نظر شما برای هدیه روز معلم چیست ؟

biosta

Well-known member
نظر خود را درمورد هدیه روز معلم ( 12 اردیبهشت ماه شهادت استاد مطهری )
مادی یا معنوی ؟ اگر مادی چه هدیه ای اگر معنوی چگونه رفتاری

najma

New member
به نظر من هر از چندگاهی حالشون رو بپرسیم نزاریم فقط برای روز معلم . بهشون بگیم همیشه به یادشونیم و چقدر ازشون چیز یاد گرفتیم .
اینا رو بهشون بگیم تا اونا بدونن چقدر کاراشون میتونه سرنوشت یک شاگرد رو تحت تاثیر قرار بده . بدونن که چقدر حرفایی که میزنن مهمه .
من همیشه حال استادامو میپرسم و بهشون میگم که چقدر برام مهم و عزیزن (البته اونایی که واقهن مهم و عزیزن )
برای تبریک روز معلم هم بستگی به سلیقه استاد هم داره . خانوم یا آقا بودنش هم تاثیر داره .

mehrshad

New member
یادش بخیر معلم داشتیم استاد داشتیم یه کادو بزرگ درست میکردیم استاد بازش میکرد هیچی توش نبود کرکر بهش می خندیدیم بعد هدیمون رو بهش میدادیم....

ba ba barghi

Well-known member
تخم مرغ را خالی کنیم بعد توش پر از کاغذ رنگی کنیم .....وایسیم دم در ..معلم که اومد ....بزنیم بالا بخوره به سقف ....این کاغذ رنگی ها بریزه رو سرش .....
یادش بخیر چقد ذوق می کردیم ......یه عالمه تخم مرغ بچه ها میوردند .....تا این کاروکنیم ...بیچاره معلممون .....

!SeCreT!

New member
بریم بهش بگیم معلم عزیزم شمع شدی... شعله شدی... سوختی... تا هنرت به من آموختی....چقد دلمون اونوقتا خوش بود هااااااااااااا

lmama

New member
من که به استادام ودوستام که معلم هستن پیام میدم ولی نمیدونم واسه همسر گلم روز معلم چی بخرم پارسال تمام مناسبتها براش پیرهن خریدم امسال میخوام روز معلم یه چیز دیگه بخرم چقد سخته برا مردا کادو خریدن :smiliess (11):: لطفا یکی بهم کمک کنه

lmama

New member
ما گل پرپر میکردیم میریختیم رو بال های پنکه سقفی تا معلم میومد روشنش میکردیم

bacillus.bs

New member
بايد مادي باشه هر چقدرم گرون تر بهتر:25r30wi:
تعجب نكنيد اخه مامانم معلمه
روز معلم اينقدر ذوق دارم چون با يه عالمه كادو مياد خونه
94919_shopping.gif

منم يكي يكي باز مي كنم
69749_girl_sigh.gif

antenyus

Active member
آخ آخ آخ....امسال روز مادر و روز معلم نزدیک همه.....:14:..من چی بخرم برا مامانم.....آخه معلمه..:smilies:......ووووووووویییییییییییییییییییی.کادو خریدن برا مامانا چقد سخته.....:13:

برا باباها یه جفت جوراب یا یه پیرهن میخری...طفلیا صداشون در نمیاد....ولی مامانا.....:21:

بالا