AWWA
New member
ایشالا خیر ببینی
دکتر مطمئنم الان 6دانگ اینجا نیست
والاجواب کامل میداد
مهسا من اینو متوجه شدم که کلا آقایون حوصله توضیح ندارن. باور کناااا..این چندین بار برام ثابت شده
ایشالا خیر ببینی
دکتر مطمئنم الان 6دانگ اینجا نیست
والاجواب کامل میداد
من هیچ وقت همچین جسارتی نمیکنم
شمارو سر کار بذارم
عرض کردم تا حالا انجام ندادم
مهسا من اینو متوجه شدم که کلا آقایون حوصله توضیح ندارن. باور کناااا..این چندین بار برام ثابت شده
ای بابا چرا داستان رو کلی می کنید!
مشغول یک کاری بودم، نمی تونستم کامل تر بگم، ببخشید!
سلام آوا جون
معذرت خواهی براچی دکتر؟!!:rose:
من تجربم رو گفتم. اوایل این خصلت آقایون رو نمیدونستم وبهم برمی خورد. ولی الان برام عادی وطبیعی شده.بیشتر آقایون به توضیحات مفید ومختصر اکتفا میکنن ولی خانوما توضیحای اضافیم میدن تازه
بازم اسپم شد ببخشین.:rose:
سلام آوا جون
پیشنهاد می کنم کتاب " مردان مریخی زنان ونوسی " نوشته دکتر جان گری رو بخونی ،علتش رو متوجه میشی ،کلا کتاب خوبیه.
آره ،از همه بیشتر اونجایی که میگه مردا تو ابراز محبت و ... مثل کش میمونن ،از این بخشش هم خیلی متعجب شدم ،هم برام خیلی جالب بود .
جسته گریخته یه چیزایی ازش خوندم. دونستن این تفاوتا خوبه،جلوی خیلی سوءتفاهمها گرفته میشه.
پ ن:سلام لیلا جون:rolleyessmileyanim:
آره ،از همه بیشتر اونجایی که میگه مردا تو ابراز محبت و ... مثل کش میمونن ،از این بخشش هم خیلی متعجب شدم ،هم برام خیلی جالب بود .
البته عملا واقعا درک این مسئله سخته برام.
شما چرا این شکلی شدین؟ :33::5::shocked:
شما چرا این شکلی شدین؟ :33:
خوب طبیعیه ، اینجا یه نفر یه تصویر تبلیغی که به صورت خلاقانه طراحی شده باشه رو به اشتراک میگذاره و بقیه حدس میزنن چیه ،یه جور بازی ذهنی و سرگرمی میشه ،مهسا هم داریم که روحیمونو عوض کنه ،مهنا تشویق کاله ای بذاره ، آرزو شاکی بشه ، دکتر هم با عکسای سخت و جالب و همینطور مدیریت اینجا تشریف دارن ...چون تا حالا دوبار سر زدم ببینم شاید سکونی در این تاپیک اتفاق افتاد و ببینیم چه خبره میبینم نه مثه چی داره میره جلو![]()
سلام حدیث جونمسلام و سال نو مبارك
الان چه تصويري در حال حدس زده شدنه؟
سلام و سال نو مبارك
الان چه تصويري در حال حدس زده شدنه؟
خوب طبیعیه ، اینجا یه نفر یه تصویر تبلیغی که به صورت خلاقانه طراحی شده باشه رو به اشتراک میگذاره و بقیه حدس میزنن چیه ،یه جور بازی ذهنی و سرگرمی میشه ،مهسا هم داریم که روحیمونو عوض کنه ،مهنا تشویق کاله ای بذاره ، آرزو شاکی بشه ، دکتر هم با عکسای سخت و جالب و همینطور مدیریت اینجا تشریف دارن ...
شمام اگه سرت خیلی گرم درست هست توصیه میکنم یه ساعت مشخص مثلا وقتی ساعات مطالعه روزانتون رو حتما انجام دادین بیایین اینجا .
موفق باشین.
آقامتین فقط شما نیستین که اینطوری فک میکنین. ماهام هر وقت میاییم می بینیم 10-20 ص رفته جلو. من دلم نمیاد صفحه ای نخونده بمونه. میشینم از جایی که عقب موندم می خونم.خیلی از پستا خنده دارو جالبنچون تا حالا دوبار سر زدم ببینم شاید سکونی در این تاپیک اتفاق افتاد و ببینیم چه خبره میبینم نه مثه چی داره میره جلو![]()