میبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!
چشمک که در حال اوج گرفتن هستش
باسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !
آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!
ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!
ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگه
لبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شد
economic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!
آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمده
scarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه ها
دریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شد
جوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست
نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!
پديده جان ممنون كه به فكر همه اي گلم .اما من هر روز ميام اينجا اما انقدر ساعت مطالعه ام پايين بوده كه روم نميشد بگم ديروزم كه مراسم چهلم پدربزرگم بود از صبح تا شب اونجا بودم اما انشالله ديگه اين فكرهاي داغون و خراب دست از سرم بر داره شروع كنم خوب بخونم يعني بتركونممیبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!چشمک که در حال اوج گرفتن هستشباسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگهلبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شدeconomic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمدهscarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه هادریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شدجوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!
میبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!
چشمک که در حال اوج گرفتن هستش
باسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !
آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!
ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!
ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگه
لبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شد
economic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!
آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمده
scarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه ها
دریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شد
جوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست
نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!
:5:......................
سلام به همه دوستانم
53 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
.
حتی دارکوب نیز موفقیت خود را مدیون تلاش پیوسته و کوبیدن نوکش است تا به هدف نایل شود.
:rose:
منم امروز تا الان7 ساعت خوندم + 2متن و 40 لغت زبان
فقط یک بار برای همیشه![]()
![]()
:5:......................
امروز شیفت بودم 3ساعت همش :tsimuzpzwoap1t9y3o7
من که گفتم گزارش ندم بهتره بعضیا دعوا میکنن چرا گزارش نمیدید7977cujr38iyymsu8:
ميگين چرا گزارش نميدي اينم گزارش
1ساعت سلولي
2ساعت شيمي
خوب مايه خجالته چي بگم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخه