بچه ها یکی هس بمن بگه چطوربرسونم خودمو به بالا10ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟مدتی ازدرس دوربودم برا همین برام سخت شده
آخه رفته بودم یه لقمه نون حلال بیارم سرسفره(شیفت بودم) ::dadad4:سلاااااااممممممم بروبكس باانرژيييييييي خوفيد ديگه؟ من كه عاليم و فول آف انرژيم ايشالا كه شماهام اينطور باشيد.
من امروز 13 ساعت خوندم .
تداعي عزيز خوش اومدي اميدوارم هميشه موفق باشي.
شاشا جان بايد كم كم ساعتتو زياد كني يه دفعه نميشه از ٨ ساعت مثلا ١٣ ساعت خوند.
چشمك افريييييننننن عالي بودي امروز ، تو ميتوني شك نكن عزيزم.
اسكارلتتتتتتت اين چه وضعشه كم خونديااااا فردا تكرار نشه اين وضعيت!
باسيلوس چرا پيچوندي گزارش ندادي!!!
مامان عسل غيبت داريااااااا!!
و جوجو هم كه طبق معمول رفته گل بچينه و واسه خودش بانويي شده ها!!! اي بلااااا
هماتو 70 هم كه مياد و فقط درود ميفرسته!! قضيه رو نپيچونااااااااا گزارش بده بچه جان.
eco.bio هم كه والا ما تاحالا نديديم گزارش بده!!!!!
دريا كجايي؟ ويدا كجايي؟ ياسمن؟ موني جون؟ نارون؟ BBT?و ......
من واقعا به روحیه و اراده شما غبطه می خورم. هر چند کسی منو تحویل نگرفت. ولی از ته دل براتون ارزوی موفقیت می کنم
مامان عسل مرسی که به یادمون هستی...راستش اگه نمیام اینجا اینطور نیست که اصلا نخونم نه درس میخونم اما از خودم اصلا راضی نیستم...یه مشکل بزرگ دار اعتماد بنفسمو از دست دادم ..متاشفانه همش به یاد درسایی میفتم که دوران دانشجویی واسشون خیلی زحمت کشیدم ولی هیچ نتیجه ی خوبی ندیدم میترسم کنکورم رو هم خوب ندم..از طرفی رشته ی سم شناسی رو امسال فقط 4تا از دانشگاه هادانشجو میگیره ..واقعا امیدی ندارم ..مخصوصا که الان میبینم همه دارن میخونن و تلاش میکنن و اینکه وقتی میام تست میزنم خیلی مشکل دارم و اصلا درسام یادم نمیاد... با این همه موج منفی نیام اینجا بهتره چون شما رو هم ناامید میکنم..ببخشید بچه ها ولی واقعا الان اینطوری هستم
دیروز 5 ساعت
امشب واسه شام مهمون دارم نمیدونم چقد میرسم بخونم سعی میکنم از5 ساعت کمتر نباشه ...
خوبه همسرم به همه گفته عسل یه ماه دیگه امتحان داره .!!!
:sadsmiley: