عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

AWWA

New member
ایشالا خیر ببینی
دکتر مطمئنم الان 6دانگ اینجا نیست
والاجواب کامل میداد

مهسا من اینو متوجه شدم که کلا آقایون حوصله توضیح ندارن. باور کناااا..این چندین بار برام ثابت شده

mj1919

New member

مهسا من اینو متوجه شدم که کلا آقایون حوصله توضیح ندارن. باور کناااا..این چندین بار برام ثابت شده

ای بابا چرا داستان رو کلی می کنید!

مشغول یک کاری بودم، نمی تونستم کامل تر بگم، ببخشید!

am-ml

New member
چشام داغون شدن ،یه دفه غیبت داشتما ، ولی خوندن اینا بامزه تر از وقتیه که ،داری حدس میزنی ،چقدر حدسا با مزه اس
مهسسسسسسسسسسسسا دیشب حالش گرفته بود،چراش و نمی دونم ؟(سر حالم که نیست ،میتونه منو بخندونه)
خوب عید همگی مبارک - ان شا الله سال خوبی داشته باشین.
پ.ن: در مورد اون عکس خونه خدا - همین جاست باور کنین ،اونجا هم که میرین (البته یه حالیه که هیچ جای دیگه نیست ) ولی همونقدر بهره مند میشیم که قبلش آمادگی داشتیم. ان شا الله تو جوونی نصیب همه مون باشه .

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
بچه ها یه چیزی بگم شاید برای شما هم جالب باشه،عید نوروز تو منطقه ما اینقدر که شما اهمیت میدین مهم نیست البته خونه تکونی رو داریم و یه چند سالیه سفره هفت سین هم مهم شده ولی مثلا وقتی من بچه بودم اصلا مهم نبود ، اینجا عید فطر به همین داغی که عید نوروز اونجا برگزار میشه هست ،البته گفتم این چند سال اخیر به همین ترتیبی که داره این مهم میشه اونم داره کم رنگ تر میشه ولی خوب خرید لباس نو ،آجیل ،دید و بازدید ،عیدی دادن و عیدی گرفتن و ... برای ما تو عید فطر هست که حتما انجام میشه و این عیده ،اگه به خاطر تعطیلات نبود (همینطور دوستامون که از شهرای دیگه میان ، ما اصلا تا چند سال قبل بهش اهمیت نمی دادیم.(جدیدا ولی مهم شده)

AWWA

New member
ای بابا چرا داستان رو کلی می کنید!

مشغول یک کاری بودم، نمی تونستم کامل تر بگم، ببخشید!

معذرت خواهی براچی دکتر؟!!:rose:
من تجربم رو گفتم. اوایل این خصلت آقایون رو نمیدونستم وبهم برمی خورد. ولی الان برام عادی وطبیعی شده.بیشتر آقایون به توضیحات مفید ومختصر اکتفا میکنن ولی خانوما توضیحای اضافیم میدن تازه
بازم اسپم شد ببخشین.:rose:

آخرین ویرایش:

am-ml

New member

معذرت خواهی براچی دکتر؟!!:rose:
من تجربم رو گفتم. اوایل این خصلت آقایون رو نمیدونستم وبهم برمی خورد. ولی الان برام عادی وطبیعی شده.بیشتر آقایون به توضیحات مفید ومختصر اکتفا میکنن ولی خانوما توضیحای اضافیم میدن تازه
بازم اسپم شد ببخشین.:rose:
سلام آوا جون
پیشنهاد می کنم کتاب " مردان مریخی زنان ونوسی " نوشته دکتر جان گری رو بخونی ،علتش رو متوجه میشی ،کلا کتاب خوبیه.

AWWA

New member
سلام آوا جون
پیشنهاد می کنم کتاب " مردان مریخی زنان ونوسی " نوشته دکتر جان گری رو بخونی ،علتش رو متوجه میشی ،کلا کتاب خوبیه.

جسته گریخته یه چیزایی ازش خوندم. دونستن این تفاوتا خوبه،جلوی خیلی سوءتفاهمها گرفته میشه.
پ ن:سلام لیلا جون:rolleyessmileyanim:

am-ml

New member

جسته گریخته یه چیزایی ازش خوندم. دونستن این تفاوتا خوبه،جلوی خیلی سوءتفاهمها گرفته میشه.
پ ن:سلام لیلا جون:rolleyessmileyanim:
آره ،از همه بیشتر اونجایی که میگه مردا تو ابراز محبت و ... مثل کش میمونن ،از این بخشش هم خیلی متعجب شدم ،هم برام خیلی جالب بود .
البته عملا واقعا درک این مسئله سخته برام.

AWWA

New member
آره ،از همه بیشتر اونجایی که میگه مردا تو ابراز محبت و ... مثل کش میمونن ،از این بخشش هم خیلی متعجب شدم ،هم برام خیلی جالب بود .
البته عملا واقعا درک این مسئله سخته برام.

آره درسته.واقعا همینطوره

am-ml

New member
چون تا حالا دوبار سر زدم ببینم شاید سکونی در این تاپیک اتفاق افتاد و ببینیم چه خبره میبینم نه مثه چی داره میره جلو :(
خوب طبیعیه ، اینجا یه نفر یه تصویر تبلیغی که به صورت خلاقانه طراحی شده باشه رو به اشتراک میگذاره و بقیه حدس میزنن چیه ،یه جور بازی ذهنی و سرگرمی میشه ،مهسا هم داریم که روحیمونو عوض کنه ،مهنا تشویق کاله ای بذاره ، آرزو شاکی بشه ، دکتر هم با عکسای سخت و جالب و همینطور مدیریت اینجا تشریف دارن ...
شمام اگه سرت خیلی گرم درست هست توصیه میکنم یه ساعت مشخص مثلا وقتی ساعات مطالعه روزانتون رو حتما انجام دادین بیایین اینجا .
موفق باشین.

am-ml

New member
سلام و سال نو مبارك

الان چه تصويري در حال حدس زده شدنه؟
سلام حدیث جونم
سال نو شمام مبارک باشه.
فعلا هیچی جدید نیست ،از صبح با لایکایی که دریافت کردم ،فهمیدم تقریبا همه بچه هایی که میان اینجا ،اومدن یه سری زدن و رفتن ،فک کنم بهتره از دکتر بخواییم ساعت تعیین کنه که همه باشیم .:ad54ad:
پ.ن: منم که تا پنجم عید کشیکم ،تا بیکار میشم میام اینجا :4d564ad6:

AWWA

New member
nb74f57jbnxwa5dh7w.png

اگه اشتباه نکنم این مونده
تیلیغ کالاست یا پیام داره؟

matin

New member
خوب طبیعیه ، اینجا یه نفر یه تصویر تبلیغی که به صورت خلاقانه طراحی شده باشه رو به اشتراک میگذاره و بقیه حدس میزنن چیه ،یه جور بازی ذهنی و سرگرمی میشه ،مهسا هم داریم که روحیمونو عوض کنه ،مهنا تشویق کاله ای بذاره ، آرزو شاکی بشه ، دکتر هم با عکسای سخت و جالب و همینطور مدیریت اینجا تشریف دارن ...
شمام اگه سرت خیلی گرم درست هست توصیه میکنم یه ساعت مشخص مثلا وقتی ساعات مطالعه روزانتون رو حتما انجام دادین بیایین اینجا .
موفق باشین.

مرسی از توضیحاتون ، من سرم گرم همه چی فعلا هست غیر درس :)))

AWWA

New member
چون تا حالا دوبار سر زدم ببینم شاید سکونی در این تاپیک اتفاق افتاد و ببینیم چه خبره میبینم نه مثه چی داره میره جلو :(
آقامتین فقط شما نیستین که اینطوری فک میکنین. ماهام هر وقت میاییم می بینیم 10-20 ص رفته جلو. من دلم نمیاد صفحه ای نخونده بمونه. میشینم از جایی که عقب موندم می خونم.خیلی از پستا خنده دارو جالبن

بالا