تعريف مرد از زبون يه دختر

biochemista

New member
اتفاقا خیلی وقتا همینجوریه . منتها وقتی میبینیم یکم داره منافعمون به خطر میفته داریم به متن ایراد میگیریم و بش میگیم افراطی و همیشه اینجوری نیستو و ..... نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقای نوتر هم نسبت به خانومها همیشه حالت بدبینی داره وهمه چیزهاشونو بد میبینه !!! به نظر بنده هم نباید افراط و تفریط کرد و همه چیز رو مطلق و محض دونست؛ همیشه خانومهای خوبی هم هستن. همانطور که مردهای بدجنسی هم در دنیا وجود دارن

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
من اگر جواب بدم دعوا ميشه نههههههههههههه:sdasdasd:
دقیقا:New (6):

خخخ شوخی بود نه باسیلوس جان. راحت باشین چون من دیگه با توجه به قولی که به یکی دوتا از بچه های تغذیه دادم قرار نیس زیاد تو بحث ها شرکت کنم:motat: به من گفتن نظارت کن نه مداخله.:motat:

نوتر

New member
آقای نوتر هم نسبت به خانومها همیشه حالت بدبینی داره وهمه چیزهاشونو بد میبینه !!! به نظر بنده هم نباید افراط و تفریط کرد و همه چیز رو مطلق و محض دونست؛ همیشه خانومهای خوبی هم هستن. همانطور که مردهای بدجنسی هم در دنیا وجود دارن

آخه لاولی خانم من به این مظلومی ببین چقد میخندم اصلا گناه دارم من کی همیشه بدبین بودم؟؟؟؟؟؟

532919_127936860728685_1309064120_n.jpg

bacillus.bs

New member
اصلا ولش كنيد اين بحث دختر پسرا
چون به نتيجه نمي رسيم
35089_hysteric.gif

ولي من كه توي پسراي اين دوره زمونه صبوري نديدمممممم دخترا صبورترند چون خيلي چيزا را تحمل مي كنند
69749_girl_sigh.gif

نويسنده ي اين متن هم احتمالا تازه ازدواج كرده بوده
87901_connie_49.gif
يا تازه با يه پسري دوست شده جو گرفتتش يه چيزي نوشته:25r30wi:

biochemista

New member
واااااااااااااااااااااااای چه خنده ترسناکی:5:با این خندتون دیگه معلوم شد که دقیقا راس میگم!!

MAHTAB.G

New member
واقعا لازمه گاهی اینجور به اطرافمون نگاه کنیم.
اعتراف میکنم گاهی مردها از زنا احساساتشون قویتر و حتی زیباتره!!و نیز عاشقتر
اقایون از این جمله خوشم نمیاد ولی "لطفا از این جمله توی زندگیتون سوء استفاده نکنید "ای موجودات حساس به ظاهر خشن:tonguesmiley:

mohana

Well-known member
واقعا ایول ادرس وبلاگ رو بدید اشنا شیم با این خانوم شاید قصد ازدواج داشته باشه :(40): ( شوخی بود )

ولی خداییش برا منم اولین بار بود ببینم که یه خانوم اینقدر قشنگ نگاه میکنه یه چیزی رو هم بگم وقتی متن رو میخوندم ارامش گرفتم : (10):

:25r30wi::25r30wi:
-------------
اولین بار؟واقعاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟:ph34r-smiley:

najma

New member
واقعا ایول ادرس وبلاگ رو بدید اشنا شیم با این خانوم شاید قصد ازدواج داشته باشه :(40): ( شوخی بود )

ولی خداییش برا منم اولین بار بود ببینم که یه خانوم اینقدر قشنگ نگاه میکنه یه چیزی رو هم بگم وقتی متن رو میخوندم ارامش گرفتم :smiliess (10):

اتفاقا خیلی از خانوم ها همینقدر قشنگ به موضوع نگاه میکنن برای همینه که روی طرف مقابل حساسن و نمیخوان از دستش بدن .
حتی برای همینه که وقتی از دستش میدن ازش دلخور میشن و دلشون میشکنه . چون قبلنا دلشون برای تک تک این حالات طرف مقابلشون سوخته .
شما که توی جمعای دخترونه نیستین ببینید این چیزا چقدر مورد توجه هست .
ولی خب کم پیش میاد دختری اینا رو به زبون بیاره . شاید همین خانم هم جلوی طرف مقابل خودش سکوت کنه ولی بیاد توی وبلاگ خودمونی تموم احساساتش رو بگه :tsimuzpzwoap1t9y3o7.

mohana

Well-known member
اتفاقا خیلی از خانوم ها همینقدر قشنگ به موضوع نگاه میکنن برای همینه که روی طرف مقابل حساسن و نمیخوان از دستش بدن .
حتی برای همینه که وقتی از دستش میدن ازش دلخور میشن و دلشون میشکنه . چون قبلنا دلشون برای تک تک این حالات طرف مقابلشون سوخته .
شما که توی جمعای دخترونه نیستین ببینید این چیزا چقدر مورد توجه هست .
ولی خب کم پیش میاد دختری اینا رو به زبون بیاره . شاید همین خانم هم جلوی طرف مقابل خودش سکوت کنه ولی بیاد توی وبلاگ خودمونی تموم احساساتش رو بگه :tsimuzpzwoap1t9y3o7.

بله...نجما حق با توئه.....موافقم:riz304:

mikhak s

New member

اينو تو يكي از صفحاتي خوندم كه نويسندش يه دختر بود ! تو اين دوره زمونه اي كه هي جنس مخالف رو متهم مي كنيم خوندن اينجور نوشته ها برام لذت بخشه !

یک وقت هایی فکر میکنم مرد بودن چقدر می تواند غمگین باشد. هیچ کس از دنیای مردانه نمی گوید. هیچ کس از حقوق مردان دفاع نمیکند. هیچ انجمنی با پسوند «... مردان» خاص نمیشود. مرد ها نمادی مثل رنگ صورتی ندارند. این روزها همه یک بلند گو دست گرفته اند و از حقوق و دردها و دنیای زنان می گویند. در حالی که حق و درد و دنیای هر زنی یکی از همین مردها است. یکی از همین مردهایی که دوستمان دارند. وقتی میخواهند حرف خاصی بزنند هول می شوند. حتی همان مرد هایی که دوستمان داشتند ولی رفتند...
یکی از همین مرد های همیشه خسته. از همین هایی که از 18 سالگی دویدن را شروع میکنند. و مدام باید عقب باشند. مدام باید حرص رسیدن به چیزی را بخورند. سربازی، کار، در آمد، تحصیل... همه از مرد ها همه توقعی دارند. باید تحصیل کرده باشند. پولدار، خوشتیپ، قد بلند، خوش اخلاق، قوی... و خدا نکند یکی از اینها نباشند...

ما هم برای خودمان خوشیم! مثلن از مردی که صبح تا شب دارد برای در آمد بیشتر برای فراهم کردن یک زندگی خوب برای ما که عشقشان باشیم به قولی سگ دو می زند، توقع داریم که شبش بیاید زیر پنجره مان ویالون بزند و از مردی که زیر پنجره مان ویالون می زند توقع داریم که عضو ارشد هیات مدیره ی شرکت واردات رادیاتور باشد. توقع داریم همزمان دوستمان داشته باشند، زندگی مان را تامین کنند، صبور باشند و دلداریمان بدهند، خوب کار کنند و همیشه بوی خوب بدهند و زود به زود سلمانی بروند و غذاهای بد مزه مارا با اشتیاق بخورند و با ما مهمانی هایی که دوست داریم بیایند و هر کسی را که ما دوست داریم دوست داشته باشند و دوست های دوران مجردیشان را فراموش کنند و نان استاپ توی جمع قربان صدقه مان بروند و هیچ زن زیباتری را اصلن نبینند و حتی یک نخ هم سیگار نکشند!

مرد ها دنیای غمگین صبورانه ای دارند. بیایید قبول کنیم. مرد ها صبرشان از ما بیشتر است. وقت هایی که داد میزنند وقت هایی هم که توی خیابان دست به یقه می شوند وقت هایی که چکشان پاس نمیشود وقت هایی که جواب اس ام اس شب به خیر را نمیدهند وقت هایی که عرق کرده اند وقت هایی که کفششان کثیف است تمام این وقت ها خسته اند و کمی غمگین. و ما موجودات کوچک شگفت انگیز غرغروی بی طاقت را دوست دارند. دوستمان دارند و ما همیشه فکر میکنیم که نکند من را برای خودم نمیخواهد برای زیبایی ام میخواهد، نکند من را برای شب هایش میخواهد؟ نکند من را برای چال روی لپم میخواهد؟ در حالی که دوستمان دارند؛ ساده و منطقی... مرد ها همه دنیایشان همین طوری است. ساده و منطقی... درست بر عکس دنیای ما.

بیایید بس کنیم. بیایید میکرفون ها و تابلو های اعتراضیمان را کنار بگذاریم. من فکر میکنم مرد ها، واقعن مرد ها، انقدر ها که داریم نشان میدهیم بد نیستند. مردها احتمالن دلشان زنی میخواهد که کنارش آرامش داشته باشند. فقط همین. کمی آرامش در ازای همه فشار ها و استرس هایی که برای خوشبخت کردن ما تحمل میکنند. کمی آرامش در ازای قصر رویایی که ما طلب میکنیم... بر خلاف زندگی پر دغدغه ای که دارند، تعریف مردها از خوشبختی خیلی ساده است.

آخ آخ اشكم در اومد راست ميگههههههههههههههههه:dadad4: خوووووووووووووووووببببببببببببببب:14:

am-ml

New member

اينو تو يكي از صفحاتي خوندم كه نويسندش يه دختر بود ! تو اين دوره زمونه اي كه هي جنس مخالف رو متهم مي كنيم خوندن اينجور نوشته ها برام لذت بخشه !

یک وقت هایی فکر میکنم مرد بودن چقدر می تواند غمگین باشد. هیچ کس از دنیای مردانه نمی گوید. هیچ کس از حقوق مردان دفاع نمیکند. هیچ انجمنی با پسوند «... مردان» خاص نمیشود. مرد ها نمادی مثل رنگ صورتی ندارند. این روزها همه یک بلند گو دست گرفته اند و از حقوق و دردها و دنیای زنان می گویند. در حالی که حق و درد و دنیای هر زنی یکی از همین مردها است. یکی از همین مردهایی که دوستمان دارند. وقتی میخواهند حرف خاصی بزنند هول می شوند. حتی همان مرد هایی که دوستمان داشتند ولی رفتند...
یکی از همین مرد های همیشه خسته. از همین هایی که از 18 سالگی دویدن را شروع میکنند. و مدام باید عقب باشند. مدام باید حرص رسیدن به چیزی را بخورند. سربازی، کار، در آمد، تحصیل... همه از مرد ها همه توقعی دارند. باید تحصیل کرده باشند. پولدار، خوشتیپ، قد بلند، خوش اخلاق، قوی... و خدا نکند یکی از اینها نباشند...

ما هم برای خودمان خوشیم! مثلن از مردی که صبح تا شب دارد برای در آمد بیشتر برای فراهم کردن یک زندگی خوب برای ما که عشقشان باشیم به قولی سگ دو می زند، توقع داریم که شبش بیاید زیر پنجره مان ویالون بزند و از مردی که زیر پنجره مان ویالون می زند توقع داریم که عضو ارشد هیات مدیره ی شرکت واردات رادیاتور باشد. توقع داریم همزمان دوستمان داشته باشند، زندگی مان را تامین کنند، صبور باشند و دلداریمان بدهند، خوب کار کنند و همیشه بوی خوب بدهند و زود به زود سلمانی بروند و غذاهای بد مزه مارا با اشتیاق بخورند و با ما مهمانی هایی که دوست داریم بیایند و هر کسی را که ما دوست داریم دوست داشته باشند و دوست های دوران مجردیشان را فراموش کنند و نان استاپ توی جمع قربان صدقه مان بروند و هیچ زن زیباتری را اصلن نبینند و حتی یک نخ هم سیگار نکشند!

مرد ها دنیای غمگین صبورانه ای دارند. بیایید قبول کنیم. مرد ها صبرشان از ما بیشتر است. وقت هایی که داد میزنند وقت هایی هم که توی خیابان دست به یقه می شوند وقت هایی که چکشان پاس نمیشود وقت هایی که جواب اس ام اس شب به خیر را نمیدهند وقت هایی که عرق کرده اند وقت هایی که کفششان کثیف است تمام این وقت ها خسته اند و کمی غمگین. و ما موجودات کوچک شگفت انگیز غرغروی بی طاقت را دوست دارند. دوستمان دارند و ما همیشه فکر میکنیم که نکند من را برای خودم نمیخواهد برای زیبایی ام میخواهد، نکند من را برای شب هایش میخواهد؟ نکند من را برای چال روی لپم میخواهد؟ در حالی که دوستمان دارند؛ ساده و منطقی... مرد ها همه دنیایشان همین طوری است. ساده و منطقی... درست بر عکس دنیای ما.

بیایید بس کنیم. بیایید میکرفون ها و تابلو های اعتراضیمان را کنار بگذاریم. من فکر میکنم مرد ها، واقعن مرد ها، انقدر ها که داریم نشان میدهیم بد نیستند. مردها احتمالن دلشان زنی میخواهد که کنارش آرامش داشته باشند. فقط همین. کمی آرامش در ازای همه فشار ها و استرس هایی که برای خوشبخت کردن ما تحمل میکنند. کمی آرامش در ازای قصر رویایی که ما طلب میکنیم... بر خلاف زندگی پر دغدغه ای که دارند، تعریف مردها از خوشبختی خیلی ساده است.

زنها ولي همه هم اينطور نيستن...
اما آنچه جالبه براي من تو اينجا هر وقت بحث پسر دخترا شد همه مردها اين مدل حرف زدن رو پسنديدن و زن ها جبهه گرفتن که کو مرد ...(کجايين شماها :25r30wi:) ...

آيا ما فقط شعار ميديم ؟
مردها چقدر تو اينکه زناشون اين شکلي باشن موثرن؟
آيا زن هاي متوقع تر محترم تر نيستن؟

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
واقعا ایول ادرس وبلاگ رو بدید اشنا شیم با این خانوم شاید قصد ازدواج داشته باشه :(40):

:smiliess (10):
عاغا از اینا گذشته یکی از خانما قرار و مدار عروسی علی رو با این خانم هماهنگ کنه. در کار خیر حاجت هیچ استخاره ای نیست. منو بقیه پسرا هم بریم دومادو ببریم آرایشگاه. به به یه عروسی افتادیم:thanks::4d564ad6:

mohana

Well-known member
اما آنچه جالبه براي من تو اينجا هر وقت بحث پسر دخترا شد همه مردها اين مدل حرف زدن رو پسنديدن و زن ها جبهه گرفتن که کو مرد ...(کجايين شماها :25r30wi:) ...

آيا ما فقط شعار ميديم ؟

واقعا اینطوریه؟

نوتر

New member

آيا ما فقط شعار ميديم ؟

موافقم.
وای وای جای حدیث خالی یه گیس و گیس کشی راه بندازیم اینجا که نگوووووو

najma

New member
موافقم.

نوتر جان پشت حدیث جونم غیبت نکن . اتفاقا ایشون احساساتی ترین دختریه که توی انجمن میشناسم . سرشم حاظرم شرط ببندم . دلایل زیادی هم دارم برای حرفم ...:sarma:

شما مردها متاسفانه نمیتونید معانی خیلی از حرف ها رو متوجه بشید . برای همینه گاهی حرفهایی رو که پشتش یک دنیا احساس هست با کینه ورزی و نتقام جویی و گیس و گیس کشی اشتباه میگیرید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Shaghaegh

mikhak s

New member
موافقم.

گيس و گييييييييييييييييييييس كشي؟ تا اين حد ميخواي پيش بري؟ بعيد ميدونم با جمله اول حديث ناك اوتت مي كنه البته با حرف ها:25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Shaghaegh

am-ml

New member
واقعا اینطوریه؟

من دارم مي پرسم مهنا جون و البته متاسفانه ديدم مواردي رو که هستن ...
من بعضي قسمت هاي نوشته اول تاپيک رو قبول دارم و البته خودم هميشه سعي کردم ،توقعاتي داشته باشم که معقول باشه ولي در واقع اين نوشته هم در مورد بعضي از زن ها صادقه (درصدش رو هر کسي با توجه به نوع برخورداش تو جامعه بالا يا پايين تصور ميکنه)
ولي واقعا معتقدم به جز عده اي از زنان که به نظر من بيمار هستن ،بقيه با مردي که واقعا علاقه داشته باشه بهشون با احترام کامل و علاقه زندگي خواهند کرد و هر کاري رو براش حاضرن انجام بدن و البته ابراز علاقه چيزيه که خيلي از مرداي ما بلد نيستن و همين باعث ميشه زنهاشون اين قسمت از متن بالا رو گاهي فکر کنن...(همیشه فکر میکنیم که نکند من را برایخودم نمیخواهد برای زیبایی ام میخواهد، نکند من را برای شب هایش میخواهد؟ نکند من را برای چال روی لپم میخواهد؟) و البته خيلي از زن هاي ما به تفاوت هاي زن و مرد توجه نمي کنن و توقع دارن دقيقا با همون مدلي که خودشون از فيلم هاي آبکي و ... ياد گرفتن ،بهشون ابراز احساسات کنن ،در حالي که به قول درست اين متن گاهي اين مرد حتي فرصت فيلم ديدن نداشته ...
يه خوبي اينجا اينه که ما حرف ميزنيم ولي تو زندگي واقعي ،من متاسفانه حتي بين زوج هاي جوون نمي بينم از توقعات واقعي و تفاوت هاشون براي همديگه بگن و همينطور کم کم از همديگه فاصله ميگيرن ،يکي از آشناهامون وکيله : ميگه مرده روش ميشه به من بگه که زنش به نيازهاي جسمي اون کم توجه بوده ولي روش نميشه همين درخواست ساده رو به همسرش بگه ... و البته زنش هم طوري رفتار کرده که اون جرات نکنه و نگران برداشت زنش باشه :smiliess (12)::smiliess (12):...
و اين رشته سر دراز دارد...

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
سلام دوست جونیا .خیلی تامل برانگیز بود.خداییش ما خانوما خیلی خودبین میشیم بعضی وقتها...اما راستششو بخوایید هیچ صحنه ای به اندازه اشک یه مرد منو ویرون نمیکنه...چون مرد وقتی اشکش درمیاد که کوه غصه ش میشه رشته کوه غصه...

بالا