گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

setareh58

New member
سلام دوستای خوب میخوام به جمع شما بیام خیلی انرژی مثبت میدین

فقط یه بار براهمیشه باید ارشد 92 قبول شم

setareh58

New member
دیروز 10 ساعت خوندم روز خوبی برام بود چون دو روز قبلش روحیه خوبی برا درس خوندن نداشتم به امید روزهای بهتر

لبخند

New member
منم دیروز با هر سختی که بود به 10 ساعت رسوندمش......
بعضی وقتا دلم میخواد بیشتر بخونم ولی انقدر چشمام سنگینی میکنن و کلمه ها رو چندتایی میبینم و خمیازه میکشم که مجبور میشم برم بخوابم
:smiliess (9):

لبخند

New member
بچه ها من از رتبه 3کنکور ارشد ریاضی پارسال که صنعتی شریف قبول شد سوال کردم که چقدر درس خونده ؟؟ بهم گفت روزی تقریبا 9ساعت درس میخوندم.:smilies-azardl (181 تازه تو خوابگاه هم بوده...از مهر هم شروع کرده بود به خوندن .....به خودتون امیدوار باشید...و از موفقیت دوستانتون الگو بگیرید...
اینو نوشتم واسه اینکه اولین بار بود که شخصا از کسی که رتبه برتر آورده بود در مورد موفقیتش سوال کرده بودم

آخرین ویرایش:

hana khanoom

New member
سلام بچه ها منم میخوام بیام تو جمعتون .منم باید باید قبول بشم.منم راه میدید؟

نارون

Member
امروز سه ساعت خونه یه ساعتم تو ماشین برو بچ رو بردم خرید عید خودم ماشینو پارک کردم یه جای خوب یه ساعت تو ماشین مفید درس خوندم
خوب بقیه که گناه نکردن ما میخایم ارشد قبول شیم :rolleyessmileyanim:
ولی کاش فقط یه بار میشد منم نه ساعتی گزارش میدادم:sadsmiley:

vida68

New member
امروز سه ساعت خونه یه ساعتم تو ماشین برو بچ رو بردم خرید عید خودم ماشینو پارک کردم یه جای خوب یه ساعت تو ماشین مفید درس خوندم
خوب بقیه که گناه نکردن ما میخایم ارشد قبول شیم :rolleyessmileyanim:
ولی کاش فقط یه بار میشد منم نه ساعتی گزارش میدادم:sadsmiley:

سلام. منم از زمان های مرده ام خوب استفاده میکنم. احساس خوبی هم دارم مثلا تو بخش های کارورزی مون. نگران نباش نارون جان غیرممکنی وجود نداره...حتما میتونی.. منتظرم یه روز بگی 10 ساعت..

vida68

New member
من امروز و دیروز فقط 5 ساعت!!! اخه کارورزی مون سنگین بود خسته شدم!!

yosram

New member
سلام بچه ها میگم شما چند وقته که شروع به درس خوندن کردید من حدود 1ماهی هست شروع کردم به نظر شما قبول میشیم.خواهش میکنم جواب بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا