نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sheida

New member
میس جان شما دخترا تا شوهر نکنین درست نمیشین ما پسرام تا زن نگیرم
حلا کدوم خونواده عاقلی میاد ....... ولش کن بقیش خطر داره

مجردی رو عشقس!!!

اقا بالاسر نخواستیم...یه سرمون هزار سودا داره ....ما دردسر نخواستیم:j58r36j3gcr4suxymup

simon

New member
تصمیم بگیریم یک ذره مفید باشیم! ما که شب بیدار میمونیم این همه حرف میزنیم لابه لای اینها کمی هم فعالیت مفید وسازنده انجام بدیم :/

ولی اینو 100% پایم.البته اینقدر منطقیه و با شعور و کمال همش دلیل داره ها.بماند:thumbsupsmileyanim:

miis.s

New member
ولی اینو 100% پایم.البته اینقدر منطقیه و با شعور و کمال همش دلیل داره ها.بماند:thumbsupsmileyanim:

همه هستن ولی کسی راهی به ذهنش نمیرسد!
شما خیلی منو تحویل میگیریا! مرسی از خونی که در رگهایمان است :)))

shilaa

New member
من همه جا به دنبال دوست میگردم مگه مریضم با گفتن ادامه جمله دشمن درست کنم برای خود
باشه هر جور راحتی بچه ها من فک کنم دیگه باید رفع زحمت کنم مخاطب خاص خودشو کشت بس که جواب تلشو ندادم گناه داره....سیمون جان خسته نباشی

miis.s

New member
باشه هر جور راحتی بچه ها من فک کنم دیگه باید رفع زحمت کنم مخاطب خاص خودشو کشت بس که جواب تلشو ندادم گناه داره....سیمون جان خسته نباشی

جدای از قضیه مخاطب خان، مساله ای هم داریم بنام ساعت 4 نصفه شب.. بروید و بخوابید خوابهای خوب خوب ببینید

dr ari

New member
شما به علت اینکه یک لحظه اینجا هستی، دو لحظه نیستی در بازی هدفمندانه ما متاسفانه شرکت نمیکنی :))

نخیرعزیزم من همش هستم دارم مکالمه های دونفره ی شیلا وسیمون رو میخونم خوب چی بگم!
حالا باشه میس من کلا ازبازیای هدفمندخوشم نمیاد شماها خوش باشین

sheida

New member
بچه ها شب بخیر...شمام برید بخوابید دیر وقته...بقیش باشه فرداشب...:ad54ad:

miis.s

New member
نخیرعزیزم من همش هستم دارم مکالمه های دونفره ی شیلا وسیمون رو میخونم خوب چی بگم!

ناراحت شدی الان؟ عزیزم بازی هدفمند که بی تو خوش نمیگذره اصن چون تو خوشت نمیاد، ما به وضع فلاکتبارمون ادامه میدیم:ad54ad:

simon

New member

ای بابا قهر نکن دیگه خانوم اری

simon

New member
بچه ها منم برم که فردا صب ینی تا چند ساعت دیگه باید برم یه کوهی که 160 کیلومتر فاصله داره از ماوامروز جو گیر شدم به چند نفر قول دادم.:14:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا