Artmis.a
New member
:New (6): چه عرض کنم از تازه هم اونورتر
ناراحت نباش برادر همه از اینا دیدن یکم هم اونورتر.:sad:
:New (6): چه عرض کنم از تازه هم اونورتر
ناراحت نباش برادر همه از اینا دیدن یکم هم اونورتر.:sad:
یکی از دوستانم میگفت اون خواستنه باشه...همه چی حله....ولی آیا به مرور زمان و پیدا شدن مشکلات زندگی و زناشویی اون عشق و علاقه رو کمرنگ نمیکنه؟؟؟؟؟تاپیک خوبی بود. میسیییییییییی. دلمون وا شد.:smiliess (8): اقا بنظر منکه اصن مهم نیس رشته اش چی باشه! اصن بیکار باشه!:25r30wi: خب دلش میخواد اینجوری زندگی کنه مگه زوره.:motat: مهم اینه که اون عشق و علاقه و محبت و خواستن و درنهایت درک متقابل باشه.
یکی از دوستانم میگفت اون خواستنه باشه...همه چی حله....ولی آیا به مرور زمان و پیدا شدن مشکلات زندگی و زناشویی اون عشق و علاقه رو کمرنگ نمیکنه؟؟؟؟؟
فقط عشق کافی نیس...
هه هه ولی من خواستن واقعی منظورم بودااااااااااااخواستن واقعی باشه مشکلاتم کمرنگش نمیکنه. خب زندگی یعنی مشکل دیگه. نباید زیاد سخت گرفت:motat:
بچه ها اول عرض کنم که من پسر هستم(سوء تفاهم نشه!!)!!
بعدشم خوب نظر دادم دیگه مگه چیه؟!![]()
![]()
خب داداش من راست گفته دیگه باغ که داشتن خونه هم که داشته حالا فرض میکردی داری شوهر میکنی.........مگه بده؟منم فکر میکردم اینجوریه...
ولی تجربه ی تلخی که من داشتم بر اثر همون کادو و اینا.....
طرف مقابلت اگه پولدار باشه اگرم نخاد با حرف هاش تو رو اذیتت میکنه
،مثلا میگفت این هفته میریم باغمون...این هفته میریم چالوس...فلان چیز رو ما خریدیم..ما فلان چیز رو داریم...
خلاصه پول زیاد هم خوب نیس...روز آخر جدایی بهم گفت من خونه هم داشتم لیاقتم رو نداشتی،منم گفتم خدا بیشترش کنه ههه
منم فکر میکردم اینجوریه...
،مثلا میگفت این هفته میریم باغمون...این هفته میریم چالوس...فلان چیز رو ما خریدیم..ما فلان چیز رو داریم...
خلاصه پول زیاد هم خوب نیس...روز آخر جدایی بهم گفت من خونه هم داشتم لیاقتم رو نداشتی،منم گفتم خدا بیشترش کنه ههه
منم فکر میکردم اینجوریه...
خب داداش من راست گفته دیگه باغ که داشتن خونه هم که داشته حالا فرض میکردی داری شوهر میکنی.........مگه بده؟
عزیزم فرضم نمیومد خخخخخب داداش من راست گفته دیگه باغ که داشتن خونه هم که داشته حالا فرض میکردی داری شوهر میکنی.........مگه بده؟
خب داداش من راست گفته دیگه باغ که داشتن خونه هم که داشته حالا فرض میکردی داری شوهر میکنی.........مگه بده؟
عزیزم فرضم نمیومد خخخخ
ولی از شوخی گذشته خواسته و ناخواسته آزارت میداد با حرف هاش....و شاید احساس میکردی یه جورایی دراه فرخ میفروشه...تا یه جایی تحمل هم کردم ولی دیگه ماندن جایز نبود و باید میرفتی...بله میرفتیییییی
بچه ها(پسرها) بهتون توصیه میکنم شما هم اگه مقدور بود برید سراغ این رشته ها:! علوم تغذیه.مامایی،دبیری شیمی و زیست. البته بهداشت خانواده هم خوبه. اگه اینا نشد پزشکی
بچه ها(پسرها) بهتون توصیه میکنم شما هم اگه مقدور بود برید سراغ این رشته ها:! علوم تغذیه.مامایی،دبیری شیمی و زیست. البته بهداشت خانواده هم خوبه. اگه اینا نشد پزشکی