نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
آخه من درسایی مثل معارف، فیزیک پزشکی، روان و اینایی که آسون حساب میشن رو زیاد خوب نزدم اما پاتو، فیزیو،بافت و جنین رو خوب زدم :(

آسون و سخت منظور این نیس که معارف درس عمومیه پس ساده س! نگاه میکنن کدوم سوال کمترین درصد پاسخگویی رو داشته که فک کنم خیلیا معارف و فیزیک و.. رو خوب نزده باشن

Daneshju92

New member
من شدم یه آدم عصبی که کسی جرات نداره طرفش بیاد چون فقط داد میزنم و دعوام میشه با همه :|

سعی کن فکرتو مشغول کنی!هممون اعصابمون خرده!بشین طراحی کن شما که طراحیتم خوبه.اینجوری مشغولم میشی یکم!یا پشین یه فیلمی چیزی ببین!بیکاری بیشتر اذیتمون میکنه!فعلا کاری جز انتظار از دستمون بر نمیاد

dr ari

New member
بچه ها يه سوال؟ اينجا كيا باهم همكلاسين راستشوبگينااااااااااااااااا:28:

simon

New member
سهیل اصلاحیه میتونه نمره ازمون کم کنه درسته؟ همه سوالا که 4 گزینه صحیح نمیشه! مثلا اصلاحیه پارسال رو دیدم بیشتر سوالا یا گزینه ش عوض شده بود یا دو گزینه شده بود

در حالت استاندارد تست اگه تستی که بر اساس قوانین گفته شده باشه تک جوابه .و بیشتر از یک جواب داشته باشد تست از چارچوب خارج شده و کلا حذف میشود.چون ذهن متقاضی براساس ازمایشات به سوی گذینه غلط که اصلا جواب نیست میرود .

miis.s

New member
سعی کن فکرتو مشغول کنی!هممون اعصابمون خرده!بشین طراحی کن شما که طراحیتم خوبه.اینجوری مشغولم میشی یکم!یا پشین یه فیلمی چیزی ببین!بیکاری بیشتر اذیتمون میکنه!فعلا کاری جز انتظار از دستمون بر نمیاد

از هیچی لذت نمیبرم نه از فیلم نه خرید نه طراحی.. دل خوش از همه چی مهم تره!
ولی تصمیم دارم این یه هفته مو خراب نکنم.. هر چی میخواس بشه شده، امتحانو دادیم، اعتراضا رو کردن، تقلبا رو گزارش دادن، تصحیح هم حتما شده، فقط مونده دیدن نمره که در حال حاضر از دست کسی کاری برنمیآد.. پس اضطراب بیخوده! استرس مال وقتیه که وقت کمه و کار زیاد.. الان دیگه فقط توکل..

Daneshju92

New member
از هیچی لذت نمیبرم نه از فیلم نه خرید نه طراحی.. دل خوش از همه چی مهم تره!
ولی تصمیم دارم این یه هفته مو خراب نکنم.. هر چی میخواس بشه شده، امتحانو دادیم، اعتراضا رو کردن، تقلبا رو گزارش دادن، تصحیح هم حتما شده، فقط مونده دیدن نمره که در حال حاضر از دست کسی کاری برنمیآد.. پس اضطراب بیخوده! استرس مال وقتیه که وقت کمه و کار زیاد.. الان دیگه فقط توکل..

افرین!!!همینجوری خوبه!ایشالا با توکل درست میشه..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا