تا حالا تجربه کردی؟؟؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
سلام حدیث جونم

سنت استدراج یکی از قوانین الهی هست که خدا طبق اون وقتی به هدایت یه فردی دیگه امید نداشته باشه و بدونه دیگه به راه درست برنمیگرده ، انواع نعمتها رو بهش میده تا توی غفلت خودش غرق شه ، جواب کارای خوبیم که توی دنیا انجام داده با همین نعمتا داده شه ... بعد دیگه وقتی رفت اون دنیا فقط حساب کارای بدش باقی مونده باشه

این آدمای بدی که میبینی همه چی دارن و به همه جا رسیدن و روز به روزم به نعمتاشون اضافه میشه دچار سنت استدراج شدن ... به حال اینا باید گریه کرد نه اینکه به حالشون غبطه خورد

بعد اون آدمایی که همیشه حقشون ضایع شده و همیشه بدی دیدن اونا چی؟

چرا اونا رو نجات نمیده؟

Artmis.a

New member

اگه گفتی؟
>>>>>>>>>>>>>

نگو واسه اینکه گناهاشونو تو این دنیا پاک کنه و اون دنیا فقط پاداش بهشون بده.:14:

یعنی این دنیا هیییییییییییییییییییییچ خب اینکه خیلی سخته اومدیم و اون بدبخت 90 سال عمر کرد؟؟؟؟؟؟؟:14:

Taraa

Well-known member
نگو واسه اینکه گناهاشونو تو این دنیا پاک کنه و اون دنیا فقط پاداش بهشون بده.:14:

یعنی این دنیا هیییییییییییییییییییییچ خب اینکه خیلی سخته اومدیم و اون بدبخت 90 سال عمر کرد؟؟؟؟؟؟؟:14:

آفرین
90سالم عمر کنه در برابر جاودانگی اون دنیا چیزی نیست

Artmis.a

New member
آفرین
90سالم عمر کنه در برابر جاودانگی اون دنیا چیزی نیست

خب همه که نوح یا پیامبر و معصومین نیستن که خیلیا آدمای معمولین چطوری باید طاقت بیارن تحمل 90 دقیقه سختی خیلی وحشتناکه دیگه چه برسه به سالها...

Taraa

Well-known member
خب همه که نوح یا پیامبر و معصومین نیستن که خیلیا آدمای معمولین چطوری باید طاقت بیارن تحمل 90 دقیقه سختی خیلی وحشتناکه دیگه چه برسه به سالها...
خدا ظرفیت آدما رو بهتر از خودشون میدونه و به هیشکی بیشتر از توانش تکلیف نمیده
لایکلف الله نفسا الا وسعها. خدا هیچکس را تکلیف نکند مگر به قدر توانایی او (سوره بقره_ آیه 286)

Artmis.a

New member
لایکلف الله نفسا الا وسعها. خدا هیچکس را تکلیف نکند مگر به قدر توانایی او (سوره بقره_ آیه 286)

ولی من مطمئنم که ظرفیتم خیلی کمتر از اونیه که بتونم این همه تحمل کنم پس چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Taraa

Well-known member
ولی من مطمئنم که ظرفیتم خیلی کمتر از اونیه که بتونم این همه تحمل کنم پس چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان با این حرف داری ادعا میکنی از خدا بیشتر میدونی؟
من فک میکنم مشکل اینجاس که تو از ظرفیتای وجود خودت آگاهی نداری

Artmis.a

New member

الان با این حرف داری ادعا میکنی از خدا بیشتر میدونی؟
من فک میکنم مشکل اینجاس که تو از ظرفیتای وجود خودت آگاهی نداری

تارا پوستم کنده شده فکر کنم منو اشتباه گرفته شک ندارم.:13:

raha 24

New member

ممنون تارا. حرفات آدمو امیدوار میکنه.

raha 24

New member
حدیث جونم . دوست خوبم .
نمیدونم چه مشکلی برات پیش اومده که انقد ناراحتت کرده اما میدونم که از پسش بر میای . میدونی منم یه مدت حال تو رو داشتم اما وقتی اون نوشته های شما و بقیه ی دوستان رو توی تایپیک درد و دل با خدا( اسمش تایپیک رو زیاد حضور ذهن ندارم) خوندم تصمیم گرفتم امیدوار باشم و خوش بین . با غصه خوردن فقط مشکلات بزرگتر از حد نشون داده میشه . واقعا از موقعیکه این تصمیم رو گرفتم درهای بسته زندگیم باز شدن . در واقع این باور خودم بود که درست نمیشه نه خواست خدا. از بس به مشکلاتم فکر میکردم چشم رو همه چیز بسته بودم مهمتر از اینکه یه کوچولو از خدا ناامید شده بودم . اما عزیزم الان میگم هیچ چیزی تو دنیا اینقد ارزش نداره که بخاطرش خدامو از دست بدم.
از ته دل آرزو میکنم تمام مشکلاتت حل بشه و طعم شیرین اجابت رو حس کنی.
امیدوار باش و خوش بین.
به مشکلات بگویید من خدایی بزرگ دارم.

hana khanoom

New member
تارا پوستم کنده شده فکر کنم منو اشتباه گرفته شک ندارم.:13:

عزیزم همیشه به نداشته ها فک نکن به داشته هات فک کن.ناشکر نباش.مشکلاتی توزندگیای مردم هست که توحتی تو کابوس خواباتم ندیدی.همین که سالمی همین که پیش خانوادتی .همین که یکی از اعضای خانوادت خدای نکرده خدای نکرده یه بیماری غیر قابل علاج نداره.همین که درس خوندی وجز قشرتحصیلکردهای.اینا همشون نعمت خداست.تو زیست خوندیدی فک نکن اون بیماریامال کتابه.تو جامعه خیلی از مردم دنیا که مث منو تو بنده همون خدا هستن اون مشکلاتو دارن.همه باید صبر کنیم تحمل داشته باشیم.وخدا رو بابت داشته هامون شکر کنیم نه بخاطر نداشته هامون ناامید باشیم.

آخرین ویرایش:

PCR

New member
سلام حدیث جونم

سنت استدراج یکی از قوانین الهی هست که خدا طبق اون وقتی به هدایت یه فردی دیگه امید نداشته باشه و بدونه دیگه به راه درست برنمیگرده ، انواع نعمتها رو بهش میده تا توی غفلت خودش غرق شه ، جواب کارای خوبیم که توی دنیا انجام داده با همین نعمتا داده شه ... بعد دیگه وقتی رفت اون دنیا فقط حساب کارای بدش باقی مونده باشه

این آدمای بدی که میبینی همه چی دارن و به همه جا رسیدن و روز به روزم به نعمتاشون اضافه میشه دچار سنت استدراج شدن ... به حال اینا باید گریه کرد نه اینکه به حالشون غبطه خورد

استدلال خوبیه برای سرپوش گذاشتن رو موفقیت افرادی که راهی جز راه ما رو انتخاب کردن.روی دیگه این استدلال این هست که خدا اونایی رو که میخواد هدایت کنه رو بیشتر تو درد سر میندازه و بیشتر براشون بدبختی ایجاد میکنه تا در غفلت خودشون غرق نشن و بیشتر به یاد خدا باشن.....روی دیگهخ اش اینه که یه روش خوب برای رسیدن به انواع نعمتها روی برگردونن ار هدایت خدا هست....بعد یه چیزی خب خدا که از هدایت طرف نا امید میشه دیگه چرا بدترش میکنه؟چرا بهش نعمت میده تا غافل بشه و اگه کور سو امیدی برای برگشتنش باشه بسته بشه؟اصن گیریم طرف اصلا هدایت نشدنی هست..دیگه چرا با نعمتهای زیاد باعث غفلت بیشترش بشیم؟حداقل راهنمایی نمیکنه، نکنه..دیگه باعث غفلت بیشتر نشه....
ما را به خیر تو امید نیست ...شر مرسان...
یعنی چیزای خیلی بدتری میشه از این استدلال برداشت کرد که من دیگه اینجا نمیگم
نچ...بد آموزی داره این کلاسا...

آخرین ویرایش:

PCR

New member
راسی یه چیزی تارا....تو بلد نیستی...راههای بهتری وجود داره که بندگان خدا به هیچ صراطی مستقیم نشن..این کارایی که تو میگی خیلی قدیمی شده خدا راههای بهتر و مطمئن تری برای گمراه کردن بندگان داره ..یعنی صد در صد تضمینیا..بی برو برگشت...این تکنیکی هست که برای همه کسانی که گمراه شدن پیاده شده ..
و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یبصرون

میبینی...خدا خودش فکر همه جاش رو کرده.. آخه اینجور که تو میگی که آدم رو غافل نمیکنن که ..اینجوری که تو میگی امکان داره فردی که برای گمراه شدن انتخاب شده برگرده و هدایت بشه...ولی الکی که نیست که...خدا خودش سدی قرار داده چشمان و گوشها و قلبهای بعضی ها رو بسته که نتونن بشنون ببینن ....کسی که نتونه بشنوه و ببینه عمرا هدایت بشه...بعدش هم میافتن تو آتیش جهنم که بفهمنن هدایت نشدن یعنی چی...
این روشهایی که تو میگی اصن کاربرد نداره ...روش بالا کاربردی تضمینی با خدمات پس از فروش درب جهنم شما....دست کم گرفتیا...

PCR

New member
خودکشی کار آدمای ضعیفه...آها گفتی شعار ندیم...خب به نظر من بهترین راه خودکشیه...چه کاریه...دیگه زمین و زمان دس به دس هم دادن آدم رو دق بدن ...آدم خودش زودتر این کار رو بکنه الکی هم زمین و زمان رو از کار و زندگی ندازه بذاره بدبختا به کارشون برسن..والا..
البته این در صورتیه که زمین و زمان دست یه دست هم داده باشن آدم رو دق بدن..که به احتمال 99.9 درصد این شرایط برات پیش نیومده..مسلما کسایی هستن که خوشبختیه تو آرزوشون هست و برای رسیدن تو بهش حاضرن هر کاری بکنن...مطمئننا هر کسی تو زندگیش همچین کسایی رو داره که بتونه بهشون تکیه کنه.کم کمش اگه این آدما زیاد نباشن ،پدر و مادر مطمئننا این ویژگی رو دارن(اگه پدر و مادر اینجور نیستن من دیگه خودم گزینه خودکشی رو پیشنهاد میکنم)

و چیز دیگه اینکه تو تنهخا کسی نیستی که برات مشکل پیش میاد و میشه گفت شاید همه تو زندگیشون برای یه بار هم که شده این شرایط رو تجربه کردن..همیشه قرار نیست زندگی روی خوشش رو به ما نشون بده ..که اگه اینجور بود زندگی خیلی تکراری و کسل کننده میشد.
شاید بد نباشه که سرگذشت زندگی بنیانگذار شرکت جوینده رو بخونی..که چطور زندگیش یه بار صفر شد و از اول شرو کرد...اگرم خواستی بگو خودم میگم سرگذشتشو..فعلا حسش نیس....قطعا تو زندگیت صفر نشده..

ولی تو کوه درد باش ..طاقت بیار و مرد باش
و این یادت باشه که تو مامان منی ...مامان من باید خیلی قوی باشه....این نکته آخری از همه چیزایی که گفتم مهمتره.

PCR

New member
عزیزم همیشه به نداشته ها فک نکن به داشته هات فک کن.ناشکر نباش.مشکلاتی توزندگیای مردم هست که توحتی تو کابوس خواباتم ندیدی.همین که سالمی همین که پیش خانوادتی .همین که یکی از اعضای خانوادت خدای نکرده خدای نکرده یه بیماری غیر قابل علاج نداره.همین که درس خوندی وجز قشرتحصیلکردهای.اینا همشون نعمت خداست.تو زیست خوندیدی فک نکن اون بیماریامال کتابه.تو جامعه خیلی از مردم دنیا که مث منو تو بنده همون خدا هستن اون مشکلاتو دارن.همه باید صبر کنیم تحمل داشته باشیم.وخدا رو بابت داشته هامون شکر کنیم نه بخاطر نداشته هامون ناامید باشیم.
حنا خانم میدونی با حالیش به چیه؟با حالیش اونجاس که فرض کن، یکی از اعضای خانواده حدیث یه مریضی لا علاج داشته باشه...ای بخندیم...ای بخندیم:25r30wi: یعنی دیگه یه ذره امیدی هم که داشت حدیث به باد فنا رفته.:25r30wi:
نه....این حرفا چیه میزنی pcr زبونت ...... ای بی ادب....زبون خودتون لال...... این حرفا چیه ؟زبونتو گاز بگیر........
من گفتم فرض کنید...باشه معذرت میخوام...امیدوارم هر چه سریعتر خوب بشن ..و سریعتر به آغوش خانواده برگردن....نه ...نه ...اون فرض بود ......امیدوارم هیچ وقت مریضی لاعلاجی هیشکی رو نگیره...یا برعکس...هیشکی هیچ مریضی لاعلاجی نگیره.

Taraa

Well-known member
استدلال خوبیه برای سرپوش گذاشتن رو موفقیت افرادی که راهی جز راه ما رو انتخاب کردن.

روی دیگه این استدلال این هست که خدا اونایی رو که میخواد هدایت کنه رو بیشتر تو درد سر میندازه و بیشتر براشون بدبختی ایجاد میکنه تا در غفلت خودشون غرق نشن و بیشتر به یاد خدا باشن.....

روی دیگه اش اینه که یه روش خوب برای رسیدن به انواع نعمتها روی برگردونن ار هدایت خدا هست
....

بعد یه چیزی خب خدا که از هدایت طرف نا امید میشه دیگه چرا بدترش میکنه؟چرا بهش نعمت میده تا غافل بشه و اگه کور سو امیدی برای برگشتنش باشه بسته بشه؟

اصن گیریم طرف اصلا هدایت نشدنی هست..دیگه چرا با نعمتهای زیاد باعث غفلت بیشترش بشیم؟حداقل راهنمایی نمیکنه، نکنه..دیگه باعث غفلت بیشتر نشه....
ما را به خیر تو امید نیست ...شر مرسان...

یعنی چیزای خیلی بدتری میشه از این استدلال برداشت کرد که من دیگه اینجا نمیگم
نچ...بد آموزی داره این کلاسا...

مسلما همه اونایی که راهی جز راه ما رفتن موفق نبودن! و البته همه اوناییم که راه ما رو میرن ناموفق نیستن!

تایید میکنم ... تو پستای قبلیم هم بهش اشاره کردم

درسته ... یکی از جاهایی که اختیار انسان معنی میشه همینجاست ... میتونه انتخاب کنه که خدا و رضایتش و حالا برا اونایی که مادی تر فکر میکنن بهشتو بده، بجاش نعمتای این دنیای زودگذر رو بگیره، یا اینکه نه. نعمتای این دنیا رو بده و بجاش اون چیزایی که گفتم رو داشته باشه که البته میدونم و میدونی که ابدی هستن

خدا دانای کل هست، و از ازل تا ابدِ هر موجودی رو میدونه، میدونه فلان شخصی که منحرف شده امیدی به برگشتش هست یا اینکه نیست، و این قانون (سنت) رو فقط برای کسایی اجرا میکنه که هیچ گونه روزنه ای برای هدایتشون نیست، و راهنمایی کردن و این حرفا در موردشون کار پوچی هست، فایده نداره

جواب این تیکه هم تو پستای قبلیم بود ... یکی از دلایلش اینه که جواب خوبیهاش داده شه ... ببین .... معادله پیچیده ای نیست ... همچین شخصی اومده دنیا رو به خدا ترجیح داده، در نتیجه خدا جواب خوبیهاشو (که بنا به عدلش حتما باید بده) به همین دنیایی که خودش با اختیار خودش انتخاب کرده واگذار کرده

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
راسی یه چیزی تارا....تو بلد نیستی...راههای بهتری وجود داره که بندگان خدا به هیچ صراطی مستقیم نشن..این کارایی که تو میگی خیلی قدیمی شده خدا راههای بهتر و مطمئن تری برای گمراه کردن بندگان داره ..یعنی صد در صد تضمینیا..بی برو برگشت...این تکنیکی هست که برای همه کسانی که گمراه شدن پیاده شده ..
و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یبصرون

میبینی...خدا خودش فکر همه جاش رو کرده.. آخه اینجور که تو میگی که آدم رو غافل نمیکنن که ..اینجوری که تو میگی امکان داره فردی که برای گمراه شدن انتخاب شده برگرده و هدایت بشه...ولی الکی که نیست که...خدا خودش سدی قرار داده چشمان و گوشها و قلبهای بعضی ها رو بسته که نتونن بشنون ببینن ....کسی که نتونه بشنوه و ببینه عمرا هدایت بشه...بعدش هم میافتن تو آتیش جهنم که بفهمنن هدایت نشدن یعنی چی...
این روشهایی که تو میگی اصن کاربرد نداره ...روش بالا کاربردی تضمینی با خدمات پس از فروش درب جهنم شما....دست کم گرفتیا...

الفمو پس داد ... الفمو پس داد
bliss.gif

اراده طولی و عرضی میدونی چیه؟

بالا