نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miss.marya

New member
اهااااااااااا خب ببین بین 2همکلاسی بستگی داره چطور کمکایی باشه که حس رو هم ایجاد میکنه........ولی معمولا کم پیش میاد به همکلاسیات حسی داشته باشی
من که از پسرای همکلاسیم متنفرم.خداشاهده هیچ وقت کمترین کوتاهی را در آزارشان نکردم

sara77

New member
من چیزی به نام عشق مطلق رو درک نمیکنم :|

میگم من که از وقتی رفتم خابگاه با عجیب ترین دخترا اشنا شدم والا اصن یکارایی میکنن من همینجور خشکم میزنه(تعائل خاصی ندارن واقعا شناخت دخترا هم سخت شده)

rozbanoo

New member
بحث جالبه
خوب ببینید من خودم یه دختر هستم و معتقد پیشنهاد دوستی هم کم نداشتم .همه چنین پیشنهاداتی دارن
اما یه پسر وقتی به یه دختر پیشنهاد دوستی میده بیشتر دنبال میل جنسیه یعنی همون بغل و بوس و...... واسه همین هم تا حالا با پسری دوست نشدم

simon

New member
فاصله شرعی که باید حتما رعایت شود وگرنه خشم خدا شامل حالمان خواهد شد
من شخصا نمیتونم زیاد اعتماد کنم به دوست عادی سیمون..
تا حالا دوست داشتی که بهش اعتماد زیادی داشتی(فقط یادت باشه اصن به جنسیت فک نکن)

rozbanoo

New member
نه اصلا جبهه گیری در کار نیست
پسر خوب هم هست اما کمممممممممممممم

sara77

New member
من که از پسرای همکلاسیم متنفرم.خداشاهده هیچ وقت کمترین کوتاهی را در آزارشان نکردم

دقیقااااااااااااااااااااااااا............ولی اون دسته از پسرای همکلاسی ما هم که پیشنهاد میدن اصن نمیگن این همکلاسیه چطور میخان تو روی طرف بعد نگاه کنن واقعا حال ادم میگیرهههههههههه)

simon

New member
بحث جالبه
خوب ببینید من خودم یه دختر هستم و معتقد پیشنهاد دوستی هم کم نداشتم .همه چنین پیشنهاداتی دارن
اما یه پسر وقتی به یه دختر پیشنهاد دوستی میده بیشتر دنبال میل جنسیه یعنی همون بغل و بوس و...... واسه همین هم تا حالا با پسری دوست نشدم
این ینی دوستی عادی بین پسر و دختر وجود نداره به نظر شما؟

qom

New member

همین مشکل ایجاد کرده دیگه بخدا همه مشکل های ما همینه . شما تو آزارشون هیچ کوتاهی نکرده اید
دختر و پسر همدیگه رو دشمن فرض میکنن. همش انگار باید ضایع کنن همدیگه رو خوب فاصله ایجاد میکنه نمیتونن همیدگه رو درک و به هم احترام بگذارن . میشه واکنش میشه عکس العمل
جلوی دوستاشون مخصوصا میخوان بگن ما آنتی پسر یا آنتی دختریم اما تو خلوت خودشون...
مخصوصا خانم های محترمه کم سن و سال تر..

miss.marya

New member
میگم من که از وقتی رفتم خابگاه با عجیب ترین دخترا اشنا شدم والا اصن یکارایی میکنن من همینجور خشکم میزنه(تعائل خاصی ندارن واقعا شناخت دخترا هم سخت شده)

تو شناخت خوابگاهی موندی خوبه که.کسایی را که از بچگی باهاشون بودم جدیدن دوستی هاشونو با پسرا دیدممممممممممممممممممممممممم و نوع رابطشونو چن شب پیش به حال خودم که دخترم گریه کردم
تو ایران همه چی از یه دوستی ساده شرو میشه بعد به جاهای خطرناک میکشه

sara77

New member
تو شناخت خوابگاهی موندی خوبه که.کسایی را که از بچگی باهاشون بودم جدیدن دوستی هاشونو با پسرا دیدممممممممممممممممممممممممم و نوع رابطشونو چن شب پیش به حال خودم که دخترم گریه کردم
تو ایران همه چی از یه دوستی ساده شرو میشه بعد به جاهای خطرناک میکشه

شناختشون که نه.مثلا یارو دختر ساعت 3شب میبینم تو حیات داره همزمان با چند نفر حرف میزنه حالا فک کنین من از خواب پا شدم چطوری بودم تا جون داشتم با خودم حرف میزدم که بنده ی خدا ساعت 3شب اخه خواب نداری اینکارا یعنی چی خو

simon

New member
سیمون جان من که دخترم از همچین دختری حالم به هم خورد:5:
اعتماد زیاد چرااااااااااااااااااااااااااااااااا اصن چرا با کسی دوست معمولی شد...

چرا چون اون دختر با یه شخص دوسته مث برادرش و پسر هم همیشه به کمک یه دوست که جنسیتش دختر باشه نیاز داره که کمکش کنه تو انتخابها

miis.s

New member
من خیلی خیلی در این موارد کنجکاوی کردم و دوستام خیلیاشون دوست پسر داشتن
اونا دنبال محبت بودن!

آیا نمیشه دختر محبت و اعتماد رو از خونواده ش بدست بیاره؟ حتما باید محبت جنس مخالف باشه؟
دخترایی که از خونواده خیلی محبت میبینن چی؟ اونا که دیگه کمبود محبت ندارن که میرن دوستی میکنن با جنس مخالف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا