میس جان شما دخترا تا شوهر نکنین درست نمیشین ما پسرام تا زن نگیرم
حلا کدوم خونواده عاقلی میاد ....... ولش کن بقیش خطر داره
مجردی رو عشقس!!!
اقا بالاسر نخواستیم...یه سرمون هزار سودا داره ....ما دردسر نخواستیم:j58r36j3gcr4suxymup
میس جان شما دخترا تا شوهر نکنین درست نمیشین ما پسرام تا زن نگیرم
حلا کدوم خونواده عاقلی میاد ....... ولش کن بقیش خطر داره
آره خ خوبه گلمتصمیم بگیریم یک ذره مفید باشیم! ما که شب بیدار میمونیم این همه حرف میزنیم لابه لای اینها کمی هم فعالیت مفید وسازنده انجام بدیم :/
تصمیم بگیریم یک ذره مفید باشیم! ما که شب بیدار میمونیم این همه حرف میزنیم لابه لای اینها کمی هم فعالیت مفید وسازنده انجام بدیم :/
ولی اینو 100% پایم.البته اینقدر منطقیه و با شعور و کمال همش دلیل داره ها.بماند:thumbsupsmileyanim:
صرفا علمی و لا غیر
باشه هر جور راحتی بچه ها من فک کنم دیگه باید رفع زحمت کنم مخاطب خاص خودشو کشت بس که جواب تلشو ندادم گناه داره....سیمون جان خسته نباشیمن همه جا به دنبال دوست میگردم مگه مریضم با گفتن ادامه جمله دشمن درست کنم برای خود
مجردی رو عشقس!!!
اقا بالاسر نخواستیم...یه سرمون هزار سودا داره ....ما دردسر نخواستیم:j58r36j3gcr4suxymup
باشه هر جور راحتی بچه ها من فک کنم دیگه باید رفع زحمت کنم مخاطب خاص خودشو کشت بس که جواب تلشو ندادم گناه داره....سیمون جان خسته نباشی
باشه هر جور راحتی بچه ها من فک کنم دیگه باید رفع زحمت کنم مخاطب خاص خودشو کشت بس که جواب تلشو ندادم گناه داره....سیمون جان خسته نباشی
شما به علت اینکه یک لحظه اینجا هستی، دو لحظه نیستی در بازی هدفمندانه ما متاسفانه شرکت نمیکنی)
همه هستن ولی کسی راهی به ذهنش نمیرسد!
شما خیلی منو تحویل میگیریا! مرسی از خونی که در رگهایمان است))
جدای از قضیه مخاطب خان، مساله ای هم داریم بنام ساعت 4 نصفه شب.. بروید و بخوابید خوابهای خوب خوب ببینید
ممنون ...شبتون بخیر سیمون عزیزهمچنین شیلا جان پیروز و موفق باشی
نخیرعزیزم من همش هستم دارم مکالمه های دونفره ی شیلا وسیمون رو میخونم خوب چی بگم!
حالا باشه میس من کلا ازبازیای هدفمندخوشم نمیاد شماها خوش باشین
نخیرعزیزم من همش هستم دارم مکالمه های دونفره ی شیلا وسیمون رو میخونم خوب چی بگم!
حالا باشه میس من کلا ازبازیای هدفمندخوشم نمیاد شماها خوش باشین
ناراحت شدی الان؟ عزیزم بازی هدفمند که بی تو خوش نمیگذره اصن چون تو خوشت نمیاد، ما به وضع فلاکتبارمون ادامه میدیم:ad54ad:
ای بابا قهر نکن دیگه خانوم اری