از عسر تا یسر...(از سختی تا آسانی)

تا بحال آیه یا جمله ای مسیر زندگی شما را متحول ساخته؟

• مجموع رای دهندگان
    0

ba ba barghi

Well-known member

چن وقت پیش دونفر بدجوری دلمو شکسته بودن.خیلی ناراحت بودم و ازته دل گریه میکردم.تو دلم همش به خدا میگفتم چرا جواب مارو مستقیم نمیدی؟نمیشه باکلمه ها باهامون صحبت کنی و فقط بانشانه ها باهامون حرف نزنی....مانیاز داریم جوابمونو بدی.
همون موقع دیوان حافظ گوشیمو باز کردم غزل 463 اومد. اولین بیتش این بود.
"سلام الله ما کراللیالی........وجاوبت المثانی والمثالی"
قشنگ احساس کردم بهم گفت:سلام جوابتو همیشه میدم.

سلام الله ماکر اللیالی.............. وَ جَاوَبت المثانی و المثالی

علی وادی الاَاک و مَنَ علیها ......و دارِِ باللوی فوق الرمال

دعا گوی غریبان جهانم ......و ادعو بالتواتر و التوالی

بهر منزل که رو آورد خدا را .....نگه دارش به لطف لایزالی

منال ای دل که در زنجیر زلفش .....همه جمعیتیست آشفته حالی

زخصلت صد جمال دیگر افروزد ....که عمرت باد صد سال جلالی

تو می باید که باشی ورنه سهلست ....زیان مایه جاهی و مالی

بر آن نقاش قدرت آفرین باد ....که گرد مه کشد خط هلالی

فبحک را حتی فی کل حین ...و ذکرک مونسی فی کل حال

سویدای دل من تا قیامت ....مباد از شوق و سودای تو خالی

کجا یابم وصال چون تو شاهی ...من بد نام رند لا ابالی

خدا داند که حافظ را غرض چیست ......و علم الله حسبی من سوالی

Artmis.a

New member
سلام واااا ي آرتميس جونم چقدر تاپيك خوبي گذاشتي:heart:

واقعا توي اين شلوغي دنيا گاهي يادمون ميره به خداي گوشه ي قلبمون سر بزنيم

2سال پيش يه مدتي انگار ايمانم ضعيف شده بود و اوني نبودم كه هميشه بودم.... به نظرم زندگي پوچ بود و از خدا گله داشتم اعمال حرام داشت كم كم برام عادي ميشد تا اينكه يه روز كه خسته از دانشگاه برميگشتم و رو صندلي اتوبوس چرت ميزدم توي ايستگاه چشماممو كه باز كردم اين آيه رو روي شيشه ايستگاه كه توي نور آفتاب بهم چشمك ميزد ديدم:

الم يعلم بان الله يري..؟ آيا (انسان) نميداند كه خدا اعمالش را مي بيند..؟ سوره علق آيه 14

انگار تو اون گرماي خرداد آب يخ ريختن رو سرم از اون روز به بعد بيشتر حواسم به اعمال و افكارمه

بازم ممنون از مطالب خوبتون من عاشق آيه هاي قرآنم ادامه بديد دوستاي گلم

الم يعلم بان الله يري..؟ آيا (انسان) نميداند كه خدا اعمالش را مي بيند..؟ سوره علق آيه 14

چه جالب منم این آیه رو توی ایستگاه بی آر تی دیدم و درست همون تاثیر رو توی زندگیم داشته.

bacillus.bs

New member
خيلي خوب بود
توو اين روزاي باقيمونده به ازمون لازم بود همچين تاپيكي
مرسي حديث جون

!SeCreT!

New member
یه مدت دست از وجود وسجودم شسته بودم بدجوری بهم ریخته بودم...

یه روز یه عزیزی به من گفت جای غصه خوردن کاری کن یه هفته دیگه.یه ماه دیگه.یه سال دیگه ...

همین روز از خودت راضی باشی و جمله ی(توپ هرچه محکمتر زمین بخوره بیشتر بالا میره ) رو برای خودت و دیگران ثابت کنی...

انگیزه ای که به من داد ماه هاست روز به روز بیشتر میشه

Artmis.a

New member
یه مدت دست از وجود وسجودم شسته بودم بدجوری بهم ریخته بودم...

یه روز یه عزیزی به من گفت جای غصه خوردن کاری کن یه هفته دیگه.یه ماه دیگه.یه سال دیگه ...

همین روز از خودت راضی باشی و جمله ی(توپ هرچه محکمتر زمین بخوره بیشتر بالا میره ) رو برای خودت و دیگران ثابت کنی...

انگیزه ای که به من داد ماه هاست روز به روز بیشتر میشه

چه جالب و چه زیبا...

Artmis.a

New member
94. هنگامي كه كاروان «از سرزمين مصر» جدا شد، پدرشان [= يعقوب‏] گفت‏: «من بوي يوسف را احساس مي‏كنم‏، اگر مرا به ناداني و كم عقلي نسبت ندهيد.»

95. گفتند: «به خدا تو در همان گمراهي سابقت هستي‏!»

96. امّا هنگامي كه بشارت دهنده فرا رسيد، آن «پيراهن‏» را بر صورت او افكند؛ ناگهان بينا شد؛ گفت‏: «آيا به شما نگفتم من از خدا چيزهايي مي‏دانم كه شما نمي‏دانيد؟!»

97. گفتند: «پدر! از خدا آمرزش گناهان ما را بخواه‏، كه ما خطاكار بوديم.»

98. گفت‏: «بزودي براي شما از پروردگارم آمرزش مي‏طلبم‏، كه او آمرزنده و مهربان است‏.»

99. و هنگامي كه بر يوسف وارد شدند، او پدر و مادر خود را در آغوش گرفت‏، و گفت‏: «همگي داخل مصر شويد، كه انشاء الله در امن و امان خواهيد بود.»

100. و پدر و مادر خود را بر تخت نشاند؛ و همگي بخاطر او به سجده افتادند؛ و گفت‏: «پدر! اين تعبير خوابي است كه قبلاً ديدم‏؛ پروردگارم آن را حقّ قرار داد؛ و او به من نيكي كرد هنگامي كه مرا از زندان بيرون آورد، و شما را از آن بيابان «به اينجا» آورد بعد از آنكه شيطان‏، ميان من و برادرانم فساد كرد. پروردگارم نسبت به آنچه مي‏خواهد «و شايسته مي‏داند،» صاحب لطف است‏؛ چرا كه او دانا و حكيم است.

سوره ی یوسف(ع)

Artmis.a

New member
fwktxqeavfgk99i19mz2.jpeg

Setayesh92

New member
سلام حدیث جان
تاپیک فوق العاده ای داری
توی شرایط بسیار بسیار بدی هستم واقعا تاپیکت به من انرژی داد و باعث شد اونچه که همیشه میدونیم ولی نسبت بهش بی توجهیم رو دوباره متوجهش بشیم

برای من همیشه این جمله انرژی بخش بوده که : ید الله فوق ایدیهم « دست خدا از همه دست ها بالاتر است » این جمله همیشه کمکم کرده که بپذیرم اگه خدا بخواد هر چیزی تغییر میکنه، هر شرایطی، هر موقعیتی......
نمیدونم چرا این چند روز که خودم غرق مشکلات بودم این جمله یادم نمی اومد
ممنونم حدیث جان باعث شدی برام یادآوری بشه که خداوند همیشه حواسش به ما هست و هر سختی یه امتحانه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

Artmis.a

New member
سلام حدیث جان
تاپیک فوق العاده ای داری
توی شرایط بسیار بسیار بدی هستم واقعا تاپیکت به من انرژی داد و باعث شد اونچه که همیشه میدونیم ولی نسبت بهش بی توجهیم رو دوباره متوجهش بشیم

برای من همیشه این جمله انرژی بخش بوده که : ید الله فوق ایدیهم « دست خدا از همه دست ها بالاتر است » این جمله همیشه کمکم کرده که بپذیرم اگه خدا بخواد هر چیزی تغییر میکنه، هر شرایطی، هر موقعیتی......
نمیدونم چرا این چند روز که خودم غرق مشکلات بودم این جمله یادم نمی اومد
ممنونم حدیث جان باعث شدی برام یادآوری بشه که خداوند همیشه حواسش به ما هست و هر سختی یه امتحانه

"دست خدا از همه دست ها بالاتر است."
چه جمله ی کامل و زیبایی ممنونم ستایش جان.

آخرین ویرایش:

ghazal26

New member
توي روزاي نااميدي... توي سختي هاي زندگي... توي بي كسي هام...

اون روزايي كه خيال ميكنم تنهام.. و اون وقتايي كه فكر ميكنم همه ي دنيا عليه من بلند شدن تا قلبمو بشكنن..

يه صدايي توي دلم زمزمه ميكنه... اليس الله بكاف عبده....؟ آيا خدا براي بنده اش كافي نيست؟؟؟... (زمر آيه 36)

و اون موقع مطمئنم اين خدا بود كه توي قلبم با من حرف زد و واي بر من كه هميشه يادم ميره يه كسي هر لحظه كنارم هست كه وجودش براي همه زندگيم كافيه....

Artmis.a

New member
اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد از شكيبايى و نماز يارى جوييد زيرا خدا با شكيبايان است (۱۵۳) سوره ی بقره

zErOOn3

Well-known member
SLM

آفریــــن آجـــی ... عیبـــی نداره کــ با ایـــن تاپیک اشک مــا رو در میاریـــن _ باژم می گیــــم آفریــــــــــــــــــن ... با اجــازتون ای ول ...

هرچقدر که از خودم فاصله می گرفتم فاصله ام هم از خدا دورتر و دورتر میشد.

اینــــــــــــــــــه .............

همینـــو که فهمیدیــن خودــش یه جیــز دیگــس ...

:ad54ad:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
باژم سلام ...

تـــازگیـــا که از تازگیـــآم گذشتــه موزیک هــا هم که شادشوـــــنم غمگیـــــن شده ...

شندینـــــو که می شنویــم 100 درصـــد که اشتباهـــه ... ولی میشنویم دیگه ...

حـــالا کاری که مــا می کنیــــم ...

وقتــی یه آهنگی چیــزی خاست اذیتـــمــــــــــــون کنــــــــــه , فقط صلوات و ... می فر30ــم ...

مخصوصــا تو تاک30 ...

اینقــــــد زحمت کشیــدیم واســش کــ ...

اولاـــش سخت بود ... هــی مخچــه مــا می رفت تو حال و هوای آهنگــه ... ایــن قــد زور زدیــم که حالا هر وقت یه آهنگی خاست ... کنه راحت می تونیم جلوشــــو بگیریم ...

ایــن ترفنده مقدمـــش هنــــوز متمئنیــــم ....

حــالا مونده تــا مــا مومــن به تمام معنــا شیــــم ... مــا تلاش خودمونـــو می کنیـــم ...

بعــده مقدمــه :

1: یه کاری کنیم حوسلمون برگرده سر جــاش ... ــتـا پائیــنو نیگــا ...

نمــــــــــــــاز و قرآن ... اولیـــن هدف مــاس ... بعــده حوصله ...

بایـــد بوق ممتــــــــــد بزنــه ... (دائمــی)

............................................................

پـــ نـــ پــــ : ربط داشت !!!!

شوخــی بود ...

قلبـــــــــــــونه همگــــــــــــــی ... مخصوصــا ایـــن تاپیک ... (خداییـــش خیلی خوشحال شدیم کــ اشکه ...)

مــا رفتیـــم امــژامونــو تغییر بدیــم ...

:riz304:

آخرین ویرایش:
بالا