

matin

New member
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که اگر من عطر هزار تومنی حرم میزنم باز دلم خوشه که دوستانم این عطر و ادکلنهای مارک میزنن "" خوشی شما خوشی ماست ""

من وقتی جنتلمن میشوم :65d6a5d6s:

samar.sh

New member
عطر دیزایر بلو محشره.ادکلن زنانه مری می هم مارکه هم فوق العادست...

skyy

New member
من به عنوان خرید لینکشو ندادم به عنوان اینکه اونجا خیلی از مارکا با قیمتاشون و رای که مردم دادن مشخص شده معرفیش کردم
من تضمین نمیکنم!!
:ph34r-smiley:

bacillus.bs

New member
854910_sunshade.gif

najma

New member
من متاسفانه مارک اودکلنم رو لو نمیدم چون میخوام یونیک بمونم !!!!
الان گرون شده ولی . فکر نکنم دیگه پیداش کنم :j58r36j3gcr4suxymup:dadad4:

foroozan

New member
از نظر شما چیه؟

من عاشق ادکلنم وازبین همه ادکلنهام بیشتره بیشتر عاشق coco chanelهستم.واقعا بوی معرکه ای داره البته جزو عطرهای برند وگرون هست.
بعدازاون علاقه شدیدی به ایفوریا دارم(شرکتCK)
Alienرو هم دوست دارم،بوی باکلاسی داره
ولی نکته بسیار مهم در خرید عطر وادکلن اورجینال بودنه اونه واینکه حتماحتما از یه جای معتبر خریداری بشه چون تمایز دادن بین یه ادکلن اصل بایه به اصطلاح فیک کار اسونی نیست.دقت کن که پرفیوم باشه نه تویلت ونکته دیگه اینکه ادکلنهای ساخت امریکا از فرانسه بهتره.
بازم اگه مشاوره خواستی توزمینه عطرو ادکلن میتونی رومن حساب کنی.تواین زمینه یدطولایی دارم اگه خدابخواد.

salleh_313

New member
کوکو چنل و مادمارل عالیه اما من خودم لالیک سفید بیشتر می پسندم

najma

New member
من عاشق ادکلنم وازبین همه ادکلنهام بیشتره بیشتر عاشق coco chanelهستم.واقعا بوی معرکه ای داره البته جزو عطرهای برند وگرون هست.
بعدازاون علاقه شدیدی به ایفوریا دارم(شرکتCK)
Alienرو هم دوست دارم،بوی باکلاسی داره
ولی نکته بسیار مهم در خرید عطر وادکلن اورجینال بودنه اونه واینکه حتماحتما از یه جای معتبر خریداری بشه چون تمایز دادن بین یه ادکلن اصل بایه به اصطلاح فیک کار اسونی نیست.دقت کن که پرفیوم باشه نه تویلت ونکته دیگه اینکه ادکلنهای ساخت امریکا از فرانسه بهتره.
بازم اگه مشاوره خواستی توزمینه عطرو ادکلن میتونی رومن حساب کنی.تواین زمینه یدطولایی دارم اگه خدابخواد.

فروزان جون شما که استادی یه مغازه عالی بهمون معرفی بکن بیزحمت . من ادکلنم پیدا نمیشه دیگه تو ایران از وقتی دلار انقدر گرون شده. آمریکایی و برند هم هست . دارم دغ میکنم چون این آخریش داره تموم میشه :sad:.
فقط خواشا از این مغازه ها نباشه که پول دکور و مغازه رو بکشه رو قیمت . یه جا که انصاف داشته باشن :1dco2x0p1lilzhfpg1t:sad:.
بعدش شما از کجا میفمهی اصل بودنش رو . برند ها که تست ندارن .:33:

foroozan

New member
فروزان جون شما که استادی یه مغازه عالی بهمون معرفی بکن بیزحمت . من ادکلنم پیدا نمیشه دیگه تو ایران از وقتی دلار انقدر گرون شده. آمریکایی و برند هم هست . دارم دغ میکنم چون این آخریش داره تموم میشه :sad:.
فقط خواشا از این مغازه ها نباشه که پول دکور و مغازه رو بکشه رو قیمت . یه جا که انصاف داشته باشن :1dco2x0p1lilzhfpg1t:sad:.
بعدش شما از کجا میفمهی اصل بودنش رو . برند ها که تست ندارن .:33:

خواهش میکنم عزیزم.والا من خودم همیشه یا از شعبات سفیر میخرم(بیشتر شعبه الماس ایرانیانشو رفتم)یااز فروشگاه هایلند تومیدون آرژانتین.هر جفتشونم تستر عطراشونو گذاشتن ومیتونی تست کنی.
حالا این ادکلن مرموز شما چی هست؟بگو شاید بیشتر بتونم کمکت کنم

najma

New member
خواهش میکنم عزیزم.والا من خودم همیشه یا از شعبات سفیر میخرم(بیشتر شعبه الماس ایرانیانشو رفتم)یااز فروشگاه هایلند تومیدون آرژانتین.هر جفتشونم تستر عطراشونو گذاشتن ومیتونی تست کنی.
حالا این ادکلن مرموز شما چی هست؟بگو شاید بیشتر بتونم کمکت کنم

چه خوب ... امیدوارم اینم تستش باشه . مال برند clinique هست . :ph34r-smiley::smiliess (3):

ba ba barghi

Well-known member
باعث بسی تاسفه که تو این محیط هم

کار به تحریک غرایز جنسی رسید

اونم با بعضی ادکلنا

شمایی که نمیدونی ادکلتون چه خاصیتی داره و سازندش کیه چرا توصیه میکنی؟

ها ؟؟:shocked::shocked::shocked::shocked:

!SeCreT!

New member
سلام دوستام من خودم سالهاست از Versace کریستال صورتی استفاده میکنم واقعآ بوش محشره...:(40):
deliciousهم خیلی خوش بو و خنکه...
Lalique مشکی(مردونه) و قرمز(زنونه) هم که نیاز به تعریف نداره...:4d564ad6:

در مورد اصل بودن هم مطمئنم چون از بازارچه های مرزی خرید میکنم و اصل و بدلشو رو بهت نشون میدن و از لحاظ قیمت هم خیلی کمتر از فروشگاه هاست...:smilies:

اگه خواستید براتون میفرستم دوست جونیام...
:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:
بالا