نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

medical

New member
خب نمیگه زنش بفهمه یا دختره به زنش بگه که شوهرت میخاد با من دوست باشه؟

سیمون نکته جالبه که فحش های دختره به زنشو رو حتی دوست داره وحاضره بشنوه ولی بد وبیراه به دختر نگه... چرا اخه؟
تازه شهوت اگه باشه ایا ادم کمه؟نمتونه بره با کس دیگه؟ چرا اینقد حاضره رابطشو با بد وبیراه بازم حفط کنه؟
بعضی مردها واسه رسیدن به شهوتشون هر چیزی رو تحمل میکنن.اون به زنش و اون دختر به چشم شی نکاه میکنه و بس واسش مهم نیست فحش و...[/quote]

من میگم ادم کمه؟ول کنه بره با یک دختردیگه؟ مگه دختر کمه؟ یا این دختره گنجه؟

simon

New member
اره این یه مشکلی شده واسه من.خونوادم میگن البته بیشتر مادرم میگه تو باید هر چی زودتر زن بگیری و الله ......میکن نکنه اونطرف اب بکسی قولی دادی .کنترل میکنن روابطمو .پیشنهاد میدن و .... ولی اصن من فعلا نمی خوام ازدواج کنم.بخدا کلاس نمیذارم .نمیتونم فعلا و نمی خوام

simon

New member
بعضی مردها واسه رسیدن به شهوتشون هر چیزی رو تحمل میکنن.اون به زنش و اون دختر به چشم شی نکاه میکنه و بس واسش مهم نیست فحش و...

من میگم ادم کمه؟ول کنه بره با یک دختردیگه؟ مگه دختر کمه؟ یا این دختره گنجه؟[/quote]

می دونی بزرگترین لذت شهوت واسه مرد وقتی که دختر پا نده مخصوصا اگه قبلا با هم رابطه داشتن و اون الان پا نمیده واسه اون مرد شکستن اون دختر از رابطه مهمتر

miis.s

New member
البته یه موضوعی خیلی عصبیش میکنه اونم حرف زدن با تلفنه!!!!!!!!!!منم همیشه از این نقطه ضعفش استفاده میکنم!!!!!!!!1

تو وقتی حرص اونو درمیاری، خوب طبیعیه اونم در مقابل راه بره رو اعصاب تو
یه مدت همون طور باش که اون میخواد و خواسته هاتو هم بهش بگو.. مطمئنم وضعتون عالی میشه
آخه یعنی چی وقتی دوستته و قصد ازدواج داری، حرص همو درمیاریم؟! شوخی نیس که! بازی نیس که! باید جدی تر باشی که اونم بیاد رو اون راهی که تو میخوای

dr ari

New member
ما بیشتر وقتمون ب لج و لجبازی میگذره با اینکه همو دوس داریم اما همیشه حرص همو در میاریم جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بس باید باهم اتمام حجت کنین زندگی ک اینجوری نمیشه عزیزم حالا بعضی وقتا نمکه زندگیه اما ازیه حدی ک گذشت دیگه بایدبیشترفک کنی!سعی کن 10سال آینده روبیاری تو ذهنت بعدتصمیم بگیری اینجوری شایدیکم بترس واحساساتوبذاری کنار:sarma::ph34r-smiley:

miis.s

New member
اصلنم.چون اینقد باهم بودن که عشقش بهش اعتماد کاملو داره.پس جای نگرانی نیس

اعتماد صد درصدم باشه، مرد وقتی میبینه خانومش با پسر دیگه ای بیش از حد در ارتباطه ، دیوونه میشه و میگه بهش..
هیچ مردی اینو قبول نمیکنه که جلو چشش با مرد دیگه ، صمیمیتت بیش از حد باشه..

simon

New member
مشکل اینه که اگه منم با پسرا راحت تر رفتار کنم و بخندم چون منو میشناسه و مطمینه منظوری ندارم ناراحت نمیشه . اصن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده باشه!!!!!!!!!

میشه بخدا میشه باور کن میشه حتی اگه بدونه شما منظوری ندارین و حتی اگه هیچ علاقه ای بهتون هم نداشته باشه با دیدن این صحنه ها خورد میشه

medical

New member
من میگم ادم کمه؟ول کنه بره با یک دختردیگه؟ مگه دختر کمه؟ یا این دختره گنجه؟

می دونی بزرگترین لذت شهوت واسه مرد وقتی که دختر پا نده مخصوصا اگه قبلا با هم رابطه داشتن و اون الان پا نمیده واسه اون مرد شکستن اون دختر از رابطه مهمتر[/quote]

بابا رابطه فقط 2 سال سلام و علیک بوده... شکستن چیه؟

mig mig

New member
میشه بخدا میشه باور کن میشه حتی اگه بدونه شما منظوری ندارین و حتی اگه هیچ علاقه ای بهتون هم نداشته باشه با دیدن این صحنه ها خورد میشه

موافقم،
هر قدرم ك روشن باشه تحمل اين موضوع هم برا پسر و هم دختر سخته
پسرا ك تا....ببخشيدا!ميسوزه!

miis.s

New member
7 نفر خواننده خاموش داریم :5: یعنی کی میتونن باشن این وقت شب!

shilaa

New member
تو وقتی حرص اونو درمیاری، خوب طبیعیه اونم در مقابل راه بره رو اعصاب تو
یه مدت همون طور باش که اون میخواد و خواسته هاتو هم بهش بگو.. مطمئنم وضعتون عالی میشه
آخه یعنی چی وقتی دوستته و قصد ازدواج داری، حرص همو درمیاریم؟! شوخی نیس که! بازی نیس که! باید جدی تر باشی که اونم بیاد رو اون راهی که تو میخوای

من فکر میکنم هر کسی هر شخصیتی داره عوض شدنش خیلی سخته اگه اون اینجور چیزا براش عادیه و از بچگی اینجوری بار اومده شاید به خاطر منم یه مدت عوض شه ولی 2 سال دیگه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rozbanoo

New member
می دونی بزرگترین لذت شهوت واسه مرد وقتی که دختر پا نده مخصوصا اگه قبلا با هم رابطه داشتن و اون الان پا نمیده واسه اون مرد شکستن اون دختر از رابطه مهمتر

بابا رابطه فقط 2 سال سلام و علیک بوده... شکستن چیه؟[/quote]

\پسره 2 سال کاری کرده که دختره فک کنه عاشقشه
حالا طرف هر کی بره باز باید از اول شروع کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا