نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miss.marya

New member
و الان 3 ساله غیر از رمضان (روزه و نماز کامل) هیچ نمازی نخوندم
خیلی هم شرمنده م در مقابل خدا
و مطمئنم هیچ وقت بخشیده نمیشم
البته با همین ترک نمار کم کم اخلاقم یه جورایی عوض شد

منم 3 ساله روزه نگرفتم.نه اینکه نخوام شرایط جوری بود که نشد:j58r36j3gcr4suxymup

miis.s

New member
سیمون جان بلاخره خدا فرموده نماز بخونین و کار سختی هم نیست به نظرم
ولی نمیدونم چرا این چند وقت واسه من شده مثل شکستن شاخ غول!
خوب آدم نماز به این راحتی رو نتونه انجام بده، در مقابل گناهای دیگه به راحتی زانوش خم میشه

simon

New member
فک نمیکنید خدا به نماز هیچ نیازی نداره؟برعکس واسه اون یه چیزایی مهمتره که خلیی ها نماز میخونن اونو رعاییت نمکنن؟

eli 72

Member
بچه ها من بازم شرمنده شدم!!اگه شما به اینا میگین گناهه کبیره با اجازتون من صاف تو جهنمم دیگه!!

miis.s

New member
واقعا آدمی که نماز رو از ته قبول داشته باشه ولی نخونه، آدم نیس
من نمیفهمیدم یعنی چی که نماز ادم رو از گناه باز میداره
ولی الان میفهمم
اگه نماز بخونم، لاک نمیزنم، آرایش کم میکنم، موآمو انقد نمیارم بیرون، پسر دنبالم را نمیفته، نامحرم نگام نمیکنه و الی اخر

miis.s

New member
غیبت رو هم که ماشالا در حد زنان کوچه میکنم ولی بابتش عذاب وجدان ندارم
خدا نیاز نداره ولی خالق ماست، وظیفه ایه که گذاشته رو دوشمون و کار سختی هم نیس

eli 72

Member
فک نمیکنید خدا به نماز هیچ نیازی نداره؟برعکس واسه اون یه چیزایی مهمتره که خلیی ها نماز میخونن اونو رعاییت نمکنن؟

من تا حدودی بانظرت موافقم!ولی تیکه گاو بازیو بد اومدیاا!!ببین فلسفه نمازرو باید دونست واالا خوندنش وقت تلف کردنه!!

sheida

New member
و الان 3 ساله غیر از رمضان (روزه و نماز کامل) هیچ نمازی نخوندم
خیلی هم شرمنده م در مقابل خدا
و مطمئنم هیچ وقت بخشیده نمیشم
البته با همین ترک نمار کم کم اخلاقم یه جورایی عوض شد

نماز خیلی مهمه....من به نماز خیلی اعتقاد دارم...منم مث تو دخترم و مسایل تو برام هس....ولی دلیلی بر ترک نماز نمی بینم....مثلا امروز رفتم بیرون خط چشم کشیدم...اومدم خونه دلم نمیخواس پاک کنم ولی بخاطر نماز پاک کردم...همون اگه بمونه روچشم کلی ضرر به پوست میزنه...وضو یه بهانه برای تمیزیه...هیچ کار خدا بی حکمت نیس

miis.s

New member
آری مرسی که درکم میکنی عزیزم
هیچ کس نبود تاحاالا اینا رو بهش بگم مرسی بچه ها:|

miis.s

New member
نماز خیلی مهمه....من به نماز خیلی اعتقاد دارم...منم مث تو دخترم و مسایل تو برام هس....ولی دلیلی بر ترک نماز نمی بینم....مثلا امروز رفتم بیرون خط چشم کشیدم...اومدم خونه دلم نمیخواس پاک کنم ولی بخاطر نماز پاک کردم...همون اگه بمونه روچشم کلی ضرر به پوست میزنه...وضو یه بهانه برای تمیزیه...هیچ کار خدا بی حکمت نیس

وا! تو که پسر بودی:دی
خوب مثل اینکه من کارای دیگه واسم خوشایندتر شده که نماز رو ترجیح ندادم به اونا! خیلی متاسفم خیلی.. ولی نمیدونم راهش چیه

simon

New member
میس جان دوس نداری خدا رو خودت بشناسی نه اونجوری که بهت دیکته میکنن
مگه نه اینکه خدا عقل داده به ما.خوب با عقلمن فک کنیم واسه چی خدا میخواد از همه مردم دنیا هروز یسری کلما ت عربی رو بگن؟که 80% حتی منیشو نمیدونن.ایا خدا این کلماتو دوست داره؟
ایا خدا بدش نمیاد که ما بدون فکر کاری بکنیم ایا گناه نیست

sheida

New member
ممیز یعنی قادر بودی تمییز بد رو از خوب/
اگر به علم به اینکه داری گناه میکنی از لحاظ شرع و نه از لحاظ عرف یا اخلاق بله گناه کردی
اگر نه کناهی در کار نبوده.

مرسی......گناه من مال 5 سالگی بوده...من زیاد چیزی نمیدونستم اونموقع ولی قایمکی اجام میدادم...فقط میدونستم کار بدیه...اگه کسی ببینه دعوا میکنه...ولی زشتی اون گناه رو الان می فهمم
ممنونم از توضیحتون

miis.s

New member
میس جان دوس نداری خدا رو خودت بشناسی نه اونجوری که بهت دیکته میکنن
مگه نه اینکه خدا عقل داده به ما.خوب با عقلمن فک کنیم واسه چی خدا میخواد از همه مردم دنیا هروز یسری کلما ت عربی رو بگن؟که 80% حتی منیشو نمیدونن.ایا خدا این کلماتو دوست داره؟
ایا خدا بدش نمیاد که ما بدون فکر کاری بکنیم ایا گناه نیست

من خیلی دنبال فلسفه نماز رفتم و الان کاملا قانع ام که باید خونده بشه
خب اینکه همه نماز رو عربی بخونن، وحدت مسلمونا رو نشون میده
واسه کسی که اعتقاد نداره به نماز، اشکالی نداره ولی منی که معتقدم نمیدونم چرا ترک کردمش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا