مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara11

New member
سلام
جلد جدید و جلد قدیم پردازشدر مطالبش فرق نمیکنه فقط در تستها که دو سه سال تست اضافه شده .

sara11

New member
فک کنم منظور از همسنجی خطی همون مقایسه هایی باشه که تو طرح میخونیم.مثلا توی مقایسه میگیم مجموع ضرایب میانگین ها باید صفر باشه دوستان پیشکسوت اگه میشه کمک کنن. توی اون سوال 43 هم گزینه ج درسته چون مجموع ضرایبش صفر نمیشه.اگه دقت کنین تو پرانتز نوشته بود contrast که به معنی همسنجی یا مقایسه هست.

موارد همخطی در رگرسیون خطی چندگانه بین متغیر های مستقل پیش میاد که اگر بین متغیرهای مستقل که بیش از 3 متغیر میباشد با هم همبستگی داشته باشد در این ورت هم خطی بین متغیرها وجود دارد.

zahra68

New member
موارد همخطی در رگرسیون خطی چندگانه بین متغیر های مستقل پیش میاد که اگر بین متغیرهای مستقل که بیش از 3 متغیر میباشد با هم همبستگی داشته باشد در این ورت هم خطی بین متغیرها وجود دارد.
پس شما میفرمایین که همخطی با همسنجی خطی فرقی ندارن.؟؟ببخشید میتونین با این مطلبی که گفتین سوال 43 سال قبل رو حل کنین؟

آخرین ویرایش:

mortezahaji

New member
سلام دوستان 14 روز اول سال من اینگونه گذشت
تنبلی
تنبلی
ریاضی: تابع و حد و مشتق
روشها هم قدری خواندم
28 ساعت
اما در 14 روز آینده
کاربرد مشتق و انتگرال و کاربرد و روشها
و نمونه گیری

biosta

Well-known member
سلام
خلاصه مباحث کارشناسي ارشد آمار و احتمال انتشارات پردازش(محسن راد )
جلد قدیمشو من دارم وقت بزارم روش یا برم جدیدشو تهیه کنم؟
بنظرتون کتاب خوبیه ؟

سلام .
برای درس احتمال کتاب خلاصه مباحث کارشناسي ارشد آمار(احتمال و کاربرد)(جلد اول) را خواندم
که تقریبا نصف قبول شدگان کنکور برای احتمال از این کتاب استفاده می کنند
با دیگر کتاب های پردازش آموزشی پردازش آشنایی ندارم کتابی هم که شما گفتید بایستی مفید باشه که همین طور هست
این که جدیدش را بخرید یا نه به گمانم تفاوتی چندان در چاپ جدید نسبت به قدیم نداشه باشد
مهم اون وقتی هست که می گذارید و مطالعه می کنید امید وارم که همان همدان قبول شوید چرا که همدان در رشته ی آمار زیستی برای خودش در بین تمامی شهرستان ها برتر هست و قطب آمار زیستی محسوب می شود .

biosta

Well-known member
به نظرتون به کلاس احتیاج نیست ؟
به موسسه خاصی نرفتید ؟
برای این رشته کجاها کار هست ؟

برای کلاس که اگر منظور تان کنکور 50 روز دیگر باشد مسلما" دیر هست کلاس هم به طور کلی برای کنکور آمار زیستی احتیاج نیست
مهم وقتی هست که می گذارید و یاد می گیرید (مگر برای زبان انگلیسی از کلاس استفاده شود ).
برای بازار کار در اینترنت جست و جو کنید خواهید یافت که حتما این کار را انجام دهید باعث می شود اطلاعات مفید دیگری هم بدست آورید .
به موسسه ای نرفتم و مهم برای این که نتیجه قبولی بدست آید این هست که
1- از منابعی استفاده کنید که متناسب با کنکور آمار زیستی باشد
2- وقت بگذارید و درس بخوانید و نظم و استمرار در مطالعه داشته باشید
3- با برنامه ریزی - نحوه مطالعه-نحوه ی تست زنی تا حدود مورد نیاز آشنایی داشته باشید .
4 و مسلما" اعتماد به نفس و خود باوری به این که من می توانم به آنچه در ذهنم هست برسم باعث می شود که از اطلاعاتتان به موقع و درست استفاده کنید چرا که اضطراب و استرس تان کاهش می یابد .
هر چقدر بیشتر این موارد بالا را در خود داشته باشید نتیجه ی بهتری خواهید گرفت

آخرین ویرایش:

sara11

New member
پس شما میفرمایین که همخطی با همسنجی خطی فرقی ندارن.؟؟ببخشید میتونین با این مطلبی که گفتین سوال 43 سال قبل رو حل کنین؟

سلام دوست عزیز

سوالات سال قبل گم کردم اگه لطفا شما دارید اسکن کنید یا با دوربین گوشی عکس بگیرید برام بفرستید ممنون میشم و جواب سوال شما رو دقیقا میدم..

آدرسایمیلم :

sara_niki65@yahoo.com

nelistar

New member
با سلام

من مي خواستم نرم افزار آماري spss , minitab و اگر شد نرم افزار R را ياد بگيرم در اين مورد من را راهنمايي كنيد چه كتابهاي خوبي است كه بتونم زود ياد بگيرم

biosta

Well-known member
سلام دوست عزیز

سوالات سال قبل گم کردم اگه لطفا شما دارید اسکن کنید یا با دوربین گوشی عکس بگیرید برام بفرستید ممنون میشم و جواب سوال شما رو دقیقا میدم..

آدرسایمیلم :

sara_niki65@yahoo.com

از لینک زیر می توانید در یافت کنید
دانلود رايگان سوالات آزمون كارشناسي ارشد آمار زيستي

biosta

Well-known member
سلام دوست عزیز

سوالات سال قبل گم کردم اگه لطفا شما دارید اسکن کنید یا با دوربین گوشی عکس بگیرید برام بفرستید ممنون میشم

پس از ورود به عنوان عضو سوالات سال های قبل را در لینک های زیر می توانید دانلود کنید
آمارگیران - سوالات آزمون کارشناسی ارشد

سایت علوم پزشکی دات کام -دانلود رايگان سوالات آزمون كارشناسي ارشد آمار زيستي

فایل آشنایی با کنکور آمار زیستی (همان فایلی هست که چند ماه قبل خودم تهیه کرده بودم بعد از عضویت می توانید دانلود کنید . )
آمارگیران - مشاهده مبحث - آشنايي با رشته آمارزيستي

نکاتی درسی مفید برای کنکور ارشد آمار زیستی

نکاتی کنکوری برای ارشد رشته ی آمار زیستی( سایت علوم پزشکی دات کام )

آمارگیران-انجمن - مطالب درسی

biosta

Well-known member
قبولید چرا نگرانی؟ الان در این زمان آرامش کلید موفقیت شماست نه ساعات مطالعه تان

من امسال كنكور دارم يعني ٤٩ روز ديگه،تا اين جاي كارو خوب اومدم و خيلي براش زحمت كشيدم تقريبا از ٩٠ درصد تفريحاتم گذشتم ،
خيلييييي تلاش كردم اما الان ٢ روزه كه حالم خيلي بده ، احساس ميكنم بريدم احساس ميكنم قبول نميشم ،
احساس ميكنم خسته شدم دارم رواني ميشم ! من تو عيد روزي ١٢الي ١٣ ساعت مفيد ميخوندم .اما الان خيلي دپرس شدم ميشه يكم راهنماييم كني

از نوشته هایتان متوجه شدم که کنکور برایتان اهمیت ویژه ای داره من هم کم وبیش سال قبل در این شرایط شما بودم و اگر خودم را در برابر اضطراب و استرس کنترل نمی کردم نمی توانستم نتیجه مطلوبم رو بگیرم .
با خودم صحبت کردم که چقدر وقت گذاشتی حتما" کنکور برایت مهم هست که باعث دلهوره ات میشه پس نشانه خوبی هست !
دیگران هم کم و بیش استرس و اضطراب دارند و وقتی بهترین عملکرد خودم رو خواهم داشت که این استرس حداقل بشه و این که هیچ وقت از بین نمیره و حتی کمی استرس تاثیر مثبت هم داره و نمی گذارم هیچ کس و یا چیزی باعث عدم نتیجه گیری ام بشه بنابرین خیلی محکم جلوی استرسم ایستادم و گفتم من می تونم به انچه که در ذهنم هست برسم نمی گذارم چیزی کسی اتفاقی مانع قبولی ام بشه ...
نهایتا" من مشاور و روانشناس نیستم و نمی توان و درست هم نیست که بگویم چکار کنید چرا که نه علمش را دارم و نه شما را می شناسم
اما اگر جای شما باشم برای خودم چنین عمل می کنم چند روزی اصلا" مطالعه نمی کردم یا کم مطالعه می کردم و با دوستان وقت می گذرانم و با ایشان صحبت می کنم و به تفریحاتی که دوست دارم می پردازم
(شما تلاش خود را ماه های قبل کردید به چند ساعت مطالعه کمتر یا بیشتر تغییری در نتیجه نخواهد رخ داد ).
از ساعات مطالعه ام کم می کردم و تفریحاتی که دوست داشتم را انجام می دادم کمی هم در رابطه با این برای جلسه کنکور چه برنامه ای خواهم داشت می اندیشیدم و همچنین به یادگیری بیشتر روش های تست زنی مدیریت زمان در کنکور و این موارد می پرداختم اگر هم استرس یا عاملی تنش زا داشتم که نمی توانستم کنترلش کنم که باعث اختلال در عملکردم میشد حتما" به روانشناس مجربی مراجعه می کردم
بهتان بگویم که اگر باور خودتان را نسبت به خودتان اعتماد به نفستان مثبت را حفظ کنید می توانید از کسانی که علم شان همانند شماست و حتی بیشتر از شماست ولی به خودشان اطمینان ندارند و استرس زیاد دارند نتیجه ی خیلی بهتری کسب کنید خیلی بهتر.
می دانیم که هیچ وقت قبولی و رتبه ی خوب در کنکور کسب کردند صرفا اطلاعات علمی نبوده .
واقعیت اینکه خود باوری و اعتماد به نفس مثبت و دوری از استرس زیاد آگاهی از نحوه ی تست زنی و مدیریت زمان می تونه رتبه ی شما به نصف کاهش بده یا حتی یک سوم بکنه
گاهی که کم توان می شدم به کلاسور انگیزه هایم مراجعه می کردم بخشی از این کلاسور کلماتی محرک کننده و راهنما نوشته بودم که تعدادی را برایتان می نویسم .
همیشه وقت کافی داریم به شرطی که به درستی از آن استفاده کنیم .
من می توانم من می توانم من می توانم من می دانم که می توانم قبول شوم
شما همان هستید که می اندیشید .
من به آنچه که در ذهنم دارم می توانم برسم .
من امروز با آرامش کامل به مطالعه می پردازم
هدف من مهمتر از هر چیز دیگری هست
درجه ی خواستن میزان و محدودهی تلاش را مشخص میکنه
در راه رسیدن به هدف موانعی هم و جود دارد ولی فقط کسی قادر هست به هدف خویش برسد که اراده ای قوی در حل مشکلات وعزمی راسخ برای رسیدن به هدف هایش دارد .
اگر به خود اعتماد و اطمینان داشته باشید کاری که بکنید و آن چه را بخواهید به انجام برسانید پیروز خواهید شد .
افراد موفق هرگز نمی گذارند که اوضاع و شرایط بیرونی آنها را آزاد دهد .تنوع بهترین مسکن خستگی هست .
من عاشق کلمه "نه" هستم و آن را به موقع و در صورتی که از اهدافم دور شوم به کار می برم
برای چیز هایی که قبلا" نداشتی باید کسی شوی که قبلا" نبوده ای .
خوش بینی مهمترین ویژگی هست که با استفاده از آن می توان به موفقیت رسید .

دوست من موفق که هستید موفق تر باشید

آخرین ویرایش:

sts92

New member
سلام به دوستداران امار زیستی
و تلاش کنندگان برای پیروزی در آزمون
چرا اینقدر همه نگران هستند
کافیه تلاشتون رو کنید و خودتون باور کنید و نتیجه رو به خدا بسپارید
امیدوارم همه قبول بشید
فقط به اون دوستی که الان خسته شده باید بگم
اصلا به نتیجه فکر نکن فقط به اندازه ی توانت تلاش کن برای کسب نتیجه خوب
و بدون کسایی هستند که آرزوش اینه که حداقل فرصت داشتن تا نصف مطالعه شما رو داشته باشن
پس قدر خودت و موقعیتت رو بدون و خودت رو دست کم نگیر و با آرامش و راههای دستیابی به تسلط از این زمان باقی مونده نهایت استفاده رو انجام بده
پیروز باشید

simone

New member
از دوستان عزیز،اگر کسی مشهدی هست یا الان مشهده میتونم کتاب انتشارات جامعه نگرم رو که چاپ جدیده بهش بدم،فقط کافیه ایمیل بزنین بهم.با امید به قبولی شما...
haniye.attarim@gmail.com
:riz304:

mortezahaji

New member
کسی نیست جواب من و بده؟
چقدر به فرمولها و جزئیات نمونه گیری سیستماتیک و خوشه ای نیاز داریم؟
منم تا اول اردیبهشت باید تمام کنم برنامه اردیبهشمم همون موقع میگم؟

zahra68

New member
معمولا نمونه گیری خوشه ای بیشتر از جزییاتش یعنی توی خوشه ها بین خوشه ها وضریب همبستگیش ورابطش با نمونه گیری تصادفی ساده سوال میاد

biosta

Well-known member
رتبه بسیار تحت تاثیرخود باوری واعتماد به نفستان هست من اطمینان کامل دارم که می توانم

می دانیم هر چه جلوتر می رویم بایستی از زمان یاد گیری کاسته به زمان مرور و جمع بندی و تست زنی اضافه می کنیم .
(اگر مطلبی را هم می خواهید جدیدا" یاد بگیرید پرونده اش را تا دو هفته ی دیگر ببندید
قرار نیست که همه مطالب را یاد داشته باشید قرار هست که مطالبی را که یاد دارید به درستی و به موقع از آن استفاده کنیم )
هر چه جلوتر می رویم مرور و تست زنی اهمیتش بسیار بیشتر از یاد گیری مطالب جدید می شود
در پست های مختلفی درباره علت مرور گفتم .گفتم که وقتی که مرتب مرور می کنید سرعت یاد آورتان بیشتر می شود علاوه بر این که مطلب نادرست به علت عدم تسلط فراخوانی نمی شود
اگر زمان کنکور را 2 برابر کنند درصد تمامی شما دوستان چه بسا در هر درس چندین درصد افزایش یابد اما یکی از برگ های برنده شما پاسخ گویی در زمان امتحان کنکور هست و این با فراخوانی سریع اطلاعات در زمان کنکور میسر می شود که کلید چنین تسلطی مرور مرتب هست .( یک ماه به قبل کنکور من به شخصه هر درسی را حداقل 3 بار مرور کردم و گزیده ی تست های دوره های قبل را از خودم آزمون گرفتم )
به نظرم در هنگام مرور مورد نظر داشته باشید که پاره نکات هستند که مرتب فراموش می شوند چه فرمول چه یک جمله آنها را یک جا بنویسید تا که با مرور و خود آزمایی چند باره ای که خواهید داشت به حافظه ی بلند مدت خود بفرستید
من به شخصه درس به درس مرور می کردم ( مثلا" امروز فقط مرور احتمال که آن هم تمامی مرور هایم به صورت خود آزمایی گرفتن از خودم بود یعنی چنین نمی کردم که با دیدن فرمول مرورش کردم بلکه آنچه که می خواستم مرور کنم به جای این که ببینم بر روی کاغذ بدون نگاه کردن می نوشتم و خودم را در مرور به چالش می انداختم روز بعد رگرسیون و طرح آزمایش ها برای ناپارامتری هم که برایم بسیار وقت گیر بود یک روز را که مثلا6 ساعت مطالعه می شد به مرورش اختصاص می دادم) در مرور هم بیشتر به آنچه که قبل مشخص کرده بودم که بیشتر فراموشم می شود و یا این که مهم بودند می پرداختم .طبیعتا" ساعات مطالعه تان در روز هایی که مرور می کنید بیشتر می شود چرا که مرور اگر به موقع انجام شود (که مطلب کامل فراموش نشده باشد ) انرژی کمتر را برای فراخوانی خواهد گرفت پس مطالبی را که یاد میگیرید در فواصل زمانی مناسب مرور کنید .من 100 روز مانده به کنکور در کنار یادداشت ساعات مطالعه ام برای خودم روز شمار معکوس تا کنکور را یادداشت می کردم تا به خودم تلنگر بزنم که قدر زمان باقی مانده هم خواهد گذشت بیشتر قدر بدان .
اگر استرس دارید بدانید که برایتان مفید خواهد بود و موتر محرک شما هست
اضطراب یعنی من درس خواندم ! کسی که درسی نخوانده اضطراب کنکور هم ندارد پس کمی دلهوره طبیعی هست .
به نظر من که چند ماه با شما دوستان به صورت مجازی ارتباط داشتم اغلب اغلب تان جزو سیاهی لشکر کنکور نخواهید بود چرا که در ماه های گذشته برای کنکور وقت گذاشتید و قبول هستید تفاوت شما دوستان در رتبه های قبولتان خواهد بود نه در قبولی یا عدم آن .
یک خواهش که می تواند رتبه تان را به نصف کاهش دهد : کمی وقت بگذارید
و اطلاعات خود را در باره نحوه تست زنی - مدیریت زمان در کنکور کامل کنید
و برنامه و استراتژی تان را برای جلسه کنکور
و در عمل برای خودتان کنکور آزمایشی را با شرایطی که دارد کامل اجرا کنید.
سخنانم در بالا شعار نیست واقعیت هایی هست که می تواند رتبه تا را از مثلا" 70 به 35 کاهش دهد
( این اطلاعات را که چند صفحه بیشتر نخواهند شد از اینترنت می توانید کسب کنید )

ساعت خواب و بیداری خیلی خیلی خیلی مهم ست مغز اگر صبح مشغول به یادگیری باشد در زمان کنکور شما که به احتمال بسیار زیاد صبح خواهد بود فراخوانی سریع تر و بهتری خواهد داشت .
کم کم به فکر تنظیم ساعت خوابتان هم باشید همین عدم تنظیم ساعت خواب باعث می تواند باعث شود داوطلبی چند تست را به علت عدم تمرکز در جلسه کنکور اشتباه بزند یک تست هم می تواند برای عدم قبولی یا عدم قبولی در محل مطلوبتان کافی باشد.
مطلب زیاد هست که بایستی رعایت کنید تا که همه این موارد دست به دست هم دهند و باعث قبولی شما دراولویت های بالاترتان گردند

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member

چون شاغل هستم فرصت نکردم زبان بخونم البته اسفند ماه یه مقدار خوندم ولی دیدم خیلی برام وقتگیر هستش گذاشتم کنار
میخواستم بدونم شما چه توصیه ای برام دارید تا حداقل صفر نزنم
تا اینجا واقعا شما و بعضی از دوستان دیگه مشوق من بودند هر وقت خسته شدم کمکهای بی دریغ شما دوباره مشوق حرکتم شد.
امیدوارم بتونید کمکم کنید
ممنونم

سلام
یک مقداری شما که قبلا" مطالعه کردید نمی دانم چقدر هست .
زبان برای اکثر داوطلبان سخت هست و به طور کلی داوطلبان ضعیف هستند
می توانید به لغاتی که در کنکور های سال های قبل آمده بسنده کنید (اگر که در این زمان باقی مانده چندان وقتی از تان نخواهد گرفت و یا برنامه زبانی که قبلا" داشتید. طوری ادامه دهید که در جمع بندی تان اختلالی ایجاد نکند )
و یا می توانید کلا" زبان را کنار بگذارید که در این صورت با گذاشتن وقت زبان بر روی دیگر دروس( چه قبل از کنکور و چه در زمان کنکور )تا حدودی کم زبان صفر در صد را جبران خواهید کرد
این که چگونه عمل کنید کاملا" بستگی به سطح زبان و تصمیمتان دارد .

mw.ashel

New member
خواستن+دانستن وتلاش ، توانستن است

با سلام خدمت همه دوستان آماری. با اجازه صاحب تایپیک و آقای biosta من تو یکی از وبلاگ ها یه متنی خوندم و خیلی جالب بود و برای همین تصمیم گرفتم تو تایپیک های گروهی که واقعا تلاش میکنن قرار بدم و تایپیک شما دوستان رشته آماری هم یکی از تایپیک های عالی و منسجم انجمن هست و این متن رو اینجا هم قرار میدم تا اگه تونستند و وقت کردید حتما یه نگاهی بهش بندازید.
برای تک تک شما آرزوی موفقیت میکنم.

خواستن همان عزم و اراده است

"ما با خواستن و اراده کردن فرمان بی چون و چرایی را به مغز خود صادر می کنیم که تمام حواس پنجگانه و تمام اعضا و جوارحمان را برای توانستن و موفقیت در کارمان تحت تاثیر قرار می دهد."

در واقع خواستن یا انگیزه ، نیرویی فوق العاده را در انسان بوجود می آورد که در پیشبرد اهدافش بسیار مؤثر است ؛ چون این خواستن و علاقه باعث می شود سختی ها و مشکلات راه را بهتر تحمل کنیم...
13861228011.jpg

هرچه عزم و اراده ی ما قویتر باشد شانس مارا در موفقیت و توانستن بیشتر میکند پس خواسته های بزرگتر نیز عزم و اراده ای قویتر می طلبد...

اما وقتی بخواهیم ولی ندانیم که چگونه می توانیم به خواسته مان برسیم دیگر خواستن توانستن نیست
بلکه
خواستن بدون دانستن حسرت توانستن است!

و اینجاست که باید گفت:"توانا بود هر که دانا بود"

ولی خواستن و دانستن نیز به تنهایی کافی نیست !

کسی که بخواهد و بداند اما برای رسیدن به هدفش تلاشی نکند هرگز موفق نخواهد شد...
"نا برده رنج گنج میسر نمی شود"

پس برای توانستن گام اول خواستن، گام دوم دانستن و گام سوم تلاش است.

و شاید باید گفت:

خواستن و دانستن و تلاش ، توانستن است!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا