به افق فکر کن و جاذبه هاش!
آقا سیمون چرا آخههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بعنوان پسر میگم مقصر خودتون هستین بس.البته ببخشین
آخه چرا یه پسر یا حتی دختر به خاطر هوس فرصت عشق و دوست داشتن رو از خودش میگیره؟؟؟؟
خودمم نميدونم!!!
نميتونم از اون وضع در بيام!!!
احساس ميكنم نياز ب ي انگيزه ي بزرگ دارم!!!
خوب واسه خودت انگیزه سازی کن همه ی ماها بعضی وقتابه این مرحله میرسیم که خیلیم گذراس اگه راحت باهاش برخوردکنی...باخودت فک کن ک الان چه چیزای خوبی توزندگیت داری ایناایجادانگیزه میکنه ک بیشترموفق شی! ازهمه لحاظ مدنظرم هستا:rose:
خوب واسه خودت انگیزه سازی کن همه ی ماها بعضی وقتابه این مرحله میرسیم که خیلیم گذراس اگه راحت باهاش برخوردکنی...باخودت فک کن ک الان چه چیزای خوبی توزندگیت داری ایناایجادانگیزه میکنه ک بیشترموفق شی! ازهمه لحاظ مدنظرم هستا:rose:
ببین ضربه ای که یه دختر میتونه تو رابطه بزنه 100 برابر درناکتره.شما یه طوری بودین که اون مطمئنه شما توانایی هیچ کاری رو ندارین.زیاد بهش اهمیت نده سعی کن بفهمه واست اصن مهم نیست که اون با بقه دخترا میخنده و..... و مهمتر از همه یکم مثه خودش باش با پسراتون بیشتر صحبت کن یهجوری رفتار کن که اون بدونه نبودش هیچ ضربه ای به شما نمیزنهآقا سیمون چرا آخههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرحله افتضاحیه
دیدم که میگم!!!
بچه ها فک میکنین سن و سال نقش داره واسه ازدواج وعشق؟
خيلي خيلي...
دارم اذيت ميشم!
دلم نميخاد هيچكسو ببينم!
بي انگيزگي و بي هدفيه محضه!
ميدونم ك بعد عيد بايد برم دانشگاه ديگه با خانوادم نيستم پسقدر اين روزا رو بدونم اما...
لوس هم نيستم ك بگم دارم خودمو لوس ميكنم ب خدا خودم عذاب ميكشم
مشکل اینه که اگه منم با پسرا راحت تر رفتار کنم و بخندم چون منو میشناسه و مطمینه منظوری ندارم ناراحت نمیشه . اصن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده باشه!!!!!!!!!ببین ضربه ای که یه دختر میتونه تو رابطه بزنه 100 برابر درناکتره.شما یه طوری بودین که اون مطمئنه شما توانایی هیچ کاری رو ندارین.زیاد بهش اهمیت نده سعی کن بفهمه واست اصن مهم نیست که اون با بقه دخترا میخنده و..... و مهمتر از همه یکم مثه خودش باش با پسراتون بیشتر صحبت کن یهجوری رفتار کن که اون بدونه نبودش هیچ ضربه ای به شما نمیزنه
منم مث تو شدم.اخلاقمم خیلی بد شده تو خونه........اصن مث یه ادمه بی هدفم........هیچکس برام دیگه مهم نیس
مشکل اینه که اگه منم با پسرا راحت تر رفتار کنم و بخندم چون منو میشناسه و مطمینه منظوری ندارم ناراحت نمیشه . اصن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده باشه!!!!!!!!!
ما بیشتر وقتمون ب لج و لجبازی میگذره با اینکه همو دوس داریم اما همیشه حرص همو در میاریم جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟شیلا ب نظرمن نبایدبا لج ولجبازی کاروبدتر کنی چون خودت بیشتراذیت میشی تازه شاید این روش اثربذاره وبااحتمال ضعیف درست شه اما احتمال داره بهت بدبین بشه:riz277::smiliess (7):