sara77
New member
خودمون پسته داریم تو خونه.. مغز هم داره توش، فقط پوست نیست
سلام جیگررررررر////خوشبحالشون بچه ها بیاین بریم خونه اینا وضعشون خوبه انگار (پسته بدون پوست)این همه خوشبختی محاااااله
خودمون پسته داریم تو خونه.. مغز هم داره توش، فقط پوست نیست
چارراه افق، دست چپ
خوب مشت نشونه خرواره...حالا بهتون برنخوره باشه شما استثنا
بچه ها کسی از قم خبر نداره؟!؟قبلا بود الان دیگه پیداش نیس...:motat:
حالا منم رو حساب دوستی یه چیزی گفتم شما زیاد جدی نگیرین تعارف بودنه بابا من مث بقه هستم ....
شهرتونم که بلدم.پس در اسرع وقت میام.فقط تمومشون نکنین
سلام جیگررررررر////خوشبحالشون بچه ها بیاین بریم خونه اینا وضعشون خوبه انگار (پسته بدون پوست)این همه خوشبختی محاااااله
بچه ها پسته دسته دومم به بازار رسید!!! واسه ماها که وسعمون به پسته از نوع پوس کنده اووووونم نمیرسه......حالا از ما گفتن
جیگر که میگید ینی چی؟ ایشالله منظورتون کارتون کلاه قرمزی نیست که؟
حالا منم رو حساب دوستی یه چیزی گفتم شما زیاد جدی نگیرین تعارف بود
چارراه افق، دست چپ
نه بابا شیلا اینجا ئواسه همین دوستها جمع شدیم ))) شما ناراحت نشین تورو خدا:riz304: اینم گل واسه اشتی
قوربون این ادرس دادنت یهو بگو دروغ گفتم پسته نداریم اخه اینکه ما فقط دور خودمون میپیچیم من تو افق اینجور ادرسی ندیدم؟؟؟؟:21:
قوربون این ادرس دادنت یهو بگو دروغ گفتم پسته نداریم اخه اینکه ما فقط دور خودمون میپیچیم من تو افق اینجور ادرسی ندیدم؟؟؟؟:21:
آشتی آشتی آشتی
یه همچین آدم باگذشتی ام من!!!!!!!!!!
میس که میدونه نباید با احساسات ما اینجوری بازی کنه اخههه پسته کم چیزی نیست چرا باید همچین شوخی بکنه من روش حساب کردم این جواب ی عمر دوستی بود واغاااااااااااره بخدا فیلممون کرده
:65d6a5d6s: بیاین یکم بخندیم بریم پی زندگیمون
اشک تو چشام اومد مرسی
بخاطر این گذشتتون فردا ساعت 12 شب شام میخورم برای حس همدردی[/QUOTE حس من تو کف همچین لحظه های دوستانه اییم الان:5::riz304: