فک کنم منظور از همسنجی خطی همون مقایسه هایی باشه که تو طرح میخونیم.مثلا توی مقایسه میگیم مجموع ضرایب میانگین ها باید صفر باشه دوستان پیشکسوت اگه میشه کمک کنن. توی اون سوال 43 هم گزینه ج درسته چون مجموع ضرایبش صفر نمیشه.اگه دقت کنین تو پرانتز نوشته بود contrast که به معنی همسنجی یا مقایسه هست.
پس شما میفرمایین که همخطی با همسنجی خطی فرقی ندارن.؟؟ببخشید میتونین با این مطلبی که گفتین سوال 43 سال قبل رو حل کنین؟موارد همخطی در رگرسیون خطی چندگانه بین متغیر های مستقل پیش میاد که اگر بین متغیرهای مستقل که بیش از 3 متغیر میباشد با هم همبستگی داشته باشد در این ورت هم خطی بین متغیرها وجود دارد.
پس شما میفرمایین که همخطی با همسنجی خطی فرقی ندارن.؟؟ببخشید میتونین با این مطلبی که گفتین سوال 43 سال قبل رو حل کنین؟
با سلام
من مي خواستم نرم افزار آماري spss , minitab و اگر شد نرم افزار R را ياد بگيرم در اين مورد من را راهنمايي كنيد چه كتابهاي خوبي است كه بتونم زود ياد بگيرم
سلام دوست عزیز
سوالات سال قبل گم کردم اگه لطفا شما دارید اسکن کنید یا با دوربین گوشی عکس بگیرید برام بفرستید ممنون میشم و جواب سوال شما رو دقیقا میدم..
آدرسایمیلم :
sara_niki65@yahoo.com
سلام دوست عزیز
سوالات سال قبل گم کردم اگه لطفا شما دارید اسکن کنید یا با دوربین گوشی عکس بگیرید برام بفرستید ممنون میشم
پس از ورود به عنوان عضو سوالات سال های قبل را در لینک های زیر می توانید دانلود کنید
آمارگیران - سوالات آزمون کارشناسی ارشد
سایت علوم پزشکی دات کام -دانلود رايگان سوالات آزمون كارشناسي ارشد آمار زيستي
فایل آشنایی با کنکور آمار زیستی (همان فایلی هست که چند ماه قبل خودم تهیه کرده بودم بعد از عضویت می توانید دانلود کنید . )
آمارگیران - مشاهده مبحث - آشنايي با رشته آمارزيستي
نکاتی درسی مفید برای کنکور ارشد آمار زیستی
نکاتی کنکوری برای ارشد رشته ی آمار زیستی( سایت علوم پزشکی دات کام )
آمارگیران-انجمن - مطالب درسی