miss.marya
New member
من که از پسرای همکلاسیم متنفرم.خداشاهده هیچ وقت کمترین کوتاهی را در آزارشان نکردماهااااااااااا خب ببین بین 2همکلاسی بستگی داره چطور کمکایی باشه که حس رو هم ایجاد میکنه........ولی معمولا کم پیش میاد به همکلاسیات حسی داشته باشی
من که از پسرای همکلاسیم متنفرم.خداشاهده هیچ وقت کمترین کوتاهی را در آزارشان نکردماهااااااااااا خب ببین بین 2همکلاسی بستگی داره چطور کمکایی باشه که حس رو هم ایجاد میکنه........ولی معمولا کم پیش میاد به همکلاسیات حسی داشته باشی
و حسادت دخترانه ایرانی رو هم از یاد نبرین . گیتی رو متصور شوید
من چیزی به نام عشق مطلق رو درک نمیکنم :|
تا حالا دوست داشتی که بهش اعتماد زیادی داشتی(فقط یادت باشه اصن به جنسیت فک نکن)فاصله شرعی که باید حتما رعایت شود وگرنه خشم خدا شامل حالمان خواهد شد
من شخصا نمیتونم زیاد اعتماد کنم به دوست عادی سیمون..
من که از پسرای همکلاسیم متنفرم.خداشاهده هیچ وقت کمترین کوتاهی را در آزارشان نکردم
استغفرالله :5:
رز؟ دخترایی که دوست میشن دنبال چی ان؟
این ینی دوستی عادی بین پسر و دختر وجود نداره به نظر شما؟بحث جالبه
خوب ببینید من خودم یه دختر هستم و معتقد پیشنهاد دوستی هم کم نداشتم .همه چنین پیشنهاداتی دارن
اما یه پسر وقتی به یه دختر پیشنهاد دوستی میده بیشتر دنبال میل جنسیه یعنی همون بغل و بوس و...... واسه همین هم تا حالا با پسری دوست نشدم
من که از پسرای همکلاسیم متنفرم.خداشاهده هیچ وقت کمترین کوتاهی را در آزارشان نکردم
میگم من که از وقتی رفتم خابگاه با عجیب ترین دخترا اشنا شدم والا اصن یکارایی میکنن من همینجور خشکم میزنه(تعائل خاصی ندارن واقعا شناخت دخترا هم سخت شده)
خوب کاری میکنن بذار خوش باشن))
این ینی دوستی عادی بین پسر و دختر وجود نداره به نظر شما؟
دخترا دنبال محبت هستند
دنبال اعتماد
و برای اثبات اینکه به طرفشون اعتماد دارن متاسفانه گاهی کارهایی میکنند که خیلی بده
رز برای جلب اعتماد نیست..
تو شناخت خوابگاهی موندی خوبه که.کسایی را که از بچگی باهاشون بودم جدیدن دوستی هاشونو با پسرا دیدممممممممممممممممممممممممم و نوع رابطشونو چن شب پیش به حال خودم که دخترم گریه کردم
تو ایران همه چی از یه دوستی ساده شرو میشه بعد به جاهای خطرناک میکشه
مرا تصور کن زانو زده ام :rose:
سیمون جان من که دخترم از همچین دختری حالم به هم خورد:5:
اعتماد زیاد چرااااااااااااااااااااااااااااااااا اصن چرا با کسی دوست معمولی شد...
من خیلی خیلی در این موارد کنجکاوی کردم و دوستام خیلیاشون دوست پسر داشتن
اونا دنبال محبت بودن!