نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
باورتون نمیشه الان جزوهام کنار دستمهههههههههههههههه.... هی ورق بزن اطفال .. هی زنان.... عجب دردیه بی قراریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

آغا این کامپیوتر یا لپ تاپ لعنتی رو خاموش کن با خیال راحت جزوه ها رو بخون.. آخه استریت! آخه مدیک! آخه تیزهوش! اینجا واسه چی وقتتو تلف میکنی

Daneshju92

New member
جات خیلی خالی بود اتفاقا :)
کوچیک یکی مونده به آخر هستی

مرسی میس:28: دلم واسه همه بچه های اینجا تنگ شده بود!ایشالا که هممون پاس میشیم و بعد علوم پایه هم ارتباطامون میمونه:) چماق گیر اوردی بالاخره؟؟:)))))
اره دیدم یکی از بچه ها هم 72 :) باز خوبه اخری نیستم:smiliess (8):

mig mig

New member
سلام به همگی!!!!!!!!!!!!!اوه چه خبره اینجا!!!!2 ساعته دقیق دارم این کامنتا رو میخونم که ببینم چه خبر بوده این دو روز که نبودم!!!!:)))) بحث به کجاها کشیده!!!:))) هیشکیم که یاد من نیوفتاده:14:
منم فکر کنم از کوچیکای جمع باشم!!:)) شهریور 71!:tonguesmiley:
بچه ها این دو روز مشهد بودم.کلی واسه همتون دعا کردم!!ایشالا همه پاس شیم!:thumbsupsmileyanim:
قم اون دعا رو بگو!فکر کنم اغلب بخونیمش

مرسي.
ايشالا ك دعاهات براورده ب خير بشه.

miis.s

New member
اعتقاد به اینکه این ذکر جواب میده حتی اگه اعتقاد به امامی هم نداری . حتی اگر ارمنی باشی. مسیحی و یهودی که جای خود.
فقط صرفا اعتقاد به اینکه من این رو هدیه میدم به اون شخص و ایشون برای من معجزه خواهد کرد.

چه خوب! من امشب میخونم حتما.. کاشکی زودتر میگفتی هر شب میخوندیمآ..

dr.

New member
شما با درود بیکران ارواح له الفداء . خجالتم خوب چیزی خواهر . 92 زدی . لا اله الا الله . شیطونه میگه جامه از تن بدرم و به بیابان گسیل شوم دم عیدی

man ke chiiiizi nagoftam amu jan
fal khastam ke hasel nashod

Daneshju92

New member
آغا این کامپیوتر یا لپ تاپ لعنتی رو خاموش کن با خیال راحت جزوه ها رو بخون.. آخه استریت! آخه مدیک! آخه تیزهوش! اینجا واسه چی وقتتو تلف میکنی

مدیکال میس راست میگه!از پای این کامپیوتر پاشو یه قهوه بخور قشنگ دوباره شروع کن!نذار زحماتت به خاطر چند روز هدر شه!

miis.s

New member
مرسی میس:28: دلم واسه همه بچه های اینجا تنگ شده بود!ایشالا که هممون پاس میشیم و بعد علوم پایه هم ارتباطامون میمونه:) چماق گیر اوردی بالاخره؟؟:)))))
اره دیدم یکی از بچه ها هم 72 :) باز خوبه اخری نیستم:smiliess (8):

داریم کلبه ای میسازیم بعنوان پاتوق بعد علوم پایه مون.. آدرسشو بهت میدیم
عمو قم به عنوان شیرینی 5 تا جعبه گذاشت جلومون .. من یکی رو که انتخاب کردم از شانس خوبم، چماق داخلش بود :دی

Daneshju92

New member
اعتقاد به اینکه این ذکر جواب میده حتی اگه اعتقاد به امامی هم نداری . حتی اگر ارمنی باشی. مسیحی و یهودی که جای خود.
فقط صرفا اعتقاد به اینکه من این رو هدیه میدم به اون شخص و ایشون برای من معجزه خواهد کرد.

منم حتما میخونم!مرسی قم!!:riz304::heart:

sheida

New member
:14:ولی ای کاش اصلاحیه می دادن من همه ی اون سوال هایی که اینجا بحث شد درست بودن که با کلید اولیه غلط شده...اون سوال ژنتیک...فیزیو...انقلاب....شاید اصلاحیه رو زود تر میدادن یه سری بالای 90ها به 100 میرسیدن...یا 80وخورده ای ها به بالای 90....دیگه انقدر دو-سه هفته استرس نمی کشیدیم...شهریور 8تا سوال تغییر کرد شوخی نیس 8تا!!!!بعضیا سرنوشتشون به همین یکی دوسوال بنده...:sad:

Daneshju92

New member
داریم کلبه ای میسازیم بعنوان پاتوق بعد علوم پایه مون.. آدرسشو بهت میدیم
عمو قم به عنوان شیرینی 5 تا جعبه گذاشت جلومون .. من یکی رو که انتخاب کردم از شانس خوبم، چماق داخلش بود :دی

ااا!!قم من که نبودم دیگه شیرینی ندارم؟؟؟؟:(

mig mig

New member
بچه ها دلم ميگه وقتي اين همه ادم براي ي موضوع ي دعاي مشترك ميكنن محاله ك خدا جواب نده
مگه نه؟؟؟

dr ari

New member
سلام بچه ها ببخشيداچرابعضياتون اينجوري هستين؟؟بحث داره مزخرف ميشه يعني چي؟؟؟؟شمايي ك مياي ميگي چه خبرازعلوم پايه؟چندنمره ميدن؟واي نه گفتن 20تا!!نهههه گفتن 15تااا!! نه باب من خودم ميدونم نميخوان بدن!! خوب توك داري همش حرف تكراري ميزني!!!! اشكال نداره بگو درددل كن همه جوابت ميديم روحيه ميديم روحيه ميگيريم اماااااا ديگه قرار نيس توهين كنين:13:حالا يه فالي هم گرفتنو يه ماه تولدي هم گفتيم مگه چيهههه؟؟؟:14:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا