نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
بچه ها من با اجازتون داشتم همه ی نظراتتون رو میخوندم ولی چون هیچ تجربه ای ندارم؛ هیچی نمیدونم و نمیتونم نظری بذارم...
البته بر حسب فعالیتم توی یونی خیلی با دخترا هم حرف میزنم و رابطه دارم ولی واقعا هیچ فرقی با پسرا برام ندارن...

علی آغا شما فقط بخونی نظراتو، واسه ما مایه افتخاره اصن

qom

New member
این تاپیک شده مث تاغار نانوایی که هی پیچ میخوره!!!
از علوم پایه میره تو صندلی داغ از صندلی میره تو گناه و دین و ایمان و از اوجا میره تو دختر و پسر و الانم که تو خشگلای کره ای سیر میکنه و خداوند آخر و عاقبت ما رو بخیر کنه.
من برم به زندگیم برسم ...

soheil

New member
یه چیزی رو اقای سایمون اشاره کردن....فیلم زمانه....کدوماتون دیدین؟من از اول تا اخرش دیدم...خیلی روم تاثیر مثبت داشت از اون موقع تصمیم گرفتم پنهون کاری نکنم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

آفرین
خدا پدر مادر سازنده و رئیس صدا سیما رو بیامرزه
:)

miis.s

New member
من باید شمارا با مخاطب خاص دوستم اشناکنم تا باشد پا جای پا اینان بگذارید(با تشکر از میس در جهت تعلیم سخن وری)

امید است مردان ما سر در گریبان خویش فرو برده و دیده بر ناموس مردم ببندند :))

qom

New member
بچه ها من با اجازتون داشتم همه ی نظراتتون رو میخوندم ولی چون هیچ تجربه ای ندارم؛ هیچی نمیدونم و نمیتونم نظری بذارم...
البته بر حسب فعالیتم توی یونی خیلی با دخترا هم حرف میزنم و رابطه دارم ولی واقعا هیچ فرقی با پسرا برام ندارن...

برو اصفهانی ... . من یکی با اصفهانی ها بد بر میخورم..!

sara77

New member
میس برو رو ویرایش پست بعد گزینه ی حذفو بزن بعد یه تاییده حذف بزن دیگه حله

soheil

New member
برن دماغشونو عمل کنن تا گنده شه
دختر باید چهرش جوری باشه وقتی عصبانی میشه تا یه هفته تو خواب یادت بیاد و بترسی

اوه
عمل بزرگ کردن بینی نداریم که...
مگر اینکه دکتر یه تیکه از دماغ خودش رو پیوند بزنه به مریض :))))

qom

New member
من باید شمارا با مخاطب خاص دوستم اشناکنم تا باشد پا جای پا اینان بگذارید(با تشکر از میس در جهت تعلیم سخن وری)

نمیشه با مخاطب خاص دوست دوستت که میشه دوست خودت . منظورم اون خانوم 206 بخر ها و اینا من رو آشنا کنی؟
راستی اینم یادت باشه . هرچیزی که شنیدی باور نکن.

medical

New member
lمن یک دختری رو میشناسم که بسیار باهوش بود و از لحاظ چهره یک بود
رنگ پوست سفید براق. چشمهای درشت سبز خاصی هست و از لحاظ تریپ هم ریزه نقش و خیلی محجوب.....................شاید اصلا نمونه اش وجود نداشته باشه

ولی فوق العاده مغروره ................. ولی قلب مهربونی داره!

sara77

New member
نه میگم چشماشون
:)))))
چشم همه شون بادمیه :)))
مگه نه؟؟؟؟؟؟؟
خب والا تاجایی که من میدونم اونا خط چشم میمشن که چشمشون درشت شه ما نیازی به این کارا نداریم دیگه دخترامون هویجوریش خوفن

miss.marya

New member
پیشنهاد میکنم عکس های ادم های نییورک را که یه عکاس امریکایی از مردم ایران گرفته ببینین تا بفمین نظر امریکایی ها درباره دخترا سرزمینتون چیه

sara77

New member
رنگ پوست سفید براق. چشمهای درشت سبز خاصی هست و از لحاظ تریپ هم ریزه نقش و خیلی محجوب.....................شاید اصلا نمونه اش وجود نداشته باشه

باورم نمیشه این مدیکاله عایاااااااااااااااااااااااااااااا

sara77

New member
پیشنهاد میکنم عکس های ادم های نییورک را که یه عکاس امریکایی از مردم ایران گرفته ببینین تا بفمین نظر امریکایی ها درباره دخترا سرزمینتون چیه

اصن لاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک دمت گرم

miis.s

New member

ببخشید اسم ایشون باقلوا نبود احیانا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا