نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr ari

New member
فکر میکنم هیکلی نباشید...لاغرید....فمنیستید ولی ته دلتون دوست دارید که پسر میبودید
اگه پزشک نمیشدید دوست داشتید طراح لباس میبودید.... عاشق پاستیل هستید!

با باستیل میتوانید مرا گول بزنید!!!من عاشششششق باستیلم!!

miis.s

New member
با دوستات آرومی ولی عصبی بشی سر خونواده ت تخلیه میکنی مخصوصا آبجی کوچیکه! حتی بارها دیده شده دست بر وی بلند کرده ای!
دبستان که میرفتی روی عکس صفه اول کتابات واسه اون آقاهه خط چشم میکشیدی و لبشو رنگ میزدی با خودکار قرمز

miis.s

New member
میس: قم رفته به زندگی ش سر بزنه!
شیطووووووون :smilies-azardl (113

19482_eva.gif

qom

New member
وقتی کسی بهش تلفن کنه و شماره رو نشناسه صبر میکنه تا طرف مقابل صحبت کنه.
با مزاحم کل کل نمیکنه و ناسزا نمیگه.اصلا اهل مسخره کردن دیگران نیست.از دعوا خیلی میترسه حتی تا چند ساعت حالش میزون نیست
از ویراژ دادن عروسی خوشش نمیاید . از جشن پا تختی خوشش نمیاد و اون رو چرت میپنداره.
کیفیت جنسی که میخره واسش مهم تره تا پول .

dr ari

New member
با دوستات آرومی ولی عصبی بشی سر خونواده ت تخلیه میکنی مخصوصا آبجی کوچیکه! حتی بارها دیده شده دست بر وی بلند کرده ای!
دبستان که میرفتی روی عکس صفه اول کتابات واسه اون آقاهه خط چشم میکشیدی و لبشو رنگ میزدی با خودکار قرمز

میس جونم نهههههه من رو کتابام تقریبا حساسم!!:painting:

dr sonia

New member

:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

dr ari

New member
وقتی کسی بهش تلفن کنه و شماره رو نشناسه صبر میکنه تا طرف مقابل صحبت کنه.
با مزاحم کل کل نمیکنه و ناسزا نمیگه.اصلا اهل مسخره کردن دیگران نیست.از دعوا خیلی میترسه حتی تا چند ساعت حالش میزون نیست
از ویراژ دادن عروسی خوشش نمیاید . از جشن پا تختی خوشش نمیاد و اون رو چرت میپنداره.
کیفیت جنسی که میخره واسش مهم تره تا پول .

به به به به!!! :smilies-azardl (113

qom

New member
اکثرا برق ناخن یا لاک صورتی کاملا لایت استفاده میکنه . دوس نداره لاک جیغ بزنه. دوس داره انگشتاشو بشکونه چون خسته است
آرایش لایت بهش بیشتر میاد اما رژ جیغ خیلی جذابش میکنه اما خیلی کم استفاده میکنه

miis.s

New member
از گربه میترسی
وقتی صدای دزد گیر ماشین میشنوی مرتب باهاش میخونی ویو ویووو ویوووو.. بابووو بابوووو.. وییژژژژ ویژژژ =))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا