میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(لطفا نظربدهید)

به نظر شما کدامیک از گزینه های زیر برای ادامه تحصیل و کا

• مجموع رای دهندگان
    0

nanooo

Member
سلام به همه دوستاي عزيزم
ناخاسته دارم وارد بحثتون ميشم چون خيلي كم پيش مياد با كسي، سر چيزايي كه بهش مطمئنه و بهش ايمان داره وارد گفتگو بشم.
ولي بحث سهميه ها كه پيش اومد يكم دردم گرفت گفتم حداقل چند تا از مواردي رو كه ديدم فقط براتون تعريف كنم و ازتون خاهش كنم فقط يك دقيقه وقت گرانبها رو صرف كنيد و بهش فكر كنيد.
من پرستارم و به طبع شغلم با يه چيزاي خاصي مواجه ميشم و كلا بنا به تيپ شخصيتيم هر از گاهي دنبال يه چيزايي ميرم كه برا بقيه خنده داره..
يه روز توي بخش يه مريض داشتيم با مشكل تنفسي. جانباز بود و به شدت بيمار و دردمند بود. خانواده خيلي gentleو با شخصيتي داشت و خودش يه تيكه ماه بود . اينا رو بخاطر جانباز بودنش نميگم؛از نظر شخصيتي ميگم. يه شب كه من شبكار بودم، حوالي ساعت 9 اجازه داديم پسرش بياد به ديدنش و نيم ساعت پيشش بمونه.. از توي اتاق فقط زار زار صداي گريه پدر و پسر ميومد و دل ما هم .... بعد از اينكه پسرش رفت يه لحظه اروم نگرفت.. من كارام كه تموم شد رفتم پيشش برا احوالپرسي و علت رو پرسيدم.. گفت فردا جشن دانشجوهاي نمونه كشوري هس و پسرم با مادرش داره ميره تهران.. گفتم خوب ناراحتي نداره كه... گفت پسرم از بچگي خيلي باهوش بود و هميشه ممتاز بود.. چند بار وقتي ابتدايي بود دوستاش توي مدرسه بهش گفتن تو چون بابا ت جانبازه،هميشه بهت جايزه ميدن..ديدم خيلي داره توي روحيه اش تاثير ميذاره ...بعداز اون يه شب يه نامه گذاشتم زير بالش پسرم و ازش خاسم وقتي رفت راهنمايي توي بخش مشخصات پدر بنويسه من فوت شدم و حتي ننويسه چرا فوت شدم.. مرگ طبيعي مثلا ...
از اون موقع به بعد هميشه موقع جشناي اخر سال و المپياد و نمونه بودن پسرم ما روزگارمون همينه... چون من نميتونم توي جشن حاضر بشم و هميشه قبل يا بعد از جشن عمومي، توي خونه هم خودمون براش جشن ميگيريم كه من حاضر باشم ولي ...

آخرین ویرایش:

nanooo

Member
يه شب كه بعد از شبكاري خيلي خسه بودم و همين جور داشتم براي رفع خستگي مسير بيمارستان تا خونه رو قدم ميزدم، يهو رسيدم به يه اسايشگاه خصوصي نگهداري جانبازان و معلولاي جنگي.. ناخوداگاه رفتم تو و تا ظهر نشستم پاي حرفشون.. انگار كه نه انگار بعد از 13 ساعت شيفت داشتم از خستگي جون ميدادم... واي .... اصلا نميتونم توصيفش كنم.. فقط بايد يه بار حرف زدن چهره به چهره با يه ادم خالص بدون ريا و تقلب و بي شيله پيله رو بشنويد تا....
ديگه خيلي دارم حرف ميزنم.. اينا رو گفتم چون ايمان داشتم با ادمايي حرف ميزنم كه به حرفام فكر ميكنن و اهل فكر و تامل و تعمق هستن.. تو رو خدا بياد حساب ادماي خالص رو با ادماي سو استفاده گر توي ذهنمون، توي كلاممون، توي معاشرتاي روزانه مون از هم جدا كنيم و همه رو با يه چشم نبينيم و با يك لحن مورد خطاب قرار نديم...
بياييد اين رو باور كنيم كه ما به خيلي از همين ادمايي كه اينقد راحت راجبشون حرف ميزنيم و ازشون گلايه ميكنيم و يه طرفه قضاوت ميكنيم، مديونيم ...
من يه دوست داشتم كه بعد از 8سال دوستي و معاشرت فهميدم باباش شهيد شده و خودش و مادرش بخاطر خرج خانواده و بيماري برادرش كار ميكنن.. اين ادما كم نيستن فقط از بس خالص هسن ديده نميشن و خدا هدايت كنه يا لعنت كنه ادمايي كه از بس چشم ما رو به ديدن سياهي عادت دادن ديگه هيچ رنگ سفيدي رو نمي بينيم... قطعا اونا بيشتر از ما به همه كشور و مردم و غيره مديون و مقروض هسن... .راستي من يه بار ته و توي اين سهميه ها رو در اوردم به اين رسيدم كه سهميه جانباز و شهدا مازاد بر ظرفيته .. به نظر من هر كي حقشه استفاده كنه و لياقتشو داره، نوش جونش...

آخرین ویرایش:

nanooo

Member
ببخشيد خييييلي حرف زدم...
فقط باور كنيد منم مث شما دقيقا استخدام شدن و كار و ازدواج و اقتصاد و دانشگاه قبول شدن خيلي برام مهمه و يه ادم از فضا نيستم كه اين حرفا رو ميزنم يا ادم خشك مقدسي نيسم و تعصب بيجا ندارم ..قبول دارم اين كف هاي روي اب (سو استفاده كننده ها )ديگه زيادي داره همه مونو ازار ميده...
تازه شم مگه خارج رفتن و درس خوندن و برگشتن يا حتي برنگشتن چه ايرادي داره كه ما اين همه روش مانور ميديم؟؟؟
يكي مث دكتر سميعي مگه كم به ادم و عالم و ادم خدمت ميكنه؟ چه فرقي ميكنه كجا؟ هر گلي توي يه خاكي خوب پرورش پيدا ميكنه... يكي ايران، ديگري هر جاي زمين خدا كه ... بيايد يكم روشن تر نگاه كنيم! چرا عادت داريم كل دنيا رو به خودمو ن تنگ كنيم؟
اميدوارم همه موفق باشيم و خدا پشت و پناه همه مون باشه... خدا براي تمام زندگي ما بسه و واگذار همه ادمايي كه در حق اين ملت و مملكت و اين ادماي شريف ظلم ميكنن به خود خدا..
دوستتون دارم دوستاي خوبم . وقت بخير

mj1919

New member
سلام به همه دوستاي عزيزم
ناخاسته دارم وارد بحثتون ميشم چون خيلي كم پيش مياد با كسي، سر چيزايي كه بهش مطمئنه و بهش ايمان داره وارد گفتگو بشم.
ولي بحث سهميه ها كه پيش اومد يكم دردم گرفت گفتم حداقل چند تا از مواردي رو كه ديدم فقط براتون تعريف كنم و ازتون خاهش كنم فقط يك دقيقه وقت گرانبها رو صرف كنيد و بهش فكر كنيد.
من پرستارم و به طبع شغلم با يه چيزاي خاصي مواجه ميشم و كلا بنا به تيپ شخصيتيم هر از گاهي دنبال يه چيزايي ميرم كه برا بقيه خنده داره..
يه روز توي بخش يه مريض داشتيم با مشكل تنفسي. جانباز بود و به شدت بيمار و دردمند بود. خانواده خيلي gentleو با شخصيتي داشت و خودش يه تيكه ماه بود . اينا رو بخاطر جانباز بودنش نميگم؛از نظر شخصيتي ميگم. يه شب كه من شبكار بودم، حوالي ساعت 9 اجازه داديم پسرش بياد به ديدنش و نيم ساعت پيشش بمونه.. از توي اتاق فقط زار زار صداي گريه پدر و پسر ميومد و دل ما هم .... بعد از اينكه پسرش رفت يه لحظه اروم نگرفت.. من كارام كه تموم شد رفتم پيشش برا احوالپرسي و علت رو پرسيدم.. گفت فردا جشن دانشجوهاي نمونه كشوري هس و پسرم با مادرش داره ميره تهران.. گفتم خوب ناراحتي نداره كه... گفت پسرم از بچگي خيلي باهوش بود و هميشه ممتاز بود.. چند بار وقتي ابتدايي بود دوستاش توي مدرسه بهش گفتن تو چون بابا ت جانبازه،هميشه بهت جايزه ميدن..ديدم خيلي داره توي روحيه اش تاثير ميذاره ...بعداز اون يه شب يه نامه گذاشتم زير بالش پسرم و ازش خاسم وقتي رفت راهنمايي توي بخش مشخصات پدر بنويسه من فوت شدم و حتي ننويسه چرا فوت شدم.. مرگ طبيعي مثلا ...
از اون موقع به بعد هميشه موقع جشناي اخر سال و المپياد و نمونه بودن پسرم ما روزگارمون همينه... چون من نميتونم توي جشن حاضر بشم و هميشه قبل يا بعد از جشن عمومي، توي خونه هم خودمون براش جشن ميگيريم كه من حاضر باشم ولي ...

عالی بود!

عالی!

خیلی عالی!

ولی توی دو پست دیگت یک نتیجه گیری هایی کردین،

توي اين سهميه ها رو در اوردم به اين رسيدم كه سهميه جانباز و شهدا مازاد بر ظرفيته .. به نظر من هر كي حقشه استفاده كنه و لياقتشو داره، نوش جونش...

این روش کمک کردن به خانواده های قهرمانان ما درست نیست!

این روش خوبی نیست! همینکه الان یک تاپیک داره توی این انجمن روش بحث میکنه، و هزاران بحث شفاهی بیرن اینجا راجع بهش هست!

من واقعا از متنتون متاثر شدم،

ولی منطقا، نمونه های زیادی دیدم از دانشجوهایی ، که با سهمیه با من همکلاس شدن ، یا بودن، که برای جایگاهی که توش بودند، ضعیف (نمی گم کوچک) بودند! قبول کنید! که روش روش درستی نیست!

مث بقیه ی تخصیص منابع توی این کشور، انحصار طلبی توش موج می زنه!

nanooo

Member

این روش خوبی نیست!

فرمايش شما متين ولي بايد قدم قدم همه چيز درست بشه اميدوارم هر كدوم از ما بتونيم يه گوشه از بار اباد كردن مملكت رو صحيح و شايسته به دست بگيريم.
هر كسي در جايگاه كار خودش...
من ديگه خيلي خسته شدم از اينكه همه ما توي همه همه همه مسايل متخصصيم و نظري براي گفتن داريم. حتي به گفتن نظرمون اكتفا نمي كنيم اصرار هم داريم كه درست ميگيم...
منظورم شخص خاصي نبود شايد يه ايراد كوچولو گرفتم به اين عادت ايراني خودمون...

mj1919

New member
فرمايش شما متين ولي بايد قدم قدم همه چيز درست بشه اميدوارم هر كدوم از ما بتونيم يه گوشه از بار اباد كردن مملكت رو صحيح و شايسته به دست بگيريم.
من ديگه خيلي خسته شدم از اينكه همه ما توي همه همه همه مسايل متخصصيم و نظري براي گفتن داريم. حتي به گفتن نظرمون اكتفا نمي كنيم اصرار هم داريم كه درست ميگيم...

ببینید،
من واسه ی سه مقطع ، سه بار کنکور دادم
توی این سه بار، دقیقا با مسئله ای که بهم مربوط بود، و توش تخصص داشتم، درگیر شدم،

در دوره ی ارشد هم همکلاسی داشتم،
که نمی خوام راجع موضوعش زیاد صحبت کنم، در حالی که واقعا با جایگاهی توش بود مشکل داشت،

در دوره ی ارشد،
دوستم دوباره، زخم سهمیه رو خورد، بطوریکه زندگیش خیلی تغییر کرد!
دانشگاهش عوض شد! (تهران به ع پ بهشتی) دوسال بدبختی کشید، ولی با تلاش دکتری مدرس قبول شد!

نمونه های زیادی سراغ دارم،
در ضمن اگه بنده ای که با موضوع درگیر هستم، نظر ندم، کی باید نظر بده،

قصد جسارت ندارم، منطقی عرض کردم

eco.bio

New member
بنظرم برا فرزندان شهیدان یا جانبازان هرچقد پول که میخوان بدن فقط سهمیه رو بردارن! خب باباش شهید شده ایا ضریب هوشی بچه هه زیاد شده!!!!!!!!!!!!!!! اگه از نظر روحی این مسیله رو در نظر میگیرن مثلا میگن خب بابا نداره از نظر روحی داغونه خب کم نیستن بچه هایی که اصلا نون شب ندارن بخورن اصلا خونواده ندارن تو اوج مشکلات بهترین نتیجه رو میگیرن! من هر دو موردشو دیدم هم بچه جانباز و شهیدی که با سهمیه رفته دانشگاه، نصفه ول کرده ولی باز استخدام شده!!!!!!!!!!!! و دیدم کسی که خونواده نداشته تو اوج گرسنگی و بد بختی رتبه 1 ارشد و دکترا شده!!!!!!!!!!!!!! پس اصلا این سهمیه ها به هیچ عنوان منطقی نیس! :14:

mahnam

New member
سلام به همه دوستاي عزيزم

خیلی متاثر شدم
منم فقط می خوام نظر خودمو بگم!
نمی خوام بگم درست بوده یا غلط
تجربه ی زندگی بهم یاد داده به خاطر دیگران زندگی نکنم واسه همینم حرفای دیگران برام مهم نیست! اصلا!
حاضر نبودم پدرمو مرده جلوه بدم به خاطر یه مشت حرف ...!

mohsen_1368_m

New member
تازه شم مگه خارج رفتن و درس خوندن و برگشتن يا حتي برنگشتن چه ايرادي داره كه ما اين همه روش مانور ميديم؟؟؟
يكي مث دكتر سميعي مگه كم به ادم و عالم و ادم خدمت ميكنه؟ چه فرقي ميكنه كجا؟ هر گلي توي يه خاكي خوب پرورش پيدا ميكنه... يكي ايران، ديگري هر جاي زمين خدا كه ... بيايد يكم روشن تر نگاه كنيم! چرا عادت داريم كل دنيا رو به خودمو ن تنگ كنيم؟

سلام دوست عزیز مطالبتون خوب بود!ولی به نظر من مهمه یعنی خیلی هم مهمه،
1- می دونستین کمترین ضرری که داره برا اقتصاد کشوره(یادم نیس کجا خوندم ولی یه موسسه تحقیقاتی اعلام کرده بود که ایران سال چند میلیون دلار به خاطر همین فرار نخبگان داره ضرر میکنه)
2-من با رفتن کسی مشکل ندارم (برا تحصیل) من با این مشکل دارم که طرف از خداشه بیاد داخل کشور و اینجا زندگی کنه ولی وقتی می بینه که اینجا برا اون تحصیلاتش (که همه سرمایه اشه) ارزش قایل نیستن خوب بر نمی گرده
3-اگه بدونین توچند سال اخیر آمار های خروج از کشور چند برابر شده اصلا راحت قضاوت نمی کنید.(یکی از دوستام دانشگاه آزاد مشهد درس می خونه _ آماری که از اپلای گرفتن بچه های اونجا میداد وحشتناک بود!_ حالا شما تصور کن که دانشگاههای تاپ ما چه جورین!)
4- پرفسور سمیعی رو مثال زدین خوب ایشون خیلی خاصه(مگه ما چندنفر تو سطح پرفسور سمیعی داریم)

عالی بود!

عالی!

خیلی عالی!

این روش خوبی نیست! همینکه الان یک تاپیک داره توی این انجمن روش بحث میکنه، و هزاران بحث شفاهی بیرن اینجا راجع بهش هست!

ولی منطقا، نمونه های زیادی دیدم از دانشجوهایی ، که با سهمیه با من همکلاس شدن ، یا بودن، که برای جایگاهی که توش بودند، ضعیف (نمی گم کوچک) بودند! قبول کنید! که روش روش درستی نیست!

دکتر عزیز به نظر من اینجوری هم نیس که انحصار طلبی همه جا موج بزنه! :smiliess (3): (به نظرم نسبیه بعضی جاها زیاده بعضی جاها کمه یا اصلا نیس)

دوست عزیز ما نظرمونو میگیم در حد اطلاعاتمون پس متخصص نیستیم ومنطقی بحث و گفتگو می کنیم خیلی جا ها هم نظر هموقبول می کنیم (جالبه تو قرآن هم میگه راجب به موضوعات مختلف با هم بحث و گفتگو کنید)
نتیجه این بحث ها هم فقط واسه خودمونه(خوب باعث میشه لااقل اطلاعاتمون زیاد بشه _ کار اجرایی که نمی خواییم بکنیم که از این بحث ها برای اون کارا تصمیم گیری کنیم!)

خیلی متاثر شدم
منم فقط می خوام نظر خودمو بگم!
نمی خوام بگم درست بوده یا غلط
تجربه ی زندگی بهم یاد داده به خاطر دیگران زندگی نکنم واسه همینم حرفای دیگران برام مهم نیست! اصلا!
حاضر نبودم پدرمو مرده جلوه بدم به خاطر یه مشت حرف ...!
شما معلومه که انسان فهمیده ای هستی ولی
به نظر من نباید قضاوت کنیم چون من از همین حرفهای مردم چیزهایی دیدم!( گفتن نداره و موضوع بحث منحرف میشه!)
جالبه می دونستید تو قرآن به صراحت میگه:وای براونهایی که زخم زبان میزنن(این نشون میده حرف ناحق وبه قولی زخم زبون چه کارها که نمی کنه :ph34r-smiley: )

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
عالی بود!

عالی!

خیلی عالی!

منم با آقای ام جی موافقم. شما نباید برای کتمان حقیقت و توجیه این بی عدالتی دست به دامن تحریک احساسات بقیه بشید قطعاً این انسانها برای ما محترمن ولی منظور ما از بحث سهمیه تضعیف حقوقه دیگرانه نه توهین به اونا یا نادیده گرفتنشون.

خانم یا آقای محترم نانو

نمیدونم چرا حس میکنم شما هم... بگذریم.

ولی از خوده شما یه سوال دارم و تقاضا دارم وجداناً حقیقت رو بگید:

اگر خدای نکرده پدر یا مادر شما احتیاج به جراحی خیلی حساسی مثل قلب داشته باشه و پزشک متخصص ایشون یک سهمیه دار البته با سطح سواد پائین باشه آیا شما اجازه ی عمل رو به ایشون میدین؟؟؟؟؟؟؟؟

رشته های پزشکی و یا تحقیقاتی بالینی و بنیادی مثل ژنتیک و یا سلولی شوخی بردار نیست که هرکسی بدون صلاحیت بخواد واردش بشه.

mahnam

New member
شما معلومه که انسان فهمیده ای هستی ولی
به نظر من نباید قضاوت کنیم چون من از همین حرفهای مردم چیزهایی دیدم!( گفتن نداره و موضوع بحث منحرف میشه!)
جالبه می دونستید تو قرآن به صراحت میگه:وای براونهایی که زخم زبان میزنن(این نشون میده حرف ناحق وبه قولی زخم زبون چه کارها که نمی کنه :ph34r-smiley: )

من قضاوت کردم؟؟!!! گفتم فقط نظر خودمو میگم!!!
ولی من از حرف های مردم چیزهایی ندیدم :smiliess (3): فقط شما دیدی :dadad4: *تیرش به من خیلی اصابت کرده* واسه همین میگم بی اهمیته، چون نمی تونی جلو این حرفای بی اساسو بگیری و نباید بذاری زندگیت تحت تاثیر این حرفا باشه (موافقم، موضوع بحث چیز دیگه اس)
الان منظورتون اینه که من زخم زبون زدم؟؟!!! :smiliess (15):
من اصلا نظری در مورد سهمیه ی این عزیزان ندارم! فقط گفتم من حرکت ایشونو نمی پسندم! همین!
تو عالم بچگی اینکارو می کرد خب مورد نداشت! باباش نمی ذاشت اذیت شه
اما دیگه از یه دانشجو انتظار نمیره اونم به قول ایشون نخبه! که پدرشو ندید بگیره به خاظر حرف مردم! پدری که شاید آرزوشه که تو مراسم تجلیل پسرش حضور داشته باشه !
این اصلا برام قابل هضم نیست...
(دیگه ادامه نمیدم که از موضوع بحثتون خارج نشین )

آخرین ویرایش:

mohsen_1368_m

New member
من قضاوت کردم؟؟!!! گفتم فقط نظر خودمو میگم!!!
ولی من از حرف های مردم چیزهایی ندیدم :smiliess (3): فقط شما دیدی :dadad4: *تیرش به من خیلی اصابت کرده* واسه همین میگم بی اهمیته، چون نمی تونی جلو این حرفای بی اساسو بگیری و نباید بذاری زندگیت تحت تاثیر این حرفا باشه (موافقم، موضوع بحث چیز دیگه اس)
الان منظورتون اینه که من زخم زبون زدم؟؟!!! :s
من اصلا نظری در مورد سهمیه ی این عزیزان ندارم! فقط گفتم من حرکت ایشونو نمی پسندم! همین!

1- شما چیزی گفتی که من استنباط قضاوت از اون داشتم.
2-من در مورد دیدن شما صحبت نکردم من فقط گفتم یه همچین چیزایی رو کم وبیش دیدم( خوش بختاته تیرش به من اصابتی نکرده _ جا خالی دادم ردش کردم :rolleyessmileyanim: )
3- نه منظورم شما نبودی منظورم زخم زبونهای دوستای اون بنده خداس(
4-خوب همین که حرکت این بنده خدارو نمی پسندی یعنی داری قضاوت می کنی دیکه( تودیدگاه من معنای قضاوت یعنی همین دیگه _یعنی چیزی رو سبک سنگین می کنی که در نتیجه یاردش می کنی یا می پذیریش _معنای ماورایی وارسطویی دیگه ای مد نظرم نیس :smiliess (3): )

mahnam

New member
1- شما چیزی گفتی که من استنباط قضاوت از اون داشتم.
2-من در مورد دیدن شما صحبت نکردم من فقط گفتم یه همچین چیزایی رو کم وبیش دیدم( خوش بختاته تیرش به من اصابتی نکرده _ جا خالی دادم ردش کردم :rolleyessmileyanim: )
3- نه منظورم شما نبودی منظورم زخم زبونهای دوستای اون بنده خداس(
4-خوب همین که حرکت این بنده خدارو نمی پسندی یعنی داری قضاوت می کنی دیکه( تودیدگاه من معنای قضاوت یعنی همین دیگه _یعنی چیزی رو سبک سنگین می کنی که در نتیجه یاردش می کنی یا می پذیریش _معنای ماورایی وارسطویی دیگه ای مد نظرم نیس :smiliess (3): )

1. نمی دونم
2. خدارو شکر
4. نپسندیدن قضاوت نیست!
حق با شماست
من تحت تاثیر یه موضوعی این حرفو زدم پس بهتره دیگه ادامه اش ندم

mahsa.

New member
باسلام
من این لینک دانلودی که گذاشتیم ندیدم
زیادم ادبیاتم برا بحث خوب نیست
ولی دیگه نوشتیم لطفا نظر بدین منم برداشتمو میگم :
آقا محسن
به نظر من اگه قرار کسی تو ایران کار کنه (اگه بتونه کار پیداکنه)نیازی به خارج رفتم نیست چون بخواد نخواد سر کار دچار روز مره گی خواهدشد
ولی اگه کسی نخواد اینجا کار کنه که بهتر زودتر بره وبا سیستم کاری اونجا درسشم بخونه.

درمورد سهمیه برای دوستان شهیدو..............و..............ببینید بالاخره اوناهم این نقصام پدر برادر یا......تو جنگ برای ما کسب کردند پس لازمه ازشون قدر دانی کنیم اما نه اینکه تو درس براشون سهمیه بدیم
ماهایی که شکر خدا پدر بالا سرمون هست
از لحاظ مادی وامنیت از طرفش تامین هستیم ما هم سیستم ماهم باید این افرادو از لحاظ مالی و امنیت تامین کنه
نه اینکه به زور سهمیه بفرستنشون برادر س .............درس استعداد میخواد علاقه میخواد انگیزه میخواد نه سهمیه............

نمیگم همه ولی دیدم کسایی و که با سواستفاده از سهمیه حق دیگرانو ضایع کردند
زمانی که من طرح بودم همکاری داشتم که عموش جانباز بود ایشونم اسمش با اسم پسر عموش یکی باور کنید با سهمیه عموش استخدام شد جلوی چشم خودم به جی دختری استخدا م شد که با پو.ل کارگری درس خونده بود واین انصاف نیست .

یا وقتی رفتم گواهینامه رانندگی بگیرم دوستمم که فرزند.............اومده بود بعه جان خودم انقدر عادت کردند ازمونهارو باسهمیه رد کنند و چون گواهینامه سهمیه نداشت فکر کنم الانم بعد 2سال گواهینامه نداره ...............البته بعد 2سال اون ماشین داره ومن گواهینامه

واما نکته آخر اینکه اگر پدرو برادر من تو جنگ دچار نقصان میشدند ویا از دستشون میدادم وبعد 30سال میدیدم خونش پایمال شده و یکی میلیاردی پول میبره یا یه تریلی طلای مملکت تو ترکیه گیر میفته و........همه مردم ناراضین لا اقل تو تاکسی هایی که من سوار میشم همه ناراضین .................همش این سوال از خودم میکنم چرا بابای من رفت (واون لحظه دوست دارم بمیرم ..............چون هیچ سهمیه ای جای دستهای بابامو نمیگیره)

از آقای دکتر وآقا محسنم معذرت میخوام وسط پستای شیرین و منطقی اونها نظر دادم ...............

اینا نظر شخصی مهسا بود وصرفا جهت خواندن در این تاپیک تایپ شد وهیچ ارزش دیگری ندارد.

nanooo

Member
من نخاستم احساسات كسي رو تحريك كنم و فقط نظرمو گفتم
به كسي هم جسارت نكردم كه نظر بده يا اظهار نظر نكنه..
امد وارم سو تفاهم پيش نياد
ارتيماس جون من جزو هيچ دسته و گروهي نيستم و فقط با فكر خودم و افرادي كه احساس ميكنم كامل هستن و ميتونم روي حرفشون و نظرشون حساب كنم زندگي ميكنم
و قبول دارم هييييچ كس كامل نيس و خدا هم حواسش به كم و كاستي هاي من هس و بيشتر از توان و فهم و ... من ازم انتظار نداره

nanooo

Member
خانم یا آقای محترم نانو

نمیدونم چرا حس میکنم شما هم... بگذریم.

اگر خدای نکرده پدر یا مادر شما احتیاج به جراحی خیلی حساسی مثل قلب داشته باشه و پزشک متخصص ایشون یک سهمیه دار البته با سطح سواد پائین باشه آیا شما اجازه ی عمل رو به ایشون میدین؟؟؟؟؟؟؟؟

.

حس ميكني من هم چي؟ زود قضاوت نكن دوست خوبم با يه بگذريم گفتن كه.....
من گفتم هر كي لياقتشو داره نوش جونش و ديدم ادماي با لياقتي كه ..... , و هم چنين ديدم ادماي بي لياقتي كه ...
اصلا به نظر من خارج از بحث سهميه وغيره هر ادمي موظفه فقط در حيطه توانايي هاش مسووليت اجتماعي و عمومي به عهده بگيره و الكي خودشو مديون دنيا و اخرت مردم نكنه
با سهميه يا بي سهميه.....

آخرین ویرایش:

nanooo

Member
سلام دوست عزیز مطالبتون خوب بود!ولی به نظر من مهمه یعنی خیلی هم مهمه،
1- می دونستین کمترین ضرری که داره برا اقتصاد کشوره(یادم نیس کجا خوندم ولی یه موسسه تحقیقاتی اعلام کرده بود که ایران سال چند میلیون دلار به خاطر همین فرار نخبگان داره ضرر میکنه)
2-من با رفتن کسی مشکل ندارم (برا تحصیل) من با این مشکل دارم که طرف از خداشه بیاد داخل کشور و اینجا زندگی کنه ولی وقتی می بینه که اینجا برا اون تحصیلاتش (که همه سرمایه اشه) ارزش قایل نیستن خوب بر نمی گرده
3-اگه بدونین توچند سال اخیر آمار های خروج از کشور چند برابر شده اصلا راحت قضاوت نمی کنید.(یکی از دوستام دانشگاه آزاد مشهد درس می خونه _ آماری که از اپلای گرفتن بچه های اونجا میداد وحشتناک بود!_ حالا شما تصور کن که دانشگاههای تاپ ما چه جورین!)
4- پرفسور سمیعی رو مثال زدین خوب ایشون خیلی خاصه(مگه ما چندنفر تو سطح پرفسور سمیعی داریم)

)

دوست عزیز ما نظرمونو میگیم در حد اطلاعاتمون پس متخصص نیستیم ومنطقی بحث و گفتگو می کنیم خیلی جا ها هم نظر هموقبول می کنیم (جالبه تو قرآن هم میگه راجب به موضوعات مختلف با هم بحث و گفتگو کنید)
نتیجه این بحث ها هم فقط واسه خودمونه(خوب باعث میشه لااقل اطلاعاتمون زیاد بشه _ کار اجرایی که نمی خواییم بکنیم که از این بحث ها برای اون کارا تصمیم گیری کنیم!)

:ph34r-smiley: )

سلام دوست خوبم
من اطلاعي از امار و ارقام اين قضيه ندارم ولي به نظرم كسي كه توانايي خودش رو بيشتر از امكانات موجود ميدونه محكوم نيس به اينكه شاهد هدر رفتن توانايي هاشو و استعدادهاش باشه...
يه ادمي هم كه ميخاد بره اونجا يه مهندس يه دكتر يه معلم معمولي باشه خب همينجا اين كار رو بكنه.. چرا ميره خارج؟
خود پيامبر(ص) هم گفت ما مردمي هسيم كه به علم دست پيدا ميكنيم حتي در چين....
باز بر ميگرديم به اينكه كشور ما خالي از توانايي نيس ولي چرا پيشرفت نميكنيم ؟ چرا؟؟؟؟ مگه كم مغز متفكر و استعداد و ... داريم ؟؟
دوست خوبم قران گفته با هم بحث كنيد ولي خيلي جاهاي ديگه هم گفته در مورد چيزي كه اطلاع نداريد سكوت كنيد...
باور بفرماييد منظور من از حرفي كه در پاسخ به mj1919گفتم صحبت معمولي و اظهار نظر فعلي خودمون نبود..
اگرم كسي احساس ناراحتي كرد يا من بد نظرمو بيان كردم رسما معذرت خاهي ميكنم
وقت همه عزيزان بخير

nanooo

Member
ولي من شخصا ميمونم و طاقت ميارم
مث شعري توي همين برنامه هس و ايمان دارم طاقت ميارم و خنده دلخواه رو ميشنوم و سمت ما اباديه...
ميخام مث همون پرنده اي باشم كه حتي اگه به اندازه منقارش هم شده اب روي اتيش مي ريخت... و اگرم برم برا درس خوندن حتممممما برميگردم....

آخرین ویرایش:

mohsen_1368_m

New member
سلام دوست خوبم
من اطلاعي از امار و ارقام اين قضيه ندارم ولي به نظرم كسي كه توانايي خودش رو بيشتر از امكانات موجود ميدونه محكوم نيس به اينكه شاهد هدر رفتن توانايي هاشو و استعدادهاش باشه...
يه ادمي هم كه ميخاد بره اونجا يه مهندس يه دكتر يه معلم معمولي باشه خب همينجا اين كار رو بكنه.. چرا ميره خارج؟
خود پيامبر(ص) هم گفت ما مردمي هسيم كه به علم دست پيدا ميكنيم حتي در چين....
باز بر ميگرديم به اينكه كشور ما خالي از توانايي نيس ولي چرا پيشرفت نميكنيم ؟ چرا؟؟؟؟ مگه كم مغز متفكر و استعداد و ... داريم ؟؟
دوست خوبم قران گفته با هم بحث كنيد ولي خيلي جاهاي ديگه هم گفته در مورد چيزي كه اطلاع نداريد سكوت كنيد...
باور بفرماييد منظور من از حرفي كه در پاسخ به mj1919گفتم صحبت معمولي و اظهار نظر فعلي خودمون نبود..
اگرم كسي احساس ناراحتي كرد يا من بد نظرمو بيان كردم رسما معذرت خاهي ميكنم
وقت همه عزيزان بخير
شرمنده من فک کردم همینا رو می گید _خوب شما جایی اینو مطرح کردید که من فک کردم همینارومیگید! :rose:
ولي من شخصا ميمونم و طاقت ميارم
مث شعري توي همين برنامه هس و ايمان دارم طاقت ميارم و خنده دلخواه رو ميشنوم و سمت ما اباديه...
ميخام مث همون پرنده اي باشم كه حتي اگه به اندازه منقارش هم شده اب روي اتيش مي ريخت... و اگرم برم برا درس خوندن حتممممما برميگردم....
منم اگه گفتم رفتن مشکلی نداره منظورم رفت وبرگشتن مشکلی نداره وگرنه رفتن و نیومدن که سرتاسر مشکله :j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:
بالا