مرسی خوبم .نت ما هم چند روزه کم سرعت شده اعصابم خورد شد باید خیلی صبور باشی که یه صفحه رو بیاری بالا
نه من سرعتم خیلی خوبه
البته واسه یه سری از سایت ها سرعت رو پایین آوردن...ولی سرعت دانلود خوبه..:riz481:
مرسی خوبم .نت ما هم چند روزه کم سرعت شده اعصابم خورد شد باید خیلی صبور باشی که یه صفحه رو بیاری بالا
سلاممممممممم سیموووون:sarma:دو روز گذشته ولی ما هنوز همچنان معتاد به علوم پزشکی هستیم
سلام بچه ها چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟
سیمون داری کلاه قرمزی نگاه میکنی؟؟؟؟؟
دروغ چرا من اونجام که بودم همیشه نگاه میکردم بعضی تکه هاش عالیه
مرسی
تو خوبی؟
خونه نیستم نت پرسرعتم پیشم نیست :65d6a5d6s:
عزیزم اینترنت واسه پوست ضرر داره مراقب باشسرعت نتم اونقد زیاده که میترسم همین الان سیم ها بترکه، اینترنت بپاشه رو صورتم)
دلتون آب)
عزیزم اینترنت واسه پوست ضرر داره مراقب باش
خوبه اتفاقا.. همین که بشینه رو پوست، انواع ماسک گیاهی براش دانلود میکنه پوستت میشه عین آینه
آره راس میگی راستی اگه پسته هم دانلود شد پرید تو گلوت تک خوری نکنیا ....اینجا یکی چشم ب راهه
یعنی به نظرت با نت ایران میشه پسته دانلود کرد؟ من که چشم آب نمیخوره..
فقط آرزومه یه بار برم خارج، با نت خارجی که سرعتش خیلی بالاس، کل گوگل رو دانلود کنم همه عقده هام خالی شه)
نه بابا اینقد امکانات زیادم خوب نیست اونا زندگیشون خیلی بی روحه ..هیچ لذتی بالا تر از این نیست که بعد از ساعتها یه چیزی رو دانلود کنی بعد از ذوقش بشینی یه ساعت بهش خیره بشی.دیدم ک میگمیعنی به نظرت با نت ایران میشه پسته دانلود کرد؟ من که چشم آب نمیخوره..
فقط آرزومه یه بار برم خارج، با نت خارجی که سرعتش خیلی بالاس، کل گوگل رو دانلود کنم همه عقده هام خالی شه)
یعنی به نظرت با نت ایران میشه پسته دانلود کرد؟ من که چشم آب نمیخوره..
به چه خبر ؟تولد عید شما مبارک