نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rozbanoo

New member
خوب من خودم هیچ وقت از سر جنگ با پسری حرف نمیزنم
سعی میکنم زبون آدما رو بفهمم و یک طرفه به قاضی نرم
پسر و دختر هم واسم زیاد معنی نداره
یعنی په چیزی واسه هر دو بده و یه واسه هر دو خوبه

rozbanoo

New member
درخواست صد البته که از سمت پسره
ولی به نظرم وقتی همچین چیزی پیش میاد دختر هم اندازه پسرمقصره، چون از اول میدونسته عاقبتش چیه ولی باز راه خودش رو رفته

آره درسته
دختر دلشو میبینه نه عقلشو

sara77

New member
پسرا با اینکه واقعا میشه رامشون کرد ومث بچه میمونن ولی خعلی میدونن از چه راهایی وارد شن

qom

New member
همیشه اونجوری نیست .نه بزرگ نمایش زیاده.البته امریکا شنیدم یکمی فرق میکنه

منم شنیدم اینطور نیست . خوب این مال ما یه ضد فرهنگه وقتی فرهنگش رو نداریم.اینا میشه تهاجم فرهنگی
وقتی فرهنگش رو نداریم نباید سریع به سمتش بریم .

miss.marya

New member
حتی انتخاب همسر اینده به عنوان جنس مخالف نظراتش خلی میتونه مهم باشه

یه دختر هیچ وقت قابل شناخت نیس.....تا اخر عمرتم با یه نفر باشی نمیتونی کامل بشناسی
اما پسرا خیلی راحته شناختشون.........یه چیزو مطمئنم پسرا همشون مث همن فقط قیافشون فرق داره

miis.s

New member
یه دختر هیچ وقت قابل شناخت نیس.....تا اخر عمرتم با یه نفر باشی نمیتونی کامل بشناسی
اما پسرا خیلی راحته شناختشون.........یه چیزو مطمئنم پسرا همشون مث همن فقط قیافشون فرق داره

خط آخرو لایک

qom

New member
اینو دیگه پسرا باید بگن واسه کنجکاویه یا واسه چیز دیگه عایااااااا منظورشون کلا چیه از ارتباط همش که ما دخترا گفتیم

ارتباط با جنس مخالف یعنی یه طراوتی که توی ارتباط با هم جنست نداری.
میشه از حالت خشک بودن به حالت تر . وقتی یه دختر باهات طوری رفتار کنه که حد و حدود خودت رو بدونی هیچ موقع نمیتونی نظری روش داشته باشی.الان دیگه ارتباط ها از نیاز جنسی خارج شده و به سمت اینکه خوش باشن دور هم باشن رفته
خوب این اگه حواسشون هم باشه و بدونن دارن با کی قدم بر میدارن بد نیست خوبم هست

simon

New member
من کلا به دوستانی که داشتم و مونث بودن.و هیچ وقت حتی هیچ فکری در باره..... نداشتیم خلیی بهشون اعتماد کردم و اونام همینطور دعوا کردیم اشتی کردیم و هیچ اتفاق بدی نیفتاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا