Daneshju92
New member
تا چهارشنبه میاد
تا الان اینجوری بوده40):
خدا کنه زودتر باید که این 10 روز پیر شدیم واقعا!
تا چهارشنبه میاد
تا الان اینجوری بوده40):
کدوم اسفند به دندون 10 تا دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسفند قبل 20 تا دادن به دندون
شهریور 15-18 نمره
خودمم خیلی امیدوارم40):
40):
واسه چی بد میشه؟!!!!!!!!!!!!!!1
خدا کنه زودتر باید که این 10 روز پیر شدیم واقعا!
پس ینی اسفند 90 بیشتر کمک کردن به دندون نسبت به شهریور؟
من شدم یه آدم عصبی که کسی جرات نداره طرفش بیاد چون فقط داد میزنم و دعوام میشه با همه :|
آخه من درسایی مثل معارف، فیزیک پزشکی، روان و اینایی که آسون حساب میشن رو زیاد خوب نزدم اما پاتو، فیزیو،بافت و جنین رو خوب زدم![]()
آخه من درسایی مثل معارف، فیزیک پزشکی، روان و اینایی که آسون حساب میشن رو زیاد خوب نزدم اما پاتو، فیزیو،بافت و جنین رو خوب زدم![]()
من شدم یه آدم عصبی که کسی جرات نداره طرفش بیاد چون فقط داد میزنم و دعوام میشه با همه :|
نگران نباش!معارف اینا که از نظر خیلیا سخت بود!!امید داشته باش!:riz304:
سهیل اصلاحیه میتونه نمره ازمون کم کنه درسته؟ همه سوالا که 4 گزینه صحیح نمیشه! مثلا اصلاحیه پارسال رو دیدم بیشتر سوالا یا گزینه ش عوض شده بود یا دو گزینه شده بود
سعی کن فکرتو مشغول کنی!هممون اعصابمون خرده!بشین طراحی کن شما که طراحیتم خوبه.اینجوری مشغولم میشی یکم!یا پشین یه فیلمی چیزی ببین!بیکاری بیشتر اذیتمون میکنه!فعلا کاری جز انتظار از دستمون بر نمیاد
بچه ها يه سوال؟ اينجا كيا باهم همكلاسين راستشوبگينااااااااااااااااا:28:
از هیچی لذت نمیبرم نه از فیلم نه خرید نه طراحی.. دل خوش از همه چی مهم تره!
ولی تصمیم دارم این یه هفته مو خراب نکنم.. هر چی میخواس بشه شده، امتحانو دادیم، اعتراضا رو کردن، تقلبا رو گزارش دادن، تصحیح هم حتما شده، فقط مونده دیدن نمره که در حال حاضر از دست کسی کاری برنمیآد.. پس اضطراب بیخوده! استرس مال وقتیه که وقت کمه و کار زیاد.. الان دیگه فقط توکل..
ینی اسفند که به دندون 10 تا دادن به شما 5 تا دادن؟