لطفا فقط خانوم ها پاسخ بدهند

حسان

Well-known member
خانوم های محترم به نظر شما چه جور دختری زن زندگیه؟؟؟

شما هم فکر کنید مادر شدین و الان میخواین پسرتونو برای انتخاب همسر راهنمایی کنین؟؟؟

بازم بگم ارمان گرایانه جواب ندین....

behnaz.h

New member
بنظر من ازدواج كاملا شانسيه هم در مورد دختر هم در مورد پسر اصلا نميشه شناخت بعضيا هستن خانوادشون- معيارهاي ظاهريشون كه ما از دور ميبينيم خيلي افتضاحه ميگيم واي ببين فلاني با كي ازدواج كرد اما مياد اهل زندگي ميشه بعضيا هم هستن تو ظاهر آدم احساس ميكنه همه چيزش عالي و اصيله وهمه چيو يكجاداره ميگيم طرف عجب شانسي نصيبش شد اما مياد بلد نيست زندگيو نگه داره يا بعد چند سال تازه از راه بدر ميشه ازدواج 1 هندونه ي نبريده ست قبل ازدواج واقعا نميشه تشخيص داد بايد شرايطش پيش بياد تا ذات آدمها رو بشه!

آخرین ویرایش:

Tarsa

New member
وقتی زن به مرحله ای برسه که به مردش اعتماد داره
باید پشتش باشه
گذشت کنه
مرد زندگیشو با بقیه مقایسه نکنه
کلا متعادل باشه

am-ml

New member
بنظر من ازدواج كاملا شانسيه هم در مورد دختر هم در مورد پسر اصلا نميشه شناخت بعضيا هستن خانوادشون- معيارهاي ظاهريشون كه ما از دور ميبينيم خيلي افتضاحه ميگيم واي ببين فلاني با كي ازدواج كرد اما مياد اهل زندگي ميشه بعضيا هم هستن تو ظاهر آدم احساس ميكنه همه چيزش عالي و اصيله وهمه چيو يكجاداره ميگيم طرف عجب شانسي نصيبش شد اما مياد بلد نيست زندگيو نگه داره يا بعد چند سال تازه از راه بدر ميشه ازدواج 1 هندونه ي نبريده ست قبل ازدواج واقعا نميشه تشخيص داد بايد شرايطش پيش بياد تا ذات آدمها رو بشه!
صد در صد شما دوست عزیزم در اشتباهی و اگه با این تفکر بخواییم انتخاب همسر کنیم ،پسرمونو بد بخت می کنیم.
فقط برای روشن شدن قضیه مسئله ازدواج رو رها کنید و به سایر انتخاب ها یی که تو زندگی داریم بپردازید ،مثلا اگه یه فروشنده که شما با شنیدن تعاریف چرب زبانانه اون ازش یه لباس گرون قیمت خریدین و بعد اومدین چند قدم پایین تر یا نه ته بازار یا پایین شهر ، همون لباس رو با قیمت مناسب تر ببینید. آیا شما آدم بد شانسی بودین یا اون فروشنده بد ذات؟ هیچکدام.
فقط شما زحمت بررسی بیشتر رو به خودتون ندادین و بهاش رو هم پرداختین...
به همین سادگیه ...
البته قبول دارم که با تمام تحقیقات بازم ممکنه اولش یه نفر خوب باشه ولی بعدش بد بشه (گرفتار دوست بد بشه،پولدار باشه ورشکست بشه و...) و یا در اون حدی که باید نباشه ولی اولا دیگه خودتون رو سرزنش نخواهید کرد...
ثانیا به نظر من بازم زن و مرد بعد از یه انتخاب درست، تازه وارد زندگی مشترک میشن اسمش روشه مشترک پس باید دنبال مشترکات بگردن و سعی کنن به تفاهم برسن ،نه اینکه تو همون حال و هوای مجردی بمونن ... مثل اینکه اگه گرون ترین لباس رو هم بخرین ولی خوب ازش مراقبت نکنین خیلی زودتر از عمر مفیدش خراب میشه.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
برای انتخاب عروسم :
- از لحاظ دینی و عقاید متناسب با پسرم باشه (لزوما نباید خیلی مومن باشه،در حد هم باشن)
- خانوادش با خانواده ما تناسب نسبی داشته باشن (اول از نظر مذهبی و عقیدتی و در درجه دوم از نظر مالی )
- از نظر سواد و معلومات متناسب با پسرم باشه .(بخش اعظمی از تشخیص این مسئله رو به عهده پسرم میگذارم. گاهی کسی سواد دانشگاهی بالایی نداره ولی شعورش بالاست)
- از نظر کلیه ظواهر (قیافه ،آرایش،لباس پوشیدن و ...) مورد پسند پسرم و متناسب با فرهنگ خانوادگی ما باشه.

هرگز عروسم رو با یه بار دیدن انتخاب نمی کنم حتما با خانوادش توافق میکنم که چندین جلسه حضورا با هم معاشرت کنیم.هر چیزی رو که تو این معاشرت ها دست گیرم شد با آنچه از مردم دربارشون شنیدم مقایسه میکنم.
پ.ن: تو بحث وضعیت مالی خانواده ها ،نمی گم پولدارا با هم ازدواج کنن و یه دختر متشخص رو صرفا به خاطر وضعیت مالی پدرش نمی پسندم ولی من اگه وضعیت مالی متوسط یا ضعیفی داشته باشم ،دختری رو انتخاب می کنم که اگه باباش ثروتمند هم هست از اول ثروت مند موروثی نبوده باشه بلکه با تلاش خودش به دست آورده باشه.
ولی اگه من ثروتمند باشم ،اگه پسرم رو خوب تربیت کرده باشم و یادش داده باشم که پول همه چیز نیست براش حتما یه دختر متشخص از یه خانواده با وضع مالی متوسط ( نه ضعیف) می گیرم ،چون اینجور دخترا بیشتر قدر پول رو میدونن تا اونایی که همیشه داشتن.

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
برای انتخاب عروسم :
- از لحاظ دینی و عقاید متناسب با پسرم باشه (لزوما نباید خیلی مومن باشه،در حد هم باشن)
- خانوادش با خانواده ما تناسب نسبی داشته باشن (اول از نظر مذهبی و عقیدتی و در درجه دوم از نظر مالی )
- از نظر سواد و معلومات متناسب با پسرم باشه .(بخش اعظمی از تشخیص این مسیله رو به عهده پسرم میگذارم. گاهی کسی سواد دانشگاهی بالایی نداره ولی شعورش بالاست)
- از نظر کلیه ظواهر (قیافه ،آرایش،لباس پوشیدن و ...) مورد پسند پسرم و متناسب با فرهنگ خانوادگی ما باشه.

هرگز عروسم رو با یه بار دیدن انتخاب نمی کنم حتما با خانوادش توافق میکنم که چندین جلسه حضورا با هم معاشرت کنیم.هر چیزی رو که تو این معشرت ها دست گیرم شد با آنچه از مردم دربارشون شنیدم مقایسه میکنم.
پ.ن: تو بحث وضعیت مالی خانواده ها ،نمی گم پولدارا با هم ازدواج کنن و یه دختر متشخص رو صرفا به خاطر وضعیت مالی پدرش نمی پسندم ولی من اگه وضعیت مالی متوسط یا ضعیفی داشته باشم ،دختری رو انتخاب می کنم که اگه باباش ثروتمند هم هست از اول ثروت مند موروثی نبوده باشه بلکه با تلاش خودش به دست آورده باشه.
ولی اگه من ثروتمند باشم ،اگه پسرم رو خوب تربیت کرده باشم و یادش داده باشم که پول همه چیز نیست براش حتما یه دختر متشخص از یه خانواده با وضع مالی متوسط ( نه ضعیف) می گیرم ،چون اینجور دخترا بیشتر قدر پول رو میدونن تا اونایی که همیشه داشتن.

هرگز عروسم رو با یه بار دیدن انتخاب نمی کنم: موافق نيستم عزيزم قرار نيست كه تو باهاش زندگي،‌كه بخواي انتخابش كني مهم پسرته كه قراره يه عمر باهاش زندگي كنه. اينكه دخترايي كه زندگي متوسطي دارن قدر پولو بيشتر ميدونن تا پولدارا مطلق نيست برعكسشم بارها ديده شده. با بقيه گفته هات موافقم.

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member

مهم ذات طرفه ،‌بعضي ها ذاتا بدجنسن اينجور دخترا براي زندگي خوب نيستن. حسود نباشه. دركو شعورش به حدي رسيده باشه كه بدونه زندگي مشترك يعني چي و از زندگيشو همسرش محافظت كنه. دهن بين نباش.بقيش به انتخاب پسرم ربط داره.

am-ml

New member
هرگز عروسم رو با یه بار دیدن انتخاب نمی کنم: موافق نيستم عزيزم قرار نيست كه تو باهاش زندگي،‌كه بخواي انتخابش كني مهم پسرته كه قراره يه عمر باهاش زندگي كنه. اينكه دخترايي كه زندگي متوسطي دارن قدر پولو بيشتر ميدونن تا پولدارا مطلق نيست برعكسشم بارها ديده شده. با بقيه گفته هات موافقم.
کلا من موافق اینکه هر کسی که خود دختر یا پسر بگن حتما همون بشه نیستم ولی معتقدم خانواده کمک کننده باشه نه انتخاب کننده اصلی اما اینکه گفتین قرار نیست من باهاش زندگی کنم و این پسرمه که میخواد باهاش زندگی کنه این غلطه ، پسرم اگه تو خانواده من بزرگ شده امکان نداره از من جدا باشه بالاخره ماهی یه دفعه که می بینمش ،نه بالاخره وقتی به مشکلی برخورد که هیچکس رو نداشت کمکش کنه آخرین کسش منم.
در مورد دختر خانواده متوسط هم پیش شرطش رو گفتم که با کمالات باشه ،در واقع میخوام بگم اگه دوتا دختر با خصوصیات نسبی یکسان باشن به نظر من اونی که گاهی هم به خواسته های معقولش نرسیده ، امروز بهتر قدر داشته هاش رو میدونه.

am-ml

New member

مهم ذات طرفه ،‌بعضي ها ذاتا بدجنسن اينجور دخترا براي زندگي خوب نيستن. .
ذات هیچکس بد نیست ، ولی بعضیا اینقدر بدن که انگار هیچوقت خوبی رو ندیدن (فکر کنم منظورت اینطور آدما باشه) کاملا موافقم ،از اینجور آدما باید خیلی دوری کرد اگه دقت کنین به بقیه جنبه های زندگیشون می بینین کلا دنبال بدی میرن:33:
یکیشون رو دیدم ،هنوز یادش میفتم متعجب میشم :smiliess (15):ولی دلم براش خیلی میسوزه ،واقعا گاهی انگار دست خودش نبود بد نباشه...
ولی قابل شناسایی هستن.
پ.ن: نه اینکه حالا ما خیلی خوبیم که اون بد بود ولی یه کارایی انجام می داد که نه با عقل و منطق جور بود نه با احساسات نه با جمع دوتاش...

آخرین ویرایش:

behnaz.h

New member
اما خيلي از اونا كه عادات بد دارن ايراداتشونو جلوه نميدن مثلا دوست من ازدواج كرده شوهرش از هر لحاظ 20 بود حالا دوستم ميگه تا لباس تو تنم تيكه پاره نشه حق ندارم لباس بخوام يا مجلسي دعوتيم حق ندارم كادو ببرم بايد برم پيش همه سرخ شم در حاليكه تو دوره ي آشنايي و نامزدي حتي 1 بار هم از اين رفتارا نداشته شايد بشه گفت مهمترين سعادت صداقت هست وقتي طرف بخواد فيلم بازي كنه ديگه چيكارش ميشه كرد؟
اينجاهم كه ايرانه طلاق و بهم زدن نامزدي و ... خودش داستاني ميشه!

حسان

Well-known member
اما خيلي از اونا كه عادات بد دارن ايراداتشونو جلوه نميدن مثلا دوست من ازدواج كرده شوهرش از هر لحاظ 20 بود حالا دوستم ميگه تا لباس تو تنم تيكه پاره نشه حق ندارم لباس بخوام يا مجلسي دعوتيم حق ندارم كادو ببرم بايد برم پيش همه سرخ شم در حاليكه تو دوره ي آشنايي و نامزدي حتي 1 بار هم از اين رفتارا نداشته شايد بشه گفت مهمترين سعادت صداقت هست وقتي طرف بخواد فيلم بازي كنه ديگه چيكارش ميشه كرد؟
اينجاهم كه ايرانه طلاق و بهم زدن نامزدي و ... خودش داستاني ميشه!

بهناز گرامی از بحث منحرف نشین قرار نیست ما خاطره تعریف کنیم یا داستان زندگی بقیه رو بگیم
میخوایم تو یه جو کاملا منطقی و درست نظراتمونو بیان کنیم.
بالاخره شما هم یه روز مادر میشی و میخوای برای پسرت بری خواستگاری و خودت هم که دختری ببین با این شرایط تو دختر چه دختری رو خوب میدونی؟؟؟
همین مقایسه نکن فقط نظر خودتو بگو خانومی

behnaz.h

New member
نازم قصد انحراف از بحثو نداشتم ببخشيد اونو مثال زدم منظور من اين بود كه وقتي يكي بخواد فيلم بازي كنه واقعا نميشه شناخت خيليا انگار ذاتشونو نگه ميدارن كه بعد از كامل شدن ازدواج رو كنن

arezoo90

New member
به نظرمن دختری که ازلحاظ فکری وظاهری خیلی با پسرم متفاوت نباش
من فکرمیکنم ازدواج مثل دروس مدرسه ست مثل
ریاضی=سنشون
جغرافی=شهر
دین وزندگی=اعتقادی
ورزش=جسمانی
ادبیات=طرزحرف زدن وبرخورد
وخیلی دیگه مثل اینا هرچقدر نزدیکتربهتر:tonguesmiley:
البته تفاوت های کوچولو هم میشه نمک زندگی:smilies-azardl (12)

am-ml

New member
شیطونک جون ،مومن به نظر من برای هر کسی تعریف خودش رو داره برای همین هم من فکر می کنم باید با معاشرت با خانواده فرد تو چند جلسه ،سعی کنیم تناسب عقیده هامون رو بسنجیم البته اگه یه مشاور یا یه آدم با تجربه و دلسوز تو تشخیص کمکون بکنه خیلی بهتره.
با تحقیق در مورد خانواده فرد هم میشه تا حدی فهمید،یه بنده خدایی رو می شناسم وقتی داره میاد عروسی یا بیرون تو شرایط عادی ،طوری چادر میپوشه که نه خیلی محجبه ولی خوبه ولی میاد تو تالار جلوی دوماد و کسایی(مردایی) که خوب اون گوشه کنارا همیشه هستن ، با تاپ و دامن کوتاه می رقصه:whistle:
خوب این فرد باید تو ازدواج دقت بکنه کسی هم که انتخابش میکنه باید با پرس و جو این نکات رو بدونه و تو انتخابش لحاظ بکنه.

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
سلام
از لحاظ فرهنگی و مالی تقریبا هم سطح باشیم...
با حیا و نجابت باشه
از نظر مذهبی تقریبا هم عقیده با پسرم باشه...
ظاهرش و هم پسرم باید قبول کنه:rolleyessmileyanim:
تحصیل کرده باشه
به این قضیه توجه میکنم ک تو خونه اونا حرف حرف کیه...مثلا من از اون خانواده هایی که فقط مادر تصمیم میگیره پدر هیچ کاره س خوشم نمیاد...و یا این که مردسالاری باشه هم همینطور...
معمولا دخترها رفتارشون و از مادر یاد میگیرن...پس اخلاق و رفتار مادرش هم مهمه...
از نظر رفتاری ب هیچ وجه حسود نباشه...البته نمیدونم چه طور میشه به این قضیه پی برد
از این دخترای عصبی نباشه سر هر مسئله ای دعوا می افتن...پسرم خسته کوفته از سرکار برمیگرده باید تو خونه ش آرامش باشه خو...:tonguesmiley:
pillowfight.gif

بقیه شو یادم افتاد میگم...

آخرین ویرایش:

دریا...

New member
من اگر یه پسر داشتم براش یه دختری میگرفتم که ............. (البته با اجازه خودش)
متین باشه...
با شخصیت ، مودب، با اخلاق و با حیا باشه...
درک و شعور بالایی داشته باشه...
مهربون باشه...
ایمان و اعتقادات و حجابش خوب و قابل قبول باشه...
خانواده محترم و با فرهنگی داشته باشه..
همش به فکر پول و چشم و هم چشمی با دیگران نباشه...
بتونه باعث خوشبختی و آرامش پسرم باشه نه مایه درد سرش...
پسرمو دوست داشته باشه و زن زندگی باشه...
تازه مادر شوهرشم دوست داشته باشه (یعنی منو)... :tonguesmiley:
حالا یادم اومد بقیشم میگم...

behnaz.h

New member
من تنها تستي كه از عروسم ميگيرم تست صداقت هست وقتي مطمئن شدم اعتقاداتشو صادقانه ميگه اونوقت ميشه فهميد تفاهم هست يانه؟
1-صداقت
2-اعتقاد به خدا وخداترسي
3-زودرنج الكي نباشه از اون افرادي نباشه كه از سايه ي خودشونم قهرميكنن
4-حجاب در حد جامعه پسند
5-تحصيلات وچهره متناسب هم
6- انتقاد پذير
اگه اينا باشه ميشه تو بقيه ي تفاوت نظرها به تفاهم رسيد!

آخرین ویرایش:

دریا...

New member
راستی یادم رفت...امیدوارم پسرم هم لیاقت این عروس خوبمو داشته باشه و هم سطحش باشه...اگر ببینم که پسرم لیاقتشو نداره مگه میرم براش خواستگاری! میگم اول خودتو درست کن بعد برات زن میگیرم...نکنه که دختر مردمو بدبخت کنی...
به نظر من راز خوشبختی این هست که دو نفر از لحاظ طرز فکرشون و اولویت های زندگیشون هم سطح هم باشن...
برای همه جوونا آرزوی خوشبختی دارم...:rose:

arezoo90

New member
ولی به نظر من بچه ها تاما صاحب پسری بشیم وبه سن ازدواج برسه که میشه اینده ای دور اونوقت پسر عزیزم خودش انتخوابشو کرده وبرای اینکه دل منونشکنه
میگه مامان با اجازه تون ایشون عروس اینده تون هستن میخوادباشما اشنا شه!مامیخوایم ازدواج کنیم ومن این شکلی میشم:5::smiliess (2):
دههههه پسره ی پر رو گوشش رو میکشم!!!!!!!!!!!!!!:black_eyed::1dco2x0p1lilzhfpg1t

حسان

Well-known member
من اگر یه پسر داشتم براش یه دختری میگرفتم که ............. (البته با اجازه خودش)
متین باشه...
با شخصیت ، مودب، با اخلاق و با حیا باشه...
درک و شعور بالایی داشته باشه...
مهربون باشه...
ایمان و اعتقادات و حجابش خوب و قابل قبول باشه...
خانواده محترم و با فرهنگی داشته باشه..
همش به فکر پول و چشم و هم چشمی با دیگران نباشه...
بتونه باعث خوشبختی و آرامش پسرم باشه نه مایه درد سرش...
پسرمو دوست داشته باشه و زن زندگی باشه...
تازه مادر شوهرشم دوست داشته باشه (یعنی منو)... :tonguesmiley:
حالا یادم اومد بقیشم میگم...
دریا گرامی قرار بود ارمان گرایانه نظر ندیم
بیا جزئی تر بگو

دوست داشتن رو چه جوری میفهمی؟؟؟
خانواده ی با فرهنگ رو چی تعریف میکنی؟؟؟

بالا