najma
New member
من دارم مي پرسم مهنا جون و البته متاسفانه ديدم که در مواردي هستن ...
من بعضي قسمت هاي نوشته اول تاپيک رو قبول دارم و البته خودم هميشه سعي کردم ،توقعاتي داشته باشم که معقول باشه ولي در واقع اين نوشته هم در مورد بعضي از زن ها صادقه (درصدش رو هر کسي با توجه به نوع برخورداش تو جامعه بالا يا پايين تصور ميکنه)
ولي واقعا معتقدم به جز عده اي از زنان که به نظر من بيمار هستن ،بقيه با مردي که واقعا علاقه داشته باشه بهشون با احترام کامل و علاقه زندگي خواهند کرد و هر کاري رو براش حاضرن انجام بدن و البته ابراز علاقه چيزيه که خيلي از مرداي ما بلد نيستن و همين باعث ميشه زنهاشون اين قسمت از متن بالا رو گاهي فکر کنن...(همیشه فکر میکنیم که نکند من را برایخودم نمیخواهد برای زیبایی ام میخواهد، نکند من را برای شب هایش میخواهد؟ نکند من را برای چال روی لپم میخواهد؟) و البته خيلي از زن هاي ما به تفاوت هاي زن و مرد توجه نمي کنن و توقع دارن دقيقا با همون مدلي که خودشون از فيلم هاي آبکي و ... ياد گرفتن ،بهشون ابراز احساسات کنن ،در حالي که به قول درست اين متن گاهي اين مرد حتي فرصت فيلم ديدن نداشته ...
يه خوبي اينجا اينه که ما حرف ميزنيم ولي تو زندگي واقعي ،من متاسفانه حتي بين زوج هاي جوون نمي بينم از توقعات واقعي و تفاوت هاشون براي همديگه بگن و همينطور کم کم از همديگه فاصله ميگيرن ،يکي از آشناهامون وکيله : ميگه مرده روش ميشه به من بگه که زنش به نيازهاي جسمي اون کم توجه بوده ولي روش نميشه همين درخواست ساده رو به همسرش بگه ... و البته زنش هم طوري رفتار کرده که اون جرات نکنه و نگران برداشت زنش باشه :smiliess (12)::smiliess (12):...
اتفاقا چند روز پیشا یکی از بچه های متاهلمون یه حرف خیلی قشنگی میزد راجع به این موضوع و داشت بقیرو نصیحت میکرد ... میگفت که هیچوقت از اون چیزی که حق طبیعیتونه دست نکشید و خودتون رو پایین ندارید و ازون طرف هم زیاده خواهی نکنید توی چیزای دیگه . مثلا میگفت که یک مرد موظفه که مهریه خانمش رو (در حد معقول )بپردازه یا براش یه محیط امن و امکانات در حد نرمال تهیه کنه یا حتما حلقه و سرویس اولیه که براش باشه طلا باشه ( حالا نه طلای سنگین و... ولی خب دیگه بدل یا نقره نباشه ) . اگر زنی اینا رو نخواد خب طبیعتا به حقوق خودش و نتیجتا شخص خودش بی احترامی کرده و مرده هم تلاشی نمیکنه برای او زندگی .
از طرف دیگه توقعات زیادی هم نباید داشت هم غیر منصفانس و بیرحمانس هم نشوندهنده عقده ای بودن اون خانم مثلا مهریه آنچنانی ، رفتن به رستورانی که طرف باید هربار نصف حقوق ماهیانش رو اونجا خالی کنه و ....
مثلا میگفت که مشاورشون تعریف کرده بوده که دختره 3000 سکه مهرش بوده ولی ازون طرف با شوهرش قرار گذاشته که حلقه رو بدل بگیرن بعدا برن اصلش رو بگیرن... خب مشاورش هم گفته بوده ... تو باش تا برات اصلش رو بگیره ...
خلاصه شناخت حد و مرز ها ، شناخت احساسات ، شناخت نیاز ها و ... چیزیه که متاسفانه تقریبا تابو هست و تا صحبتی هم ازش میشه ملت بی جنبه بازی در میارن چون فرهنگش رو ندارن . یادمه یک تاپیکی بود که میگفت دوست داری همسرت چه خصوصیاتی داشته باشه ... یادمه انقدر مزخرف توش دیدم که حالم بد شده بود .