نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
سلام بچه ها ببخشيداچرابعضياتون اينجوري هستين؟؟بحث داره مزخرف ميشه يعني چي؟؟؟؟شمايي ك مياي ميگي چه خبرازعلوم پايه؟چندنمره ميدن؟واي نه گفتن 20تا!!نهههه گفتن 15تااا!! نه باب من خودم ميدونم نميخوان بدن!! خوب توك داري همش حرف تكراري ميزني!!!! اشكال نداره بگو درددل كن همه جوابت ميديم روحيه ميديم روحيه ميگيريم اماااااا ديگه قرار نيس توهين كنين:13:حالا يه فالي هم گرفتنو يه ماه تولدي هم گفتيم مگه چيهههه؟؟؟:14:

عه! الان تو فکرت بودم ببین پستمو!

Daneshju92

New member
سلام بچه ها ببخشيداچرابعضياتون اينجوري هستين؟؟بحث داره مزخرف ميشه يعني چي؟؟؟؟شمايي ك مياي ميگي چه خبرازعلوم پايه؟چندنمره ميدن؟واي نه گفتن 20تا!!نهههه گفتن 15تااا!! نه باب من خودم ميدونم نميخوان بدن!! خوب توك داري همش حرف تكراري ميزني!!!! اشكال نداره بگو درددل كن همه جوابت ميديم روحيه ميديم روحيه ميگيريم اماااااا ديگه قرار نيس توهين كنين:13:حالا يه فالي هم گرفتنو يه ماه تولدي هم گفتيم مگه چيهههه؟؟؟:14:
دکتر حالا چرا عصبانی میشی!!بابا یه چیزی گفت و تموم شد!شما خودتو عصبی نکن:):28:

miis.s

New member
واي عزيزززم مرسييييييييييييييي رفته بودم مزارعزيز ازدست رفتم... خوبيييييييييييي؟ خيلي خوشحال شدم پستتوديدم:28:

منم خوشآل شدم اومدی..
برای شادی روح عزیز از دست رفته دکتر آری جمیعا صلوات..

Daneshju92

New member
داریم کلبه ای میسازیم بعنوان پاتوق بعد علوم پایه مون.. آدرسشو بهت میدیم
عمو قم به عنوان شیرینی 5 تا جعبه گذاشت جلومون .. من یکی رو که انتخاب کردم از شانس خوبم، چماق داخلش بود :دی

ایول خیلی خوبه!!!پس حتما در جریان بذارم:thumbsupsmileyanim:

qom

New member
بابا فال اینا به درد نمیخوره . بیاین پیش خودم کف بینی بلدم . عمر . زن . بچه ، عشق

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا