نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
پسر عین بچه س شیلا (با عرض معذرت از عموی گرام :دی)
شاید اولاش دو سه تا حرف بزرگونه بزنه فکر کنی خیلی حالیشه.. ولی همین که مخه رو زدی میفته تو دستت.. عین بچه مودب و حرف گوش کن

با حرفت مشکل دارم . فهمت درسته بیانت غلط . اینکه مث بچه میشه رو قبول دارم اما این به این معنا نیست که حرف های بزرگونه هم الکی بوده . این خصلتشه که یک دختر نباید کاری کنه که مث مووم باهاش برخورد کنه. باید احترام بگذاره تا خودش مردانگیش رو حس کنه وگرنه اون پسر از عروسک هاش هم لوس تر میشه

sara77

New member
امیدوارم بتونم
شنیدی میگن خیلی سخته منطقی باشی وقتی احساست داره خفت میکنه!!!!
اره ولی باز هم من تو اون مواقع دل سرم نمیشه اخه تا عقل هس دل یعنی چی تازه عسیسم دلت همین دو روزه ی کاری دستت میده بقیش هیچی

miis.s

New member
شیطون حالا بگو مخ چنتا رو زدی ماهری هاااااااااااااااا

زیاد سارا:دی
شغلمه اصلا:))
چی میگی بابا سارا من وقت ندارم که به خاطر درس. البته کم پیش میاد یکی واسم شگفت انگیز باشه
الان مثلا تو هستی:دی

qom

New member
من برم شام میل کنم . باز این دخترا رسیدن به هم . خدایی یک در 100 پسرا اینا رو بگن واسه هم فعلاااا

sara77

New member
زیاد سارا:دی
شغلمه اصلا:))
چی میگی بابا سارا من وقت ندارم که به خاطر درس. البته کم پیش میاد یکی واسم شگفت انگیز باشه
الان مثلا تو هستی:دی
الان ببین دیگه شیطونی نمیکنیا من شوهر مخ زن نمیخام بهت بگممممما هنوز غیرتمو ندیدی

miis.s

New member
با حرفت مشکل دارم . فهمت درسته بیانت غلط . اینکه مث بچه میشه رو قبول دارم اما این به این معنا نیست که حرف های بزرگونه هم الکی بوده . این خصلتشه که یک دختر نباید کاری کنه که مث مووم باهاش برخورد کنه. باید احترام بگذاره تا خودش مردانگیش رو حس کنه وگرنه اون پسر از عروسک هاش هم لوس تر میشه

ای ول عمو من بلد نیستم خوب بیان کنم. همین رو میگم
دختر به ذره هوش داشته باشه، و احساساتش اگر تو دست خودش باشه، هر پسری رو که بخواد میتونه 3 روزه شیفته خودش کنه! حتی اگه دختر خوشکلی نباشه
پسرا انقدری که نشون میدن پیچیده نیستن.. انقدری هم که نشون میدن مقاوم ومستقل نیستن.. احتیاج دارن به جنس مخالف حتی اگه یه طرفه باشه (یعنی فقط پسره عاشق باشه)

sara77

New member
سارا الهی عاشق شی بهت بخندیم آی حال میده

ه ببین الان مثلا با اینکه میس مخمو زد ولی سعی میکنم کنترل احساسات داشته باشم بش میگم عسیسم یا 1372 سکه مهرم میکنی یا نمیخامت ب همین راحتی کاری نداره که

miis.s

New member
نه تریپم پسرانس کلا روحیمم پسرانس اینه من با دخترا بیشتر پایم تاجنس مخالفم :motat:

آقا شما خطرناکی به غرعان:))
من یه کم پسرم تو جمع! ولی تو انفرادی، طرفم دختر باشه یا پسر، دختر میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا