نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rozbanoo

New member
آخه چرا یه پسر یا حتی دختر به خاطر هوس فرصت عشق و دوست داشتن رو از خودش میگیره؟؟؟؟

dr ari

New member
خودمم نميدونم!!!
نميتونم از اون وضع در بيام!!!
احساس ميكنم نياز ب ي انگيزه ي بزرگ دارم!!!

خوب واسه خودت انگیزه سازی کن همه ی ماها بعضی وقتابه این مرحله میرسیم که خیلیم گذراس اگه راحت باهاش برخوردکنی...باخودت فک کن ک الان چه چیزای خوبی توزندگیت داری ایناایجادانگیزه میکنه ک بیشترموفق شی! ازهمه لحاظ مدنظرم هستا:rose:

miis.s

New member
سارا خانوم سلام رسوندن به همگی و بسیار متاسف شدن که نمیتونن بیان تاپیک و به آزار واذیت ما بپردازن! خشم خدا بر ایشان باد!

rozbanoo

New member
خوب واسه خودت انگیزه سازی کن همه ی ماها بعضی وقتابه این مرحله میرسیم که خیلیم گذراس اگه راحت باهاش برخوردکنی...باخودت فک کن ک الان چه چیزای خوبی توزندگیت داری ایناایجادانگیزه میکنه ک بیشترموفق شی! ازهمه لحاظ مدنظرم هستا:rose:

مرحله افتضاحیه
دیدم که میگم!!!

mig mig

New member

مرسي عزيزم.
ب خاطر همين ميگم نميخام ناشكري كنم اخه خيلي چيزا دارم ...
مقصر اصلي خودمم،انگار واقعا نميخام از اين حالت دربيام.
برايمان دعا كنيد...

simon

New member
آقا سیمون چرا آخههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین ضربه ای که یه دختر میتونه تو رابطه بزنه 100 برابر درناکتره.شما یه طوری بودین که اون مطمئنه شما توانایی هیچ کاری رو ندارین.زیاد بهش اهمیت نده سعی کن بفهمه واست اصن مهم نیست که اون با بقه دخترا میخنده و..... و مهمتر از همه یکم مثه خودش باش با پسراتون بیشتر صحبت کن یهجوری رفتار کن که اون بدونه نبودش هیچ ضربه ای به شما نمیزنه

mig mig

New member
مرحله افتضاحیه
دیدم که میگم!!!

خيلي خيلي...
دارم اذيت ميشم!
دلم نميخاد هيچكسو ببينم!
بي انگيزگي و بي هدفيه محضه!
ميدونم ك بعد عيد بايد برم دانشگاه ديگه با خانوادم نيستم پسقدر اين روزا رو بدونم اما...
لوس هم نيستم ك بگم دارم خودمو لوس ميكنم ب خدا خودم عذاب ميكشم

miis.s

New member
بچه ها فک میکنین سن و سال نقش داره واسه ازدواج وعشق؟

مسلما سن که میره بالا آدم پخته تر تصمیم میگیره و حتی پخته تر عاشق میشه!
از یه شخص 27-28 ساله انتظار نمیره از رو چش و ابروی طرف تصمیم بگیره

rozbanoo

New member
بچه ها فک میکنین سن و سال نقش داره واسه ازدواج وعشق؟

حتما
آدم تو یه سنی نمیدونه چی از زندگی میخواد واقعا
فقط جاذبه جنس مخالف رو میبینه و از روی همون تصمیم میگیره

میشه صندوقتون رو یکم خالی کنید لطفا؟

miss.marya

New member
خيلي خيلي...
دارم اذيت ميشم!
دلم نميخاد هيچكسو ببينم!
بي انگيزگي و بي هدفيه محضه!
ميدونم ك بعد عيد بايد برم دانشگاه ديگه با خانوادم نيستم پسقدر اين روزا رو بدونم اما...
لوس هم نيستم ك بگم دارم خودمو لوس ميكنم ب خدا خودم عذاب ميكشم

منم مث تو شدم.اخلاقمم خیلی بد شده تو خونه........اصن مث یه ادمه بی هدفم........هیچکس برام دیگه مهم نیس

dr ari

New member
شیلا ب نظرمن نبایدبا لج ولجبازی کاروبدتر کنی چون خودت بیشتراذیت میشی تازه شاید این روش اثربذاره وبااحتمال ضعیف درست شه اما احتمال داره بهت بدبین بشه:riz277::smiliess (7):

shilaa

New member
ببین ضربه ای که یه دختر میتونه تو رابطه بزنه 100 برابر درناکتره.شما یه طوری بودین که اون مطمئنه شما توانایی هیچ کاری رو ندارین.زیاد بهش اهمیت نده سعی کن بفهمه واست اصن مهم نیست که اون با بقه دخترا میخنده و..... و مهمتر از همه یکم مثه خودش باش با پسراتون بیشتر صحبت کن یهجوری رفتار کن که اون بدونه نبودش هیچ ضربه ای به شما نمیزنه
مشکل اینه که اگه منم با پسرا راحت تر رفتار کنم و بخندم چون منو میشناسه و مطمینه منظوری ندارم ناراحت نمیشه . اصن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده باشه!!!!!!!!!

miis.s

New member
مشکل اینه که اگه منم با پسرا راحت تر رفتار کنم و بخندم چون منو میشناسه و مطمینه منظوری ندارم ناراحت نمیشه . اصن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده باشه!!!!!!!!!

:5: بیشتر باید روش فکر کنی با این حساب

shilaa

New member
شیلا ب نظرمن نبایدبا لج ولجبازی کاروبدتر کنی چون خودت بیشتراذیت میشی تازه شاید این روش اثربذاره وبااحتمال ضعیف درست شه اما احتمال داره بهت بدبین بشه:riz277::smiliess (7):
ما بیشتر وقتمون ب لج و لجبازی میگذره با اینکه همو دوس داریم اما همیشه حرص همو در میاریم جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا