نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara77

New member
البته ادما همه با هم فرق میکنن چه دختر چه پسر هرکی اعتقادی داره واسه کاراش

miss.marya

New member
دخترا دنبال محبت هستند
دنبال اعتماد
و برای اثبات اینکه به طرفشون اعتماد دارن متاسفانه گاهی کارهایی میکنند که خیلی بده

نه اولین دوستی را گول میخورن قتی با این یکی کات کردن واسه فراموش کردنش میرن با بهدی ......و هوین جور زنجیر دوستی اداده پیدا میکنه
اکه تو این زنجیر اون کار بدرو بکنن در ارتباطا بعدی تبدیل به اعتیاد جنسی
و در آینده به خیانت همسر

sara77

New member
چرا چون اون دختر با یه شخص دوسته مث برادرش و پسر هم همیشه به کمک یه دوست که جنسیتش دختر باشه نیاز داره که کمکش کنه تو انتخابها

خب اگه از این دسته موارد باشه که بنظرم مشکلی نداره خب واقعا حس خواهرو برادری باشه که بازم نادر

rozbanoo

New member
آیا نمیشه دختر محبت و اعتماد رو از خونواده ش بدست بیاره؟ حتما باید محبت جنس مخالف باشه؟
دخترایی که از خونواده خیلی محبت میبینن چی؟ اونا که دیگه کمبود محبت ندارن که میرن دوستی میکنن با جنس مخالف

حتما میشه از خانواده محبت گرفت
موضوع بعدی حس کنجکاوی دو جنس به هم هست
انقدر از هم فاصله داشتیم که نمیتونیم زبون هم رو بفهمیم
انقدر منع شدیم که فکر میکنیم یه چیز خاصه
میخوایم به هر قیمتی شده تجربه کنیم

miis.s

New member
حتما میشه از خانواده محبت گرفت
موضوع بعدی حس کنجکاوی دو جنس به هم هست
انقدر از هم فاصله داشتیم که نمیتونیم زبون هم رو بفهمیم
انقدر منع شدیم که فکر میکنیم یه چیز خاصه
میخوایم به هر قیمتی شده تجربه کنیم

دقیقا پسر هم همین حس کنجکاوی رو داره پس نتیجه میگیریم دختر پسر عین هم ان.. و اینکه میگن دختر گول خورده، اشتباهه! چون خودش خواسته! خودش کنجکاو بوده!

rozbanoo

New member
بچه ها جدی میگم کاش میرفتیم یه جای دیگه صحبت میکردیم که خودمون باشیم فقط

qom

New member
سایمون یه سوال؟
این چیزی که از کالج های اروپا و امریکا توی فیلم های هالیوودی نشون میدن به ماها و اکثرا کشور های جهان سومی که همش پارتی و همش رقص و ارتباط ازاد جنسی و ..
تو خودت اروپا بودی اینا راسته یا اصلا همچین چیزی وجود نداره و یه بلوفه؟

simon

New member
اولا من نمیدونم چرا مدیکال هیچی نمگه مطمئنم نظراتش جالبه ولی.......
دومنا بچه ها چرا فقط دانشگاه شما از رابطه با جنس مخالف میگین؟ مثلا تو فروشگاه پارک و...... اینجوری دوستاتون زیاد میشه سطح فکریمون بازتر

sara77

New member
من با اینکه از پسرای همکلاسیمون اصلا خوشم نمیاد ولی تا جایی که میشه نه باشون هم صحبت میشم نه کمکی میگیرم ولی خب بنده ی خداهارو هم ضایع نمیکنم و اینو کار درستی نمیبینم که باهاشون کل کل کنی

rozbanoo

New member
دقیقا پسر هم همین حس کنجکاوی رو داره پس نتیجه میگیریم دختر پسر عین هم ان.. و اینکه میگن دختر گول خورده، اشتباهه! چون خودش خواسته! خودش کنجکاو بوده!

پسر هم حس کنجکاوی داره حتما اما انتظار جنسی از جانب پسر بیشتره و خیلی خوب میتونه احساسات دختر رو تحریک کنه
من اینطوری دیدم آخه

miss.marya

New member
سایمون یه سوال؟
این چیزی که از کالج های اروپا و امریکا توی فیلم های هالیوودی نشون میدن به ماها و اکثرا کشور های جهان سومی که همش پارتی و همش رقص و ارتباط ازاد جنسی و ..

فیلمای دیگه هم هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بیشتر بحث خیانتو این چیزاس

simon

New member
سایمون یه سوال؟

همیشه اونجوری نیست .نه بزرگ نمایش زیاده.البته امریکا شنیدم یکمی فرق میکنه

qom

New member

درسته .والا دخترا الان چیزی کمتر از یه پسر نمیخوان شاید بیشتر هم بخوان

miss.marya

New member
من با اینکه از پسرای همکلاسیمون اصلا خوشم نمیاد ولی تا جایی که میشه نه باشون هم صحبت میشم نه کمکی میگیرم ولی خب بنده ی خداهارو هم ضایع نمیکنم و اینو کار درستی نمیبینم که باهاشون کل کل کنی

من اصن سلام علیک ندارمممممم باهاشون مگر اینکه خودشون سلام کنن
کل کل ندارم
جورای دیگه ازارشون دادم

sara77

New member
اینو دیگه پسرا باید بگن واسه کنجکاویه یا واسه چیز دیگه عایااااااا منظورشون کلا چیه از ارتباط همش که ما دخترا گفتیم

miis.s

New member
پسر هم حس کنجکاوی داره حتما اما انتظار جنسی از جانب پسر بیشتره و خیلی خوب میتونه احساسات دختر رو تحریک کنه
من اینطوری دیدم آخه

درخواست صد البته که از سمت پسره
ولی به نظرم وقتی همچین چیزی پیش میاد دختر هم اندازه پسرمقصره، چون از اول میدونسته عاقبتش چیه ولی باز راه خودش رو رفته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا