بچه ها دلم ميگه وقتي اين همه ادم براي ي موضوع ي دعاي مشترك ميكنن محاله ك خدا جواب نده
مگه نه؟؟؟
سلام بچه ها ببخشيداچرابعضياتون اينجوري هستين؟؟بحث داره مزخرف ميشه يعني چي؟؟؟؟شمايي ك مياي ميگي چه خبرازعلوم پايه؟چندنمره ميدن؟واي نه گفتن 20تا!!نهههه گفتن 15تااا!! نه باب من خودم ميدونم نميخوان بدن!! خوب توك داري همش حرف تكراري ميزني!!!! اشكال نداره بگو درددل كن همه جوابت ميديم روحيه ميديم روحيه ميگيريم اماااااا ديگه قرار نيس توهين كنين:13:حالا يه فالي هم گرفتنو يه ماه تولدي هم گفتيم مگه چيهههه؟؟؟:14:
اینا رو ول کن بیا یدونه فال اساسی واست میگیرم. اونم بهت میگم که بچه اولت دختره یا پسر
دکتر حالا چرا عصبانی میشی!!بابا یه چیزی گفت و تموم شد!شما خودتو عصبی نکنسلام بچه ها ببخشيداچرابعضياتون اينجوري هستين؟؟بحث داره مزخرف ميشه يعني چي؟؟؟؟شمايي ك مياي ميگي چه خبرازعلوم پايه؟چندنمره ميدن؟واي نه گفتن 20تا!!نهههه گفتن 15تااا!! نه باب من خودم ميدونم نميخوان بدن!! خوب توك داري همش حرف تكراري ميزني!!!! اشكال نداره بگو درددل كن همه جوابت ميديم روحيه ميديم روحيه ميگيريم اماااااا ديگه قرار نيس توهين كنين:13:حالا يه فالي هم گرفتنو يه ماه تولدي هم گفتيم مگه چيهههه؟؟؟:14:
دکتر شی شی واسه منم فال میگیری؟؟eeeeeeeeeee lotfan kasebi mano kharab nakoooooooooooooon
شما خودت قندی نباتی
بچه ها دلم ميگه وقتي اين همه ادم براي ي موضوع ي دعاي مشترك ميكنن محاله ك خدا جواب نده
مگه نه؟؟؟
از همین تریبون اعلام میکنم جای دکتر آری هم خالی ست
واي عزيزززم مرسييييييييييييييي رفته بودم مزارعزيز ازدست رفتم... خوبيييييييييييي؟ خيلي خوشحال شدم پستتوديدم:28:
داریم کلبه ای میسازیم بعنوان پاتوق بعد علوم پایه مون.. آدرسشو بهت میدیم
عمو قم به عنوان شیرینی 5 تا جعبه گذاشت جلومون .. من یکی رو که انتخاب کردم از شانس خوبم، چماق داخلش بود :دی
مرسی میگ میگ!!!ایشالا دعاهای هممون جواب میده:bunnyearsmiley::tsimuzpzwoap1t9y3o7
bale vase hame faal migiram
ghablesh hamin alan doa konid ba 86 man pass shaaaaaaaaaaaaam
ایول خیلی خوبه!!!پس حتما در جریان بذارم:thumbsupsmileyanim:
خدايااااااااااااا اين دكترمون پاس شههههههه!!! حالا يه فال بگيرواسم لطفا:28:
اره عزیزم خدا بزرگهههه
bale vase hame faal migiram
ghablesh hamin alan doa konid ba 86 man pass shaaaaaaaaaaaaam
بابا فال اینا به درد نمیخوره . بیاین پیش خودم کف بینی بلدم . عمر . زن . بچه ، عشق