نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
کفشه پاشینه بلند دوست داری.از لباس ساه مجلسی خوشت میاد.با کیف و کفش قرمز.از ادکلن 212 خوشت میاد.

qom

New member
این عمو قم واقعن خاصه.این موقع شب عجب انرزی داره ماشاالله:ahi5slcgm04mi8jqqkl

منو ای بابا تعریف میشه آخه اما شب تا صب باید باهام بشینی توی هوای خووووب و خنک و شب پر ستاره و .... تا بفهمی انرژی رو

miss.marya

New member
امیرحسین‎
خوب، این داستان هم به پایان رسید :) امیدوارم تا اینجا لذت برده باشید. خیلی‌ خیلی‌ سپاسگزارم برای این همه دلگرمی‌ که در طول برنامه بهم دادین. مطمئناً خیلی‌‌ها موافق بودن من تو برنامه نبودن. ولی‌ خوبیش اینکه من تازه اول کارم و امیدوارم با کارای جدیدم شما طرفدارای عزیزمو همیشه خشنود نگاه دارم..
به امید موفقیت هر چه بیشتر برای تک تک شما دوستان. در آخر هم فرا رسیدن نوروز رو شادباش میگم. سالتون پرتغالی :)

qom

New member
آره دنبال عکسه حالا اگرم بدون پوشش هست ما چشامون رو میبندیم بر نا ملایمات

miis.s

New member
امیرحسین‎
خوب، این داستان هم به پایان رسید :) امیدوارم تا اینجا لذت برده باشید. خیلی‌ خیلی‌ سپاسگزارم برای این همه دلگرمی‌ که در طول برنامه بهم دادین. مطمئناً خیلی‌‌ها موافق بودن من تو برنامه نبودن. ولی‌ خوبیش اینکه من تازه اول کارم و امیدوارم با کارای جدیدم شما طرفدارای عزیزمو همیشه خشنود نگاه دارم..
به امید موفقیت هر چه بیشتر برای تک تک شما دوستان. در آخر هم فرا رسیدن نوروز رو شادباش میگم. سالتون پرتغالی :)

وای نگو دلم گرف :(

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا