میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(لطفا نظربدهید)

به نظر شما کدامیک از گزینه های زیر برای ادامه تحصیل و کا

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
ولي من شخصا ميمونم و طاقت ميارم
مث شعري توي همين برنامه هس و ايمان دارم طاقت ميارم و خنده دلخواه رو ميشنوم و سمت ما اباديه...
ميخام مث همون پرنده اي باشم كه حتي اگه به اندازه منقارش هم شده اب روي اتيش مي ريخت... و اگرم برم برا درس خوندن حتممممما برميگردم....

عالیه!

جای تبریک داره!

ولی ، از این خاک، فقط خاک مونده!

nanooo

Member
عالیه!

جای تبریک داره!

ولی ، از این خاک، فقط خاک مونده!

حتي اگه از اين خاك فقط فقط خاك مونده باشه، اين خاك من و تو رو هم داره! ما كه كم نيستيم! هستيم؟ كاش بتونيم باغبون هاي خوبي براي خاكمون باشيم....

mj1919

New member
حتي اگه از اين خاك فقط فقط خاك مونده باشه، اين خاك من و تو رو هم داره! ما كه كم نيستيم! هستيم؟ كاش بتونيم باغبون هاي خوبي براي خاكمون باشيم....

باشه،

شما تنهایی باغبون باش،

من طلبم زیاده، اونقدر هست، که بشینم به خودم برسم،

(فکر کنم، از میراث آلبرتا دور شدیم ها!)

najma

New member
من فیلم رو دیدم به نظر من ، پر از افراط و تفریط بود . دچار یه شیب تند رو به پایین و بعد رو به بالا بود . تقریبا توی ذوق میزد .
شما ببینید ... فیلم باز هم فوکوسش روی دانشجوهای شریف هست . درست مثل کتاب نشت نشاء رضا امیرخانی .
من اولین نقدم به این فیلم و همینطور کتاب نشت نشاء اینه ... که غیر از بچه های شریف ، افراد دیگه توی این مملکت ارزش مطالعه و تحلیل ندارن؟!

بعضی دوستان بحث سهمیه ها رو مطرح کردند اما کاش این بیعدالتی ها فقط به سهمیه بندی ناچیز فرزندان شهدا و جانباز خلاصه میشد ...
متاسفانه با این سیستم آموزشی مملکت ما اصلا نمیزاریم نخبه های واقعی شناسایی بشن .
آیا بنظر شما توی این کنکور ها ، با این روندی که همتون باهاش مواجه بودید ... همه به حقشون میرسن ... چند تا استعداد واقعی با همین کنکور ها ، دچار شکست های بزرگ توی زندگی شدن و مسیرشون عوض شده .
رتبه های اول کنکور ما دهه شستی ها ، چه کسانی بودن ؟ آیا نخبه های واقعی ؟ یا کسانی که بزور مدرسه اینچنین و انچنان و معلم های خصوصی ...
اصلا آیا ما فرصت برابری داشتیم که بخوایم با یک آزمون مشترک سنجیده بشیم . آیا این نوع سنجش ها ، آدم ها رو در جایگاهی که حقشونه قرار میده ؟
بالاخره هممون هر جوری که بود با تحمل هزار تا مشکل و بدبختی ... تا یکجایی از مسیر رو طی کردیم اما هنوز چند تا مشکل اساسی جلوی راهمونه .
1- بی انگیزگی ... چون به عنوان آینه اساتید و دانشجوهای سال بالایی خودمون رو میبینیم که چه اتفاقایی رو تحمل کردن و افسرده شدن . آیا در صدی به اهداف علمیشون رسیدن . چقدر از جهت مالی ساپورت شدن ... دردناک نیست که یکی از باسواد ترین استادای مملکت توی یک دانشگاه خیلی سطح پایین به هیئت علمی بودن رضایت بده .... چرا ؟ چون راست گویی هاش به مذاق بعضی ها خوش نمیاد ...
2- بی برنامگی ... آیا میشه تضمین کرد ، هر کسی همونقدر که زحمت میکشه نتیجه زحمتش رو میبینه ... کنکور امسال ما یک نمونش ... غلط بودن کلید سرنوشت چند نفر رو عوض کرده باشه خوبه؟! ولی کسی دلش سوخت ؟ با این ارزیابی های شانسی !!! چقدر ادم میتونه برای فردای خودش برنامه بچینه ؟
3- بی توجهی مسئولین به دانشمند جماعت !! دیگه گفتن نداره . خداوکیلی شما بگید دوستان ! توی این مملکت شما یادتون میاد به غیر از برنامه کوله پشتی ، توی یه برنامه جون پسند دیگه به جای خواننده و هنرپیشه و فوتبالیست ، نشسته باشن با یک جوون علمی حرف زده باشن .
این بودجه ای که به اونا اختصاص میدادن اگر به دانشمندا اختصاص میدادن ، آیا الان جوونا دچار بیانگیزگی میشدن ؟
4- خودباختگی : با تمام این اوصاف و تمام ناهمواری ها و سختی ها ، نمیشه منکر شد که درصدی از جوونا هم دچار خودباختگی هستن و کلا خودشون رو کمتر میبینن و به ارزش های خودشون و سرزمینشون پشت پا میزنن و خودشون رو دائم تحقیر میکنن .
دیدن این کلیپ و دلایل فرار مغز ها از پروفسور حسابی خالی از لطف نیست :
احترام به دانشمند عامل تولید دانش
خلاصه اینکه ، با تمام این فشار ها اگر کسی بزاره و بره و هرگز هم برنگرده کاملا حق داره ولی ....
یادمون باشه کسانی هستند که بخاطر من و شما ! تمام امتیاز های اونور آب رو ول کردن و موندن تا معلم ماها بشن و اگر شده در صدی به مملکت کمک کنن .
پس این یک خاک خشک و خالی نیست . پر از بذر های نامرئیه که نیاز به آبیاری دارن تا سر از زیر خاک بیرون بیارن ...
چرا ماها نشیم دنباله رو امثال دکتر حسابی که تمام محاسباتی رو که میتونست در عرض یک هفته در ژنو انجام بده ، بطور دستی و در شش ماه توی ایران انجام میداد تا مطالعش به اسم ایران و دانشگاه تهران تموم بشه ...
دوستان ما فرزندان ، بوعلی سینا و غیاث الدین و حسابی هستیم ...ما هنوز زنده ایم و ایران ما هنوز پابرجاست
دوباره میسازمت وطن اگرچه با خشت جان خویش
ستون به سقف تو میزنم اگرچه با استخوان خویش

nanooo

Member
دوباره میسازمت وطن اگرچه با خشت جان خویش
ستون به سقف تو میزنم اگرچه با استخوان خویش

آخرین ویرایش:
بالا