Daneshju92
New member
بابا فال اینا به درد نمیخوره . بیاین پیش خودم کف بینی بلدم . عمر . زن . بچه ، عشق
قم خیلی عالییییییییییییییییی:thumbsupsmileyanim:
بابا فال اینا به درد نمیخوره . بیاین پیش خودم کف بینی بلدم . عمر . زن . بچه ، عشق
دعا میکنم واستهم واسه تو هم واسه بقیه!من خودمم با 89 به شدت نیاز دارم به دعا!!اما همین الان یه دعای اختصاصی واسه تو میکنم!!!خوبه:riz304:
واي عزيزززم مرسييييييييييييييي رفته بودم مزارعزيز ازدست رفتم... خوبيييييييييييي؟ خيلي خوشحال شدم پستتوديدم:28:
سلام بچه ها ببخشيداچرابعضياتون اينجوري هستين؟؟بحث داره مزخرف ميشه يعني چي؟؟؟؟شمايي ك مياي ميگي چه خبرازعلوم پايه؟چندنمره ميدن؟واي نه گفتن 20تا!!نهههه گفتن 15تااا!! نه باب من خودم ميدونم نميخوان بدن!! خوب توك داري همش حرف تكراري ميزني!!!! اشكال نداره بگو درددل كن همه جوابت ميديم روحيه ميديم روحيه ميگيريم اماااااا ديگه قرار نيس توهين كنين:13:حالا يه فالي هم گرفتنو يه ماه تولدي هم گفتيم مگه چيهههه؟؟؟:14:
منم خوشآل شدم اومدی..
برای شادی روح عزیز از دست رفته دکتر آری جمیعا صلوات..
دکتر حالا چرا عصبانی میشی!!بابا یه چیزی گفت و تموم شد!شما خودتو عصبی نکن:28:
باژهاونجا دیگه کسی کاری به حرفآمون نداره
قم جون يه فالي لطف ميكني من ك با شي شي قهرم تو خوبي!:sarma:
merc azizam ishala hamamoon pass mishim
azizam chera ghahr??
az bacheha bepors kheili rast migam
khob rozo mahe tavalodeto bego foghesh baz bam dava mikonan
باشه فقط بخاطرگل روي شما:28:
اینا رو ول کن بیا یدونه فال اساسی واست میگیرم. اونم بهت میگم که بچه اولت دختره یا پسر
دعا میکنم واستهم واسه تو هم واسه بقیه!من خودمم با 89 به شدت نیاز دارم به دعا!!اما همین الان یه دعای اختصاصی واسه تو میکنم!!!خوبه:riz304:
قم جون يه فالي لطف ميكني من ك با شي شي قهرم تو خوبي!:sarma:
نترس اوني ك بحث ماه تولدوشروع كردمن بودم!!:sarma:
براي منم دعاي اختصاصي ميكني؟؟؟:rolleyessmileyanim:
اميدوارم!!!
ميايم اينجا بحرفيم روحيه بگيريم اما ي سري از بجه ها...