نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara77

New member
خودمون پسته داریم تو خونه.. مغز هم داره توش، فقط پوست نیست

سلام جیگررررررر////خوشبحالشون بچه ها بیاین بریم خونه اینا وضعشون خوبه انگار (پسته بدون پوست)این همه خوشبختی محاااااله

eli 72

Member
بچه ها پسته دسته دومم به بازار رسید!!! واسه ماها که وسعمون به پسته از نوع پوس کنده اووووونم نمیرسه......حالا از ما گفتن

simon

New member
سلام جیگررررررر////خوشبحالشون بچه ها بیاین بریم خونه اینا وضعشون خوبه انگار (پسته بدون پوست)این همه خوشبختی محاااااله

جیگر که میگید ینی چی؟ ایشالله منظورتون کارتون کلاه قرمزی نیست که؟

sara77

New member
بچه ها پسته دسته دومم به بازار رسید!!! واسه ماها که وسعمون به پسته از نوع پوس کنده اووووونم نمیرسه......حالا از ما گفتن

حالا من تنها کاری که میتونم بکنم اینکه خوردم پوستاشو براتون بذارم اخه دوس ندارم دیگه دوستام حسرت بخورن

sara77

New member
جیگر که میگید ینی چی؟ ایشالله منظورتون کارتون کلاه قرمزی نیست که؟

نه خو بت گفتم اگه تیکه کلمه هارو یاد نگیرین دیگه دیگه...................:sdasdasd:(یعنی اینکه عزیزی مث جیگرر اصن دیگه میگم پسته)یعنی مپ پسته ارزش داری خوفه؟؟

miis.s

New member
قوربون این ادرس دادنت یهو بگو دروغ گفتم پسته نداریم اخه اینکه ما فقط دور خودمون میپیچیم من تو افق اینجور ادرسی ندیدم؟؟؟؟:21:

دم دروازه افق وایسا میام دنبالت.. فقط واسه اینکه ثابت کنم پسته داریم خونمون

sara77

New member
اره بخدا فیلممون کرده
میس که میدونه نباید با احساسات ما اینجوری بازی کنه اخههه پسته کم چیزی نیست چرا باید همچین شوخی بکنه من روش حساب کردم این جواب ی عمر دوستی بود واغاااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا