گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

scarlet

New member
میبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!
چشمک که در حال اوج گرفتن هستش
باسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !
آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!
ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!
ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگه
لبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شد
economic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!
آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمده
scarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه ها
دریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شد
جوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست
نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!

padidie jon ,kheyli jaleb neveshti , vali vala kash mashkok mizadam , ta diroz mashghole mehmon dari bodam , tamame havasamam pishe darsam bod, khoda ro shokr in taetilat tamom shod , az hala mano bebinid , in dafe mikham vaghean beterekonammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

آخرین ویرایش:

padideh

New member
سسسسسسسسلام بچه درس خونای خوب
بجه ها من امروز 13 ساعت خوندم
تغذیه:4:30
بیو:4:30
فیزیو:2:30
زبان:1:30

tata300i

New member
عزیزم من که آزمونم با شما یکی نیست:14:
واسه همین فعلا از 5-4 ساعت بیشتر نمیخونم که به درسای خودمم برسم
به هر حال ما همیشه در حال خوندنیم:smilies-azardl (181
نمیگیم که ریا نشه:riz277:

آيشن

New member
میبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!چشمک که در حال اوج گرفتن هستشباسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگهلبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شدeconomic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمدهscarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه هادریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شدجوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!
پديده جان ممنون كه به فكر همه اي گلم .اما من هر روز ميام اينجا اما انقدر ساعت مطالعه ام پايين بوده كه روم نميشد بگم ديروزم كه مراسم چهلم پدربزرگم بود از صبح تا شب اونجا بودم اما انشالله ديگه اين فكرهاي داغون و خراب دست از سرم بر داره شروع كنم خوب بخونم يعني بتركونم

hematology70

New member
salam padideh jan manam ha roz 2-3 bar miam inja vali manam saat motaleam khaili khaili paine gozaresh nemidam faqat miam az shoma energy migiram

setareh58

New member
سلام دوستای گلم
دیروز 8/5 ساعت درس خوندم به امید موفقیت همه دوستان انجمن

bacillus.bs

New member
میبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!
چشمک که در حال اوج گرفتن هستش
باسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !
آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!
ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!
ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگه
لبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شد
economic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!
آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمده
scarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه ها
دریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شد
جوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست
نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!

پديده جان ديگه مراسم گره زني كار ساز نميباشد
كار از اين حرفا گذشته
بايد بريم يه فكري به حال خودمون بكنيم:25r30wi:

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
دیروز 6 ساعت مفید خوندم.امروز از صبحنشستم که بخونم ولی مطالب تو مخم جا نمیوفته مثل دیروز .4 ساعت خوندم. بازم خواهم خواننننندددد شما هم بخونید.عاغا خیلی مخلیم :thumbsupsmileyanim:

نارون

Member
امروز شیفت بودم 3ساعت همش :tsimuzpzwoap1t9y3o7
من که گفتم گزارش ندم بهتره بعضیا دعوا میکنن چرا گزارش نمیدید:p7977cujr38iyymsu8:

mw.ashel

New member

سلام به همه دوستانم

53 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.

حتی دارکوب نیز موفقیت خود را مدیون تلاش پیوسته و کوبیدن نوکش است تا به هدف نایل شود.

:rose:

منم امروز تا الان
7 ساعت خوندم + 2متن و 40 لغت زبان

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه

sefidrooze

New member

سلام به همه دوستانم

53 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.

حتی دارکوب نیز موفقیت خود را مدیون تلاش پیوسته و کوبیدن نوکش است تا به هدف نایل شود.

:rose:

منم امروز تا الان
7 ساعت خوندم + 2متن و 40 لغت زبان

فقط یک بار برای همیشه

:5:......................

آيشن

New member
ميگين چرا گزارش نميدي اينم گزارش
1ساعت سلولي
2ساعت شيمي
خوب مايه خجالته چي بگم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخه

سلام دوستان
ببخشید من 12اسفند 91 فارغ التحصیل شدم و به عنوان دانشجوی ترم آخر تو کنکور امسال ثبت نام کردم،آیا میتونم سال بعد تو کنکور شرکت کنم با توجه به تبصره که تو صفحه 7 دفترچه اومده

دانشجویانی که ترم آخر دانشجویی در آزمون شرکت کرده باشند و پذیرفته نشده باشند در صورتیکه که حداکثر بیش از یکسال از زمان فارغالتحصیلی آنها به هنگام ثبت نام تا آزمون بعدی نگذشته باشد یکبار دیگر میتوانند در آزمون شرکت کنند.

چ

سلام دوستان
ببخشید من 12اسفند 91 فارغ التحصیل شدم و به عنوان دانشجوی ترم آخر تو کنکور امسال ثبت نام کردم،آیا میتونم سال بعد تو کنکور شرکت کنم با توجه به تبصره که تو صفحه 7 دفترچه اومده

*
دانشجویانی که ترم آخر دانشجویی در آزمون شرکت کرده باشند و پذیرفته نشده باشند در صورتیکه که حداکثر بیش از یکسال از زمان فارغالتحصیلی آنها به هنگام ثبت نام تا آزمون بعدی نگذشته باشد یکبار دیگر میتوانند در آزمون شرکت کنند.*

mw.ashel

New member
امروز شیفت بودم 3ساعت همش :tsimuzpzwoap1t9y3o7
من که گفتم گزارش ندم بهتره بعضیا دعوا میکنن چرا گزارش نمیدید:p7977cujr38iyymsu8:

ميگين چرا گزارش نميدي اينم گزارش
1ساعت سلولي
2ساعت شيمي
خوب مايه خجالته چي بگم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخه

دوستان اصلا نگران و ناراحت نباشید و زودی به خودتون بیائید و شروع کنید که از قدیم گفتم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست و چه بسا افرادی که یه سال مداوم خوندن و لحظات آخر نا امید و یا مغرور شدن و ادامه ندادن.

این لحظات آخر سر نوشت سازه و به خدا توکل کن و ادامه بده
:a2d3:

منتظر گزارش همه شما دوستان درسخون هستیم.
:smilies-azardl (113

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا