نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soheil

New member
مرسی خوبم .نت ما هم چند روزه کم سرعت شده اعصابم خورد شد باید خیلی صبور باشی که یه صفحه رو بیاری بالا

نه من سرعتم خیلی خوبه
البته واسه یه سری از سایت ها سرعت رو پایین آوردن...ولی سرعت دانلود خوبه..:riz481:

shilaa

New member
خوبه اتفاقا.. همین که بشینه رو پوست، انواع ماسک گیاهی براش دانلود میکنه پوستت میشه عین آینه

آره راس میگی راستی اگه پسته هم دانلود شد پرید تو گلوت تک خوری نکنیا ....اینجا یکی چشم ب راهه

miis.s

New member
آره راس میگی راستی اگه پسته هم دانلود شد پرید تو گلوت تک خوری نکنیا ....اینجا یکی چشم ب راهه

یعنی به نظرت با نت ایران میشه پسته دانلود کرد؟ من که چشم آب نمیخوره..
فقط آرزومه یه بار برم خارج، با نت خارجی که سرعتش خیلی بالاس، کل گوگل رو دانلود کنم همه عقده هام خالی شه :))

simon

New member
فقط آرزومه یه بار برم خارج، با نت خارجی که سرعتش خیلی بالاس، کل گوگل رو دانلود کنم همه عقده هام خالی شه :))

به چه خبر ؟تولد عید شما مبارک

shilaa

New member
نه بابا اینقد امکانات زیادم خوب نیست اونا زندگیشون خیلی بی روحه ..هیچ لذتی بالا تر از این نیست که بعد از ساعتها یه چیزی رو دانلود کنی بعد از ذوقش بشینی یه ساعت بهش خیره بشی.دیدم ک میگم

dr ari

New member

:j58r36j3gcr4suxymup:14::dadad4:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا